Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Canlarr günaydınn
Bugün 13 gün oluyo ki adet olmadim doktora gittim kan testi felan yapti negatifti söktürücü verdi icinde 12 tane var 4tanesini ictim ve hala gelen giden yok bir bilgisi olan varmı acaba neden hala regl olmuyorumm??

Ben bugün adet oldum maalesef
Üzülme cnm ya insAllah birdahaki aya nasip olur

bende dun bi damla kahverengi akinti geldi dahasıda yok sende nasıl durumlar?
İnsAllah yerlesme kanamasidir cnm, hiç test yaptın mı?

Gunaydin cnm, ben Hiç bilmiyorum bilen varsa yazar elbet. Doktorun bişe demedimi?

Gunaydin cnm, ben Hiç bilmiyorum bilen varsa yazar elbet. Doktorun bişe demedimi?
InşAllah canım bakalım artık 30martda test yapdım negatif(sende durum naaıl?

Stresten olabilir dedi yada adetinin gününü tam bilmiyorsundur dedi

Canim ben regl oldum..yeni bat 28 nisan

Benim arada ay atladigi olmustu mesela.bi ay olmadim bidahaki ay ayni zamaninda olmustum.

Selam kızlar nasılsınız?? Evet ya ovilasyon testi dandik zaten yazmıştım burda bir daha asla almam ilk defa alıyorum ama hiç iyi değil belli ya sinir oldum:)

Selam kızlar nasılsınız?? Evet ya ovilasyon testi dandik zaten yazmıştım burda bir daha asla almam ilk defa alıyorum ama hiç iyi değil belli ya sinir oldum:)
o teslerden bende 30 tane aldım gecen ay yaptım ama bi işe yaramadı :) nasip değilmiş. şimdi saldım çayıra mevlam kayıra :)

o teslerden bende 30 tane aldım gecen ay yaptım ama bi işe yaramadı :) nasip değilmiş. şimdi saldım çayıra mevlam kayıra :)
Valla mi ah ah keşke biraz sorsaydım araştırsaydım öyle alsaydim bir bayan link atınca iyi falan dedi ben kullandım falan filan bende düşünmeden siparis verdim

Valla mi ah ah keşke biraz sorsaydım araştırsaydım öyle alsaydim bir bayan link atınca iyi falan dedi ben kullandım falan filan bende düşünmeden siparis verdim
yapıp da sonuç alan kişi çok tabi ama ben de işe yaramadı mesela preseed de aynı bi çok kişide işe yaramış ama bende işe yaramadı bu ay bunları denedim. ayrıca bal çörek otu tarçın kürünü de denedim ... olmayınca olmuyor canım .. bende bu ay tatile ayrıldım kendimce ... bu ay benim için rast gele yani .. diyet spor yapıyorum :)

:))) anladım canım bakalım denicez 7 nisan da regli basladiktan sonra bitsin denicem

Kizlarr günaydın umarim ısteyen herkesin gobusleri bebislerle dolar gelelim soruma genelde 28 bilemedin 30 gunde bir olurum bat 1 Nisan Veya 3 Nisan hicbir adet belirtisi yok sadece kasik dolgunlugum var bu ay bogaz enfeksiyonu geçirdiğim icin antibiyotik kullandim antibiyotik kullanip adet gecikmesi yaşayan var mi?kizlar nolurr yardimci olun nolurr

Gunaydin cnm, Eve antibiyotik öyle bı kötü ilaç ki bu adet gecikmeside yapabilir. kulandigimda bendede gecimek yapıyordu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…