Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Evet şuan adet şeklinde birşey yok sadece ben neden se bu yerleşme kanamasindan korkuyor gibiyim neden acaba :KK43: çarşamba gelsin de tekrar yapcam test sonra kan veririm artık
Aslinda erken davranmanda fayda var hani bu kanamalara ilacla filan mudahale ediyolar ya.gerci seninkinin miktari dedigin kadariyla korkulucak kadar deil gibi.

Aslinda erken davranmanda fayda var hani bu kanamalara ilacla filan mudahale ediyolar ya.gerci seninkinin miktari dedigin kadariyla korkulucak kadar deil gibi.
Evet canım şimdi birşey yok dun leke oldu ve bugün akşama doğru işte şuan yok bakalım ben aralıkta da düşük yaşadım ya bu kanamadan korkuyorum o yüzden:KK43:

Selam kızlar allah razı olsun hepinizden ben yarın testi tekrarlicam 1 gün geçsin istiyorum yarında pozitif çıkarsa kan testi vermeye gidicem allah hepimizin gönlüne göre versin kim daha çok cocuk ozlemiyle yaniyorsa bekliyorsa onun kucağını doldursun çocukla :dua::dua::dua:

Rabbim binlèrce kere razi olsun.bu guzel dileklerinizin kat kat iyileri sana ve burdaki tum arkadaslara nasip olsun.
Yaaa canim kusura bakma ben seni sedalimelek le karıştırdım o test yapmıştı silik çıkmıştı ona soracaktim test yaptım diye özür dilerim canisi :KK43:

X