Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Gunaydin cnm, Eve antibiyotik öyle bı kötü ilaç ki bu adet gecikmeside yapabilir. kulandigimda bendede gecimek yapıyordu mesela
Offff neyine hevesleniyorsam :KK71:onuda bir anlasam geri çekilme yoluyla iliski oluyor zaten :olamaz:bebis olursa olur modundayiz korunma asamasindayim zaten ama nedense yuzde 1 de olsa umit vardir diye dusunerekten bekliyorum offf ki ne offf :cry:

Offff neyine hevesleniyorsam :KK71:onuda bir anlasam geri çekilme yoluyla iliski oluyor zaten :olamaz:bebis olursa olur modundayiz korunma asamasindayim zaten ama nedense yuzde 1 de olsa umit vardir diye dusunerekten bekliyorum offf ki ne offf :cry:

Bebek istiyorsanız niye korunuyorsunuz?

Geri cekilme yonteminde de ihtimal var ama cok dusuk.aslinda her ilac gecikme azaltma erken olma gibi etkiler yapabiliyor.benim simdiki aklim olsa hic korunmazdim zaten olmasi normal sartlarda zaman aliyor. o sure korunma gibi geciyor zaten.eger cok cok gecerli bi sebep yoksa en bastan itibaren akisina birakmak en iyisi.yeni evlenenlere tavsiyem bu artik.

Geri cekilme yonteminde de ihtimal var ama cok dusuk.aslinda her ilac gecikme azaltma erken olma gibi etkiler yapabiliyor.benim simdiki aklim olsa hic korunmazdim zaten olmasi normal sartlarda zaman aliyor. o sure korunma gibi geciyor zaten.eger cok cok gecerli bi sebep yoksa en bastan itibaren akisina birakmak en iyisi.yeni evlenenlere tavsiyem bu artik.

Evet cnm doğru, ama bilinçli bebek isteyince anliyamadim...

Guzel bir soru 2016 kasim ayinda dis gebelik gecirdim doktor nisan ayindan once gebe kalma sakin dedi ilk adetimi aralikta oldum martta bitti nisanda baslamam lazim ama mart adetini olmadim bu asamada martta geri cekilme yoluyla iliski oldu ama olursa olur modundaydik birde 2016 martta kurtajim var aslinda ikisi 7 ay arayla 2 dusuk doktara kalsan 1 yil bekle diyor:halay:

Guzel bir soru 2016 kasim ayinda dis gebelik gecirdim doktor nisan ayindan once gebe kalma sakin dedi ilk adetimi aralikta oldum martta bitti nisanda baslamam lazim ama mart adetini olmadim bu asamada martta geri cekilme yoluyla iliski oldu ama olursa olur modundaydik birde 2016 martta kurtajim var aslinda ikisi 7 ay arayla 2 dusuk doktara kalsan 1 yil bekle diyor:halay:

Hmm tamam canım şimdi anladım :)) geçmiş olsun bu arada Rabbim birdaha yasatmasin insAllah ve tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin:KK200::KK200::KK200:

Geçmiş olsun Allah'ım goynune göre versin cnm

Ben cok istiyorum ama dedigim gibi 1 kurtaj 1 dis gebelik tam adapte olmustum kalbi durdu martta kurtaj oldum ekimde tekrar hamile olduğumu ogrendim tabi cok cok sewindim ondada dis gebelik teshisi kondu simdilik tutturamadik vardir Rabbimin bir bildigi hepimizin hakkimizda hayırlısı olsun:dua:

canım ben de geçen yıl dış gebelik geçirdim nisanda..6 ay korundum,5 ay da bebek olmadı istediğimiz halde. geçen ay hsg çektirdim tüplerim tıkalıymış açmışlar birkaç ay olmazsa tüp bebek dedi doktor..inşallah bu birkaç ay içinde ben ve isteyen herkes hamile kalır :KK43: çok zor yaşayan bilir..

Merhaba hanımlar bebek isteyenler evlat hasreti çekenler her güne 41 yasini şerif okumaya niyet ettik topik açtık ismen her gün bir kişiye okuyup dua edicez dualarımız da yer almak ister misiniz yarın okumalara başlıyoruz inşallah

canım ben de geçen yıl dış gebelik geçirdim nisanda..6 ay korundum,5 ay da bebek olmadı istediğimiz halde. geçen ay hsg çektirdim tüplerim tıkalıymış açmışlar birkaç ay olmazsa tüp bebek dedi doktor..inşallah bu birkaç ay içinde ben ve isteyen herkes hamile kalır :KK43: çok zor yaşayan bilir..
Aynen canim zor bir surecti Allah kimseye yasatmasin insallah Allah once hic ewladi olmayanlara sonrada bana nasip eder :dua:benimde sol ektopik gebelikti sol tupu tıkamış kapali sol tüpüm sagdan yumurtladigim an gebelik ihtimalim var kismet benimde korkum sag taraftan yumurtluyor muyum acaba isin birde o tarafi var:kızgın:

Aynen canim zor bir surecti Allah kimseye yasatmasin insallah Allah once hic ewladi olmayanlara sonrada bana nasip eder :dua:benimde sol ektopik gebelikti sol tupu tıkamış kapali sol tüpüm sagdan yumurtladigim an gebelik ihtimalim var kismet benimde korkum sag taraftan yumurtluyor muyum acaba isin birde o tarafi var:kızgın:
benim daha hiç yok :KK43: oy oyyy...inşallah bakalım.

Umudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:):KK200:

@Cennetim072114 mart:KK200:
@Yagmureylul 15 mart:KK200:
@MutluPrenses1304 26 mart :KK200:
@Tekirdagli4259 31 mart:KK200:
@Nesene 1 Nisan :KK200:
gulii7 gulii7 1 Nisan :anneadayı:
@sehnez 1 Nisan:KK200:
just__married just__married 28 Nisan :KK200:
@Love you91 2 Nisan:KK200:
@melis eda 2 Nisan:KK200:
@sibell09 2 Nisan:KK200:
@gzmdncr33 2 Nisan :KK200:
@Minnakbebis 3 Nisan:KK200:
@GorTuu 4 Nisan :KK200:
@SEM2706 5 Nisan :KK200:
@sedalimelek5 Nisan :anneadayı:
@nme1005 5 Nisan :KK200:
G Gonulcelen_87 5 Nisan :KK200:
@twins scorpion 6 Nisan :KK200:
eson eson 7 Nisan:KK200:
@umut_20114 8 Nisan:KK200:
@kafamdasorular_ 9Nisan:KK200:
@busraangell 10 Nisan:KK200:
@Angel1905 12 Nisan:KK200:
@asya_32 12 Nisan :KK200:
@srplmtmtk 14 Nisan:KK200:
@Dykdyk 13 Nisan :KK200:
@fundiiiii 14 Nisan :KK200:
@maviucurtma33 15 Nisan :KK200:
@zehzeh2 18 Nisan :KK200:
@Yesim2901 21 Nisan :KK200:
@SS2007 22 Nisan :KK200:
@TUBA48 23 Nisan:KK200:
@AlIpInar :anneadayı:
Canım ne yazık ki bu ay baya erken oldum ben

Kizlarr yaa bisey daha sorayim nolurrr dunden beri ayağımi cok kotu burkmustum onemsemedim bugunde aksam 7 gibi daha kotu artti doktora gittim ayak rontgeni çekti ondada bisey çıkmadı sorum şu yuzde 1 de olsa sans eseri hani olursa:olamaz: Bisey varsa offff husnu kuruntu belkide rontgen biliyorum zararli ama be bileyim olmayan bebeğime birsey olmus mudur:KK48:

X