- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Evet canim belirtileri basladi yakindir dogmalari.Hmm anladim canim bende çözmek için kaç kez okudum :)) ne güzel minnoş kediler doğcak ha
Anladım canım inşallah bebegin hep seninle kalır artık sağlıkla kucağına alırsın:) inşallah bizde hamile kalırızAma şu gerçek ki psikolojik olarakta olmuyor kafaya taktım aylarca neden olmuyor olacak mı derken olmadı sonra taşınmamız gerekti derken o sıralar aklımdan çıktı neredeysr hiç aklıma gelmedi 1 2 ay sonra bi baktık hamileyim tabi öğrendim iki gün sonra düştü o da ayrı napalım allah ne dediyse o olur
Ne güzel ya bizim de artık bebislerimiz olsun allahımEvet canim belirtileri basladi yakindir dogmalari.
İnşallah canım günleri takip için bir program felan kullanıyor musun tavsiye ederimAnladım canım inşallah bebegin hep seninle kalır artık sağlıkla kucağına alırsın:) inşallah bizde hamile kalırız
Insallahh kuzumm yaa rabbim tamamina erdirsin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ben ve isteyen arkadaşlarimada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsin insallahHaklısın bende yaptım 08.08.2015 de evlendik ama 7 ay sonra felan düşünmeye başladık dediğim gibi aklımdan çıkınca oldu ama kaybettim sonra yine taktım kafaya hep dua ettim yumurtlama gününü takip ettim derken şükür var şimdilik inşallaj bu sorunsuz olur da bende anneliği tadarım
Ins ins.hamile haberlerimiz basladi devamida gelecek ins.Ne güzel ya bizim de artık bebislerimiz olsun allahım
Bende almayı düşünüyorumdaa fiyati neydi tatlimm ?Canisi 20 tane var 4 tane gebelik testi koymuşlar birde erken gebelik testi innovia mi ne markası
Amiiiiiiin hayırlısıyla inşallah isteyen herkese nasip etsin allahım öyle güzel bir heyecan kiInsallahh kuzumm yaa rabbim tamamina erdirsin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ben ve isteyen arkadaşlarimada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsin insallah
Evet takvim sayfası var 29 günde bir adet oluyorum ama 2 aydır eşim rahatsız geçen ay olmadı bu ayda iyilesmedi yine yumurta dönemi boş geçti:) nisan ayında artık sans varsa bizimle olurİnşallah canım günleri takip için bir program felan kullanıyor musun tavsiye ederim
Ovulasyon testleriylemi yumurtalamayi takip ettin cnm??Amiiiiiiin hayırlısıyla inşallah isteyen herkese nasip etsin allahım öyle güzel bir heyecan ki
35 canisi bir kız bana attı mesajdan sayfayıBende almayı düşünüyorumdaa fiyati neydi tatlimm ?
İnşallah canım güzel haberlerini alırızEvet takvim sayfası var 29 günde bir adet oluyorum ama 2 aydır eşim rahatsız geçen ay olmadı bu ayda iyilesmedi yine yumurta dönemi boş geçti:) nisan ayında artık sans varsa bizimle olur
Amin canım inşallahIns ins.hamile haberlerimiz basladi devamida gelecek ins.
Hmm iyiymiss fiyati o aldigin sayfanin linkini bana atarmisin bitanemm35 canisi bir kız bana attı mesajdan sayfayı
Attım zaten canımHmm iyiymiss fiyati o aldigin sayfanin linkini bana atarmisin bitanemm
Tşkr ederimm canimm benimAttım zaten canım
Su an karnimda yatmakta olan karakizim ve onun kizi prensesimin karinlarinda minis minis bebisleri var.elimi koydugumda icerdeki yaramazlarin tekmelerini hissedebiliyorum.annelik sen ne kutsal bi duygusun.çal en kisa zamanda benim ve burdaki arkadaslarimin kapisini.okadar tedirgin okuyorki elleyince karnina.gorulmeye deger.
Canım mesajı bir kaç kez okudum ama anlamadim kusura bakma başını anlamadim yani ne demek istediğini
Hmm o marka hiç kullanmadım cnm bilmiyorumAynen strip yazıyormuş ama ben ilk defa aldığım için bilmiyordum innovia mi ne marka
Hmm iyiymiss fiyati o aldigin sayfanin linkini bana atarmisin bitanemm
test yaptım negatif çıktı kesin sonuç mudur