Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Cıktı canım daha adetime 4 gün varken silik cıktı bugün yaptım öğlen yine cıktı ve şimdi az önce yine yaptım biras daha belirginlesti tam adet günümde koyulaşır canım çekiyorum ama cameram da buhar var diye bulanık gösteriyor yarın kan testi yapıp kağıdı çekerim o görünür ama küçük şeyler bulanı gösteriyor net göstermiyor
Hmm anladim tatlimm senin adına çook sevindim hersey gönlünce olsun rabbim bebisini korusun sana sıkı sıkı tutunsunn insallh yarin icinn bende cook heyecanlandim ama bu kadar test yapmışsan ve pozitifse kesin hamilesin kuzumm ayy çoookkkkk güzelll yaaaa valla duygulandm simdii darısı biz isteyenleree:KK200::nazar::KK200::nazar::anneadayı::emir_bebek:

Al canım bak belirgin yaptım
20170405_003340.jpg

Hmm anladim tatlimm senin adına çook sevindim hersey gönlünce olsun rabbim bebisini korusun sana sıkı sıkı tutunsunn insallh yarin icinn bende cook heyecanlandim ama bu kadar test yapmışsan ve pozitifse kesin hamilesin kuzumm ayy çoookkkkk güzelll yaaaa valla duygulandm simdii darısı biz isteyenleree:KK200::nazar::KK200::nazar::anneadayı::emir_bebek:
Tessekkür ederim canım allah herkesin gönlüne göre versin bu ay hiç beklemediğim anda kapımı çaldı çok mutluyum inan ki düşük yaptığım da o acıyı bir daha yaşamak istemiyorum yarın o yüzden gidip garantiye almak istiyorum

Tessekkür ederim canım allah herkesin gönlüne göre versin bu ay hiç beklemediğim anda kapımı çaldı çok mutluyum inan ki düşük yaptığım da o acıyı bir daha yaşamak istemiyorum yarın o yüzden gidip garantiye almak istiyorum
Kuzum cizgiler bayağı belirginn maşallh rabbim birdaha o aciyi yaşatmasin sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsinn.

günaydın kızlar
ben dün yapmamam gereken bişey yaptım ve çok mutsuzum.
bata daha 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım ve negatif...
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
dediği her şeyi yaptık ama sonuç hüsran.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
böyle şeyler işte ama genel olarak durgun ve mutsuzum

günaydın kızlar
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
Allah gönlüne göre versin canım

Kizlarrr günaydın :halay:herkese kırmızıları gordum ben bugün:kızgın: yuzde 1 lik sansim var diyordum hatırlıyorsunuzdur bitti:KK49:

günaydın kızlar
Üzülme canım benim varsa bazen idrara geçmiyor 3 gün sonra bak adet olmazsan yap canım

hepinize günaydın hanımlar Gulasor62 Gulasor62 canım aklına kötü şeyler getirme sakın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin benimde baş ağrılarım oluyor ama saniyelik gibi birde ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor onlarda çok uzun sürmüyor her ay adetten 1 hafat önce göüüslerim ağrırdı şişerdi hassaslaşırdı bu ay birşey yok bakalım hayırlısı bat yarın inşallah da gelmez dualarını bizden esirgeme kuzum var mı benim gibi batı yarın olan bekleyen :)

hepinize günaydın hanımlar Gulasor62 Gulasor62 canım aklına kötü şeyler getirme sakın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin benimde baş ağrılarım oluyor ama saniyelik gibi birde ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor onlarda çok uzun sürmüyor her ay adetten 1 hafat önce göüüslerim ağrırdı şişerdi hassaslaşırdı bu ay birşey yok bakalım hayırlısı bat yarın inşallah da gelmez dualarını bizden esirgeme kuzum var mı benim gibi batı yarın olan bekleyen :)
Tamam canım düşünmem olumsuz şeyleri bugün kan testi yapayım çok iyi olcak umarım herşey benim için bu saaten sonra bendede göğüs belirtisi falan birşey yok sadece adetten önce buyurdu aynı belim çok ağrıyor benim bacaklarım ağrıyor dünden beri de sol kasik atmaya başladı:)

Tamam canım düşünmem olumsuz şeyleri bugün kan testi yapayım çok iyi olcak umarım herşey benim için bu saaten sonra bendede göğüs belirtisi falan birşey yok sadece adetten önce buyurdu aynı belim çok ağrıyor benim bacaklarım ağrıyor dünden beri de sol kasik atmaya başladı:)
benimde şişerdi canım birde ağrı ve hassasiyet olurdu bir hafta önceden ama şuan hiçbirşey yok bakalım belki de gecikecek bilmem artık pekde umudum yok aslında ama yinede insan kaptırıyor kendini ya :KK43: akşam adet sancısı gibi sancım oldu bugün birşey yok gerçi belirti aramak istemiyorum çünkü hepsi boş çıkıyor bakalım hayırlısı

Kizlar benimde bat 8 nisan. 1 buçuk yillik evliyim bir düşügum oldu malesef. Biraz dinlendikten sonra yine denedik ama olmadı, artık klomene başladım bu ay ilk klomen denememiz. Hayırlısı artık klomen kullanan varmı bu ay

amin inşallah
hepimizin hayalleri gerçek olsun inşallah
bugün çok durgun ve hassasım, sürekli kendimi ve belirtilerimi dinliyorum. henüz adet olmadım ama yüzümden düşen bin parça :KK43:
Tatlim sıkma canını idrar testinde hemen cıkmazz birkaçgün sonra tekrar yaparsin kırmızıları görmedikce hala umut var demektirr sadece allaha dua et ve hayırlısını iste kuzumm

X