Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

IrmakNarin IrmakNarin canım ilaçlar iyi geldimi sokuldu mu
Ilacı iciyorum ama daha gelen giden yokk cnmm ailemden çoğu kiside neden hemen ilacı ictin biraz daha bekleseydin diyorlar ama hamilelik olsaydi 10 gün gecikmeden sonra cikmazmiydi yaa off kafam çook karisikk

kızlar bilginiz var mı acaba şu konuda? benim bugün adetimin 3.günü lh 10.8 , fsh 7.05,prolaktin 12.9,estradiol 353 çıktı. kadın doğum doktorum bu değerlerin polikistik overla alakası olmadığını içimi rahat tutmam gerektiğini söyledı. bu arada adetlerim hep düzenlidir her ay 27.gün gelir ortalama. endokrinoloji doktorum polikistikten şüphelenince kafam çok karıştı.

Ilacı iciyorum ama daha gelen giden yokk cnmm ailemden çoğu kiside neden hemen ilacı ictin biraz daha bekleseydin diyorlar ama hamilelik olsaydi 10 gün gecikmeden sonra cikmazmiydi yaa off kafam çook karisikk
Yani olsa gorurdu canim doktor sonuc da 10 gün geçmiş kandada çıkmamış

Yani olsa gorurdu canim doktor sonuc da 10 gün geçmiş kandada çıkmamış
Bilmiyormkiii cnmm yaa simdi biraz arastrdim böyle olupta sonradan hamile oldugunu öğrenenler var kafam cook karisıkk

Içme o zaman kaç kez içtin canım
Internette bugun refleksoloji diye bi videoya denle geldim orda bi uzman ayagin altinda bi bolgeye masaj yapiyodu bu bolgeye uygulanan masajla sokulmeyen adetlerin 2.3 gun icinde sokulecegini soyluyodu istersen bi bakip dene.eger gebelik suphesi kalmadiysa.

Internette bugun refleksoloji diye bi videoya denle geldim orda bi uzman ayagin altinda bi bolgeye masaj yapiyodu bu bolgeye uygulanan masajla sokulmeyen adetlerin 2.3 gun icinde sokulecegini soyluyodu istersen bi bakip dene.eger gebelik suphesi kalmadiysa.
Tatlimm benim ilk defa böyle gecikme oldu ama kanda bisey cikmadi söktürücü kullaniyordum iyi degil dediler daha o ilaci kullanmak icin cook erkenmiş

Kızlar bendede dün kahve leke gelmistiya şimdi baktım ince çubuk şeklinde yine gelmiş kahve leke ne oluyor silik çizgi cıktı bugün bu yerleşme kanaması mi acaba adet mi olcam yoksa erkenden anlamadim

Kızlar bendede dün kahve leke gelmistiya şimdi baktım ince çubuk şeklinde yine gelmiş kahve leke ne oluyor silik çizgi cıktı bugün bu yerleşme kanaması mi acaba adet mi olcam yoksa erkenden anlamadim
Yerlesme kanamasi 3 ile 12 gun arasinda degisebiliyormus.adetse zaten miktarinin artmasi gerekmezmi.hem o cizgi baya belirgin ya.

Yerlesme kanamasi 3 ile 12 gun arasinda degisebiliyormus.adetse zaten miktarinin artmasi gerekmezmi.hem o cizgi baya belirgin ya.
Evet şuan adet şeklinde birşey yok sadece ben neden se bu yerleşme kanamasindan korkuyor gibiyim neden acaba :KK43: çarşamba gelsin de tekrar yapcam test sonra kan veririm artık

X