Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Ama şu gerçek ki psikolojik olarakta olmuyor kafaya taktım aylarca neden olmuyor olacak mı derken olmadı sonra taşınmamız gerekti derken o sıralar aklımdan çıktı neredeysr hiç aklıma gelmedi 1 2 ay sonra bi baktık hamileyim tabi öğrendim iki gün sonra düştü o da ayrı napalım allah ne dediyse o olur
Anladım canım inşallah bebegin hep seninle kalır artık sağlıkla kucağına alırsın:) inşallah bizde hamile kalırız

Haklısın bende yaptım 08.08.2015 de evlendik ama 7 ay sonra felan düşünmeye başladık dediğim gibi aklımdan çıkınca oldu ama kaybettim sonra yine taktım kafaya hep dua ettim yumurtlama gününü takip ettim derken şükür var şimdilik inşallaj bu sorunsuz olur da bende anneliği tadarım
Insallahh kuzumm yaa rabbim tamamina erdirsin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin ben ve isteyen arkadaşlarimada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsin insallah

kızlar innovita testlerini almayın ben kullandım ama pek faydasını göremedim ovulasyon günümü tutturamadım pakette çok var ama çoğu duruyor anlayamadm ben yani belki iyi diyen olabilir bu benim deneyimim laboquik diye bir marka varmış kullananlar onu tavsiye ediyor

Su an karnimda yatmakta olan karakizim ve onun kizi prensesimin karinlarinda minis minis bebisleri var.elimi koydugumda icerdeki yaramazlarin tekmelerini hissedebiliyorum.annelik sen ne kutsal bi duygusun.çal en kisa zamanda benim ve burdaki arkadaslarimin kapisini.okadar tedirgin okuyorki elleyince karnina.gorulmeye deger.

Canım mesajı bir kaç kez okudum ama anlamadim kusura bakma başını anlamadim yani ne demek istediğini

Aynen bende bı kaç kez okudum anlamadım:))) kediciklermis meğer

Aynen strip yazıyormuş ama ben ilk defa aldığım için bilmiyordum innovia mi ne marka
Hmm o marka hiç kullanmadım cnm bilmiyorum

Hmm iyiymiss fiyati o aldigin sayfanin linkini bana atarmisin bitanemm

Bunu alın hanımlar alacaksınız
http://m.n11.com/laboquick-20-adet-ovulasyon-4-gebelik-kargo-P105134016

X