Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

bir şey olmaz canım,diş röntgeninde mesela bir şey olmaz demişti doktorum. senin ki ayak bir de içini rahat tut..ki akciğer filminde de bir şey olmaz diyorlar,araştırmıştım ben de önceden.

bir şey olmaz canım,diş röntgeninde mesela bir şey olmaz demişti doktorum. senin ki ayak bir de içini rahat tut..ki akciğer filminde de bir şey olmaz diyorlar,araştırmıştım ben de önceden.
Sagol bitanem bat 1 nisan 3 nisan 1 gecti ama antibiyotik kullandigim icin belli degil ne zaman adetin geleceği bebek bebek diye 2 gebeligimde oldu ve bitti demeyecegim ewham yapmayacagim diyorumnerdeeee esim her adete yaklasinca bana gülüyor KORUNDUGUN HALDE HALEN BEKLİYORSUN diye dalga gecip gülüyortürkiyede ilksin diyor

Olurmu canim hamelikte röntgen kesinlikle olmaz. Öyle bişe yapıp riske atmayın bebisinizi, sakın haa

Oyle bi suphen oldugunu soylesen test yapmadan seni rontgene almazlardi aslinda.
Söyledim canim "2 gundur ayagim ağrıyor gelip gelmemek arasinda tereddüt ettim hocam çünkü röntgen isteyeceksiniz benimde gebelik suphem var"dedim( ne suphesiyse)doktorda o zaman karar senin ben bilemem ne oldugunu rontgen çekmeden dedi esim yanimdaydi yok hocam siz cekin duramıyor dedi kendimi rontgen odasında buldum gercekten canim cok aciyor ayakta duramiyirum ne yapacam sastim kaldim

Allah allah nasil bi doktormus o ya.zor deilki git bi test yaptir sonucuna gore cekelim diycekti okadar.neyse gecmis olsun canim.

Allah allah nasil bi doktormus o ya.zor deilki git bi test yaptir sonucuna gore cekelim diycekti okadar.neyse gecmis olsun canim.
Doktor demedi canim ben dedim hocam once kan tahlili versem sonra film cektirsem diye burasi acil cok onemi yok tahlilin ayağın onemli dedi ben sok o anda diyecek birsey bulamadim resmen başından savdi gibi bisey

Doktor demedi canim ben dedim hocam once kan tahlili versem sonra film cektirsem diye burasi acil cok onemi yok tahlilin ayağın onemli dedi ben sok o anda diyecek birsey bulamadim resmen başından savdi gibi bisey
Yok anladim bende sen deil doktor demeliydi diyorum iste.neyse bunada sukur daha neler neler goruyoruz hastanelerde.

selam hanımlar hayırlı günler hayırlı haftalar inşAlalh bu hafta birilerinden güzel haberler alırız.benimde bat yaklaşıyor ama pek umudum bakalım hayırlısı sizlerde ne var ne yok

Kızlar günaydın şuan çok heyecanlıyım beklemedigim birşey oldu dün düğüne gittik geldik aksam bir akıntı hissetim ama o kdr yorgunduki bakmadım şimdi sabah uyandım baktım kızlar kahverengi leke gelmiş bat 7 Nisan test almıştım ya ovilasyon ve normal kızlar gebelik testi çift çizgi cıktı sonra ovilasyon yaptım oda gösteriyor dediler ya ikisi de aynı görüntü de şuan ya kızlar bu dogrumu acaba vrmidir birsey

Doktorum demisti bana o rontgen cok az miktarda vucuda giriyormuş bir sey olmaz demisti..

Maalesef ben gözü kapılı güvenmiyorum doktorlara, ben olsam yaptirmam tavsiyemde o olur

Cnm dogrumu anladim, ilk gebelik testi yaptın positif çıktı sonra ovi testi yaptın positif çıktı?
Ovi testi adetine yakın yapıp iki kopkoyu cizgin olursa gebelik positif oluyor, silik çizgi değil ama çünkü o hep cikiyor

Şimdi şöyle anlatım 2 gün önce gebelik testi ve bu ovilasyon denedim gebelik testin de hafif çizgi gördüm ama ovilasyon da öğün gör memistim şimdi bu kahve lekeyi görünce ilk idrarla hamileik testi yaptım resmen 2 ci çizgi cıktı hemen sonra ovilasyon testiyle de hamile olduğu nu öğrenen çok kişi var diye onu denemedim oda çift cıktı ama gebelik testi gibi değil ama var 2 çizgi gizle bakınca ikiside görünüyor

Ya herşeyi geç gebelik testi pozitif cıktı ya adetine 4 gün var birde aklım karıştı

Caniimm gebelikte gorduysen ovi testine ne gerek var :)) hadii gözün aydın cnm hemen
kan vermeye git hemen ovi testi daha hassas olduğu için onunki köyü çıkar. Resim at istersen bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…