- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Tamam canım inşallah bu ay olur5 mayis canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım inşallah bu ay olur5 mayis canim
Tesekkur ederim canim insallah olirTamam canım inşallah bu ay olur
Tebrik ederimmm...durum pozitif))idrar testi yapdım çıktı
cok sagol canımTebrik ederimmm...
çok sagol canım darısı tüm isteyenlere İnşAllahYaaa gerçekten mi canım gözün aydın çok sevindim :)))
Amin canım:)çok sagol canım darısı tüm isteyenlere İnşAllah
Anladım canım tamam.hayirilisi inşallahYok adetim şuan bende artık kismetse 26 nisan
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle insallahçok sagol canım darısı tüm isteyenlere İnşAllah
Ben henuz test yapmadim canimG Gonulcelen_87 canım sen kan testi yaptın mı silik çizgiden sonra
Ya neden canımBen henuz test yapmadim canim
Ben bat 5 nisan aslinda icim icimide yiyo ama crs ya kadar sabredeyim diyorumYa neden canım
Hmm anladım regli gününü beklemek istiyorsun bende bugün test yaptım 2 çizgi cıktı bende çarşamba yapcam o zaman tekrar pozitif çıkarsa kan testi yapcamBen bat 5 nisan aslinda icim icimide yiyo ama crs ya kadar sabredeyim diyorum
Senin bat ne zaman canım varmı burdur göremedim listede seni :)Hamileligini bugun öğrenen arkadaşlarıma hayırlı ugurlu olsun dileklerimi sunuyorum.Allah sağlıklı sihhatli bir sekilde kucaginiza almanizi nasip etsin İNSALLAH bizler içinde dua edin emi
Benim 28 ila 30 gun arasi değişiyor 28 olsaydı 1 nisanda olurdum 3 nisan bugun gelen giden hiçbirşey yok ne agri ne hassasiyet ama ben antibiyotik kullanmistim bu ay yani 4 5 gun atabilir diye tahmin ediyorum hemde biz bu ay cocuk calismalari yapmadık yuzde 1 ihtimal o da geri cekilme yoluyla oldugu icinSenin bat ne zaman canım varmı burdur göremedim listede seni :)
Hmm anladım canım hayırlısı olsun elbet bir gün kapıyı calcak yavrularimiz:)Benim 28 ila 30 gun arasi değişiyor 28 olsaydı 1 nisanda olurdum 3 nisan bugun gelen giden hiçbirşey yok ne agri ne hassasiyet ama ben antibiyotik kullanmistim bu ay yani 4 5 gun atabilir diye tahmin ediyorum hemde biz bu ay cocuk calismalari yapmadık yuzde 1 ihtimal o da geri cekilme yoluyla oldugu icin