- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
VALLA CANIM GELİYO AZCIK TAM SÖKÜLMEDİ YANİ TIRT GENE ZATEN PERŞEMBE DOKTORA GİTCEM TEDAVİM BAŞLASIN DİYE :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VALLA CANIM GELİYO AZCIK TAM SÖKÜLMEDİ YANİ TIRT GENE ZATEN PERŞEMBE DOKTORA GİTCEM TEDAVİM BAŞLASIN DİYE :)
Tedaviye başlıcan canım hayırlısı olsun inşallah hemen hamile kalırsınVALLA CANIM GELİYO AZCIK TAM SÖKÜLMEDİ YANİ TIRT GENE ZATEN PERŞEMBE DOKTORA GİTCEM TEDAVİM BAŞLASIN DİYE :)
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun :)Tedaviye başlıcan canım hayırlısı olsun inşallah hemen hamile kalırsın
Olmadım, adet ağrım da yok. Evde ovulasyon testi vardı onu yapayım dedim ama çok silik çıktı. Gebelik olsa pozitif olurdu sanırım
Yorma kendini yat dinlen bence.Kizlarrr merdiven sırası bendeydi sildim geldim yoruldum baya komşuma test aldirdm leke geldi diye korktum normal de yarın yapcaktim 2 tane aldırdım diğerini de sabah yapcam ya bundada silik çizgi cıktı bu sefer kesinlikle hamile olduğuna inaniyorum inşallah düşük olmaz bu sefer ( bana ne olur dua edin lütfen yine kaybetmek istemiyorum bebeğimi yarin ilk idrarla yapcam bunu yarim saat önce lavaboya gitmistim yaptım test geldi arkasindan hemen şimdi yine yaptım silik cıktı tutabilseydm belki daha koyu çıkardı ne olur duanizi eksik etmeyin benim için yarin gidip kan testi yapcam
Aynen merdiven sildim çok yoruldum ilk defa anladım birşeyler var kesin diyeYorma kendini yat dinlen bence.
Ins.biseycikler olmaz korkma.ama bi guzel yat dinlen.en kisa zamandada test yaptirip doktora gorun.alman gereken ilaclar olabilir.ne kadar erken okadar iyi.Aynen merdiven sildim çok yoruldum ilk defa anladım birşeyler var kesin diye
Evet şuan lekeden kırmıyorum yerleşme kanamasidir az çünkü yarın gidicemIns.biseycikler olmaz korkma.ama bi guzel yat dinlen.en kisa zamandada test yaptirip doktora gorun.alman gereken ilaclar olabilir.ne kadar erken okadar iyi.
Bazi kadinlarda yumurta catlamasi sirasinda olabiliyormus lekelenme.ins seninkide oyledir cunki tam denk gelmis olur ozaman ne guzel.kızlar yardım lutfen. dun doktora gıttm ıkı yumurta olusmus bırı 15 mm dıgerı 18 mm doktor carsamba tekrar gel dedı. ıkı saat once ovulasyon testınde cıft cızgı gorunce hemen degerlendırdık. bır saate yakn yataktan ckmadm .lavaboya gıtmek ıcn kalktm akıntı ıle beraber kan geldı ve suan kasklarmda agrı var acaba döllenmeden mi oldu kanama ?
ins oyledır ılk defa bende boyle olduBazi kadinlarda yumurta catlamasi sirasinda olabiliyormus lekelenme.ins seninkide oyledir cunki tam denk gelmis olur ozaman ne guzel.
İnşallah canım teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahTamam canım inşallah yüzün güler üzülme
Amin canımİnşallah canım teşekkür ederim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ayy cook sevindimm cnm hemen kan testi yapIrmakNarin canım test yaptım 3 kez pozitif cıktı biliyor musun hemde hiç beklemediigm bir ay da inanamıyorum hala ya yarın da kan testi vermeye gidicem bana dua et lütfen
Yapcam zaten yarın gidiyorum işte kan testi yapmayaAyy cook sevindimm cnm hemen kan testi yap
Ikinci cizgi cıktı demi fotosunu atsana cnmYapcam zaten yarın gidiyorum işte kan testi yapmaya
Cıktı canım daha adetime 4 gün varken silik cıktı bugün yaptım öğlen yine cıktı ve şimdi az önce yine yaptım biras daha belirginlesti tam adet günümde koyulaşır canım çekiyorum ama cameram da buhar var diye bulanık gösteriyor yarın kan testi yapıp kağıdı çekerim o görünür ama küçük şeyler bulanı gösteriyor net göstermiyorIkinci cizgi cıktı demi fotosunu atsana cnm