Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Hadi ya çok üzüldüm canım allahım en kısa zamanda kucağını doldursun keşke önceden yapsaydın aşılama falan bende 7 olcak ay olarak aralıkta düşük yaşadım bu ayda hiç olcani düşünmüyorum yumurtlama gününü degerlendiremedik kocam rahatsız di diye

Sana da eşine de Çok geçmiş olsun canım sağlıklı olunda ne de olsa bebek gelir belli olmaz belki de hamile kalırsın bazen çatlama geç yada erken olabiliyor hormonlar yüzünden

Sana da eşine de Çok geçmiş olsun canım sağlıklı olunda ne de olsa bebek gelir belli olmaz belki de hamile kalırsın bazen çatlama geç yada erken olabiliyor hormonlar yüzünden

Evet haklsiin öyle tabi 7 günlük bir ilaç kullancak yarın 5 günü:) iltihap kapmış 3 gün sonra ilacı bitiyor işte bilmiyorum işte normalde bugün ovilasyon günüm ama hiç bir belirti hissetmiyorum kaşık ağrısı veya akıntı çok yok sadece bir damla vardı bugün

Kizlarrr 7 aylik evliyimm bat ım 5nisan bu ay bekliyorum insallah icimden hamile oldugum geciyor bekleyip gorecegiiiimmm

Siz yine iki günde bir birlikte olun belki bir sürpriz olur gebe kalırsın

26 Mart canım bat
Hadi hayırlısı kuzumm yarin adet günün demi ayy valla ben senden saha cook heyecanlandim insallah bebisin daha fazla bekletmez seni bir an önce göbüşte yer yaparr kendineee

Hadi hayırlısı kuzumm yarin adet günün demi ayy valla ben senden saha cook heyecanlandim insallah bebisin daha fazla bekletmez seni bir an önce göbüşte yer yaparr kendineee
Evet canım yarın adet günüm dünden beri kahverengi akıntım oluyor ama daha adet olmadım bekliyorum inşallah hepimiz hamile kalır çocuk sahibi oluruz

Huu huuu canlarr neden sesiniz solugunuz cıkmıyorr

Misafir vardı benim hiç bakamadım:)
Yaa bu topik neden bu kadar sesizz anlamiyorum valla tm katilanlar var ama biraz yazsallar ne durumdalar bizimle paylaşsalar demiii yaniiii

Yaa bu topik neden bu kadar sesizz anlamiyorum valla tm katilanlar var ama biraz yazsallar ne durumdalar bizimle paylaşsalar demiii yaniiii
Evet canım haklısın ama birşey diyemem herkesin kendi isteği :) birşey olmaz isteyen konuya dahil olur birşeyler paylaşır ben öyle etiket yapıp konuya çağırmak istemem herkes kendi gönlüyle gelsin :) diğer konularda görüyorum burayı sevmediler sanırım

O değil de ben bu ay hiç yumurtlama günümü anlamadım :))
Ne kaşık ağrısı ne akıntı çokluğu yada ne bilim başka ne belirti varsa diğerleri normal geçti gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…