- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
Ben bugün adet oldum maalesef
bende dun bi damla kahverengi akinti geldi dahasıda yok sende nasıl durumlar?
Üzülme cnm ya insAllah birdahaki aya nasip olurBen bugün adet oldum maalesef
İnsAllah yerlesme kanamasidir cnm, hiç test yaptın mı?bende dun bi damla kahverengi akinti geldi dahasıda yok sende nasıl durumlar?
Gunaydin cnm, ben Hiç bilmiyorum bilen varsa yazar elbet. Doktorun bişe demedimi?Canlarr günaydınn
Bugün 13 gün oluyo ki adet olmadim doktora gittim kan testi felan yapti negatifti söktürücü verdi icinde 12 tane var 4tanesini ictim ve hala gelen giden yok bir bilgisi olan varmı acaba neden hala regl olmuyorumm??
InşAllah canım bakalım artık 30martda test yapdım negatif(sende durum naaıl?Üzülme cnm ya insAllah birdahaki aya nasip olur
İnsAllah yerlesme kanamasidir cnm, hiç test yaptın mı?
Gunaydin cnm, ben Hiç bilmiyorum bilen varsa yazar elbet. Doktorun bişe demedimi?
Stresten olabilir dedi yada adetinin gününü tam bilmiyorsundur dediÜzülme cnm ya insAllah birdahaki aya nasip olur
İnsAllah yerlesme kanamasidir cnm, hiç test yaptın mı?
Gunaydin cnm, ben Hiç bilmiyorum bilen varsa yazar elbet. Doktorun bişe demedimi?
InşAllah canım bakalım artık 30martda test yapdım negatif(sende durum naaıl?
Stresten olabilir dedi yada adetinin gününü tam bilmiyorsundur dedi
evet canım adetim düzenliİnsAllah cnm, adetin düzenlimı?? Bende kan tahlili yaptırdım cnm, Sali günü 95 perşembe gününde 245 ti. Haftaya cumartesi ilk kontrole gitcez insAllah
Canim ben regl oldum..yeni bat 28 nisanUmudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
IrmakNarin 14 mart
@Yagmureylul 15 mart
@MutluPrenses1304 26 mart
@Tekirdagli4259 31 mart
@Nesene 1 Nisan
gulii7 1 Nisan
onunmeleyi 1 Nisan
just__married 1 Nisan
@Love you91 2 Nisan
@melis eda 2 Nisan
@sibell09 2 Nisan
Chester15 2 Nisan
@Minnakbebis 3 Nisan
@GorTuu 4 Nisan
@SEM2706 5 Nisan
@sedalimelek5 Nisan
@nme1005 5 Nisan
G Gonulcelen_87 5 Nisan
@twins scorpion 6 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@Angel1905 12 Nisan
@asya_32 12 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
@Dykdyk 13 Nisan
@fundiiiii 14 Nisan
@maviucurtma33 15 Nisan
@zehzeh2 18 Nisan
@Yesim2901 21 Nisan
@SS2007 22 Nisan
TUBA48 23 Nisan
@AlIpInar
Benim arada ay atladigi olmustu mesela.bi ay olmadim bidahaki ay ayni zamaninda olmustum.Canlarr günaydınn
Bugün 13 gün oluyo ki adet olmadim doktora gittim kan testi felan yapti negatifti söktürücü verdi icinde 12 tane var 4tanesini ictim ve hala gelen giden yok bir bilgisi olan varmı acaba neden hala regl olmuyorumm??
inşallah canım ama adet olcam galiba bugünDediğim gibi kirmizilari görmeden umudunu yitirmeinsAllah geç dönlenmedir
Benimde ilk defa böyle oluyo oyüzden biraz tedirgin oldumBenim arada ay atladigi olmustu mesela.bi ay olmadim bidahaki ay ayni zamaninda olmustum.
o teslerden bende 30 tane aldım gecen ay yaptım ama bi işe yaramadı :) nasip değilmiş. şimdi saldım çayıra mevlam kayıra :)Selam kızlar nasılsınız?? Evet ya ovilasyon testi dandik zaten yazmıştım burda bir daha asla almam ilk defa alıyorum ama hiç iyi değil belli ya sinir oldum:)
Valla mi ah ah keşke biraz sorsaydım araştırsaydım öyle alsaydim bir bayan link atınca iyi falan dedi ben kullandım falan filan bende düşünmeden siparis verdimo teslerden bende 30 tane aldım gecen ay yaptım ama bi işe yaramadı :) nasip değilmiş. şimdi saldım çayıra mevlam kayıra :)
yapıp da sonuç alan kişi çok tabi ama ben de işe yaramadı mesela preseed de aynı bi çok kişide işe yaramış ama bende işe yaramadı bu ay bunları denedim. ayrıca bal çörek otu tarçın kürünü de denedim ... olmayınca olmuyor canım .. bende bu ay tatile ayrıldım kendimce ... bu ay benim için rast gele yani .. diyet spor yapıyorum :)Valla mi ah ah keşke biraz sorsaydım araştırsaydım öyle alsaydim bir bayan link atınca iyi falan dedi ben kullandım falan filan bende düşünmeden siparis verdim
:))) anladım canım bakalım denicez 7 nisan da regli basladiktan sonra bitsin denicemyapıp da sonuç alan kişi çok tabi ama ben de işe yaramadı mesela preseed de aynı bi çok kişide işe yaramış ama bende işe yaramadı bu ay bunları denedim. ayrıca bal çörek otu tarçın kürünü de denedim ... olmayınca olmuyor canım .. bende bu ay tatile ayrıldım kendimce ... bu ay benim için rast gele yani .. diyet spor yapıyorum :)
Kizlarr günaydın umarim ısteyen herkesin gobusleri bebislerle dolargelelim soruma genelde 28 bilemedin 30 gunde bir olurum bat 1 Nisan Veya 3 Nisan hicbir adet belirtisi yok sadece kasik dolgunlugum var bu ay bogaz enfeksiyonu geçirdiğim icin antibiyotik kullandim antibiyotik kullanip adet gecikmesi yaşayan var mi?kizlar nolurr yardimci olun nolurr