- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Inşallah canım yaaaa çarşamba günü yine test yaparım sabah çıkarsa direk kan vermeye giderim:)kız hamilesin gördüm ben çizgi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım yaaaa çarşamba günü yine test yaparım sabah çıkarsa direk kan vermeye giderim:)kız hamilesin gördüm ben çizgi :)
inşallah hayırlısı olur cnm :)Inşallah canım yaaaa çarşamba günü yine test yaparım sabah çıkarsa direk kan vermeye giderim:)
Amin canıminşallah hayırlısı olur cnm :)
Var cizgi var.crs.tekrar yap ins sonuc pozitif olur.Amin canım
Inşallah canisi amin :)Var cizgi var.crs.tekrar yap ins sonuc pozitif olur.
Canım koyu renkteki mavinin yanında silik bir mavi görüyorum.:)Kızlar sizce hamile miyim çizgi silik çıktı ?
Resimde okadar net gözükmüyor 2 çizgi inşallah hamileyiz dir cnmCanım koyu renkteki mavinin yanında silik bir mavi görüyorum.:)
MAVİ YA NE KADAR PARLIYO KOYU YERDE ÇEKİP KOYSAN AMA ÇİZGİ MAVİNİN YANINDA VAR SANKİKızlar sizce hamile miyim çizgi silik çıktı ?
AMINResimde okadar net gözükmüyor 2 çizgi inşallah hamileyiz dir cnm
Ya bu ne hizzz pes pese herkeste cizgiler.tü tü tü masaallah masaallah
:))) aynen ya ben garantilemek istemiyorum çarşambayı beklemeden:)Ya bu ne hizzz pes pese herkeste cizgiler.tü tü tü masaallah masaallah
durum pozitif))idrar testi yapdım çıktı
Yeni bat istersen yazım.canimBen adet oldum canim dun
Yaaa gerçekten mi canım gözün aydın çok sevindim :)))durum pozitif))idrar testi yapdım çıktı
5 mayis canimYeni bat istersen yazım.canim