Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

O değil de ben bu ay hiç yumurtlama günümü anlamadım :))
Ne kaşık ağrısı ne akıntı çokluğu yada ne bilim başka ne belirti varsa diğerleri normal geçti gitti :)
Kuzum belki gec yumurtluyorsundur bu ay bazen öyle oluyormus. Birde hani sen üzülüyordun ya doktor esine ilac vermis kullanmasi lazim o yüzden iliskide olmicakmis. ÜZÜLMEE!
Ne zaman ne olacagı hic belli olmaz belki gec yumurtlicaksin ve bebisin tutunacak rabbim ne zamn ol dediyse olur sen fazla yurtlamaya felan da takilma her zaman dua et senin bat ne zamndı?

Sagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyice
Cnm çook gecmis olsunnn

Sagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyice
Canısı eger ben adet olursam çörek otu bal tarçın kürünü yapicam çook şifaliymis birkac yerde okudum bunun üstüne hamile kalanlar var.

Canısı eger ben adet olursam çörek otu bal tarçın kürünü yapicam çook şifaliymis birkac yerde okudum bunun üstüne hamile kalanlar var.

Ah canım inşallah olmazsın bebişin olur.Bnde bugun sogan kürüne basladım adetimin 7.günü bugün inşallah işe yarar geçen ay rahim filmi cekildim cok umutluydum hamile kalan cok oluyormus ama yine tutmadı.

Ah canım inşallah olmazsın bebişin olur.Bnde bugun sogan kürüne basladım adetimin 7.günü bugün inşallah işe yarar geçen ay rahim filmi cekildim cok umutluydum hamile kalan cok oluyormus ama yine tutmadı.
Ayy bende bu rahim filimi nasil diye merak ediyordum cnm nasil cektirdinn anlatirmisin??

Ben de bu ay soğan kürünü uygulamaya başladım. Ateş ölçümü de yapıyorum. Siz neler yapıyorsunuz
Kuzum ben daha birseye baslamadim bugün de olmassam adetimin üstünden 7 gün gecmis olcak 3. Günü kan testi yaptim ama negatifti ne yapacagimi bilemedim ve öylee bekliyorumm:KK43::KK42:

Cok kısa süren bi işlem canım narkoz filan almak istemedim o yüzden ama canım çok acıdı bu işlemi acısız yapan yerlerde var bidaha cektircek olsam oraya giderim . Biraz pahalı ama acı cekmekten daha iyidir.
Hmmm anladim kuzum ne kadarlik evlisin

Gulasor62 Gulasor62 cnm ilk test benden gelsin bu sabahki testim
ojjpjq.jpg

Geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım insAllah bu ay sağlıklı bir gebelik olurda bebişim tutunur annesine:dua:

X