Tabiki öyle canım inşallah herşey dilediyince olurBen bu ay korunmayi biraktim canim ve pek degerlendiremedim ama olsun bidaki aylar var umudumu kaybetmek yok
Hadi ya neden daha olmadın baya da geçti 23 bugün bitti hatta bugünde artık bir sorun mi var doktora gitseydin biOlmadim daha ama dün kan testi yaptim bugünde sonucu aldim negatif cıktı çoookkk üzgünümmm cnmm
Bilmiyorum cnm ya bi doktora görünecem ilk defa böyle olduuuHadi ya neden daha olmadın baya da geçti 23 bugün bitti hatta bugünde artık bir sorun mi var doktora gitseydin bi
Aynen canım git bir görün geç döllenme falan mı oldu acaba yadaBilmiyorum cnm ya bi doktora görünecem ilk defa böyle olduuu
Gec döllenme nasil oluyorkii cnmmm??Aynen canım git bir görün geç döllenme falan mı oldu acaba yada
Yumurta adete yakın çatlıyor ilişki olduysa o zaman dolanmış oluyor onun üstündende 15 gün geçince işte çıkar sonuç öyle oluyorGec döllenme nasil oluyorkii cnmmm??
Ama cnm benim bildigim 1 günlük dahi olsa cikiyormussYumurta adete yakın çatlıyor ilişki olduysa o zaman dolanmış oluyor onun üstündende 15 gün geçince işte çıkar sonuç öyle oluyor
Yok anlamadın sen canım mesela benim yumurta ovilasyon günüm bugün çatlama yumurtanın adet günüm de 7 Nisan eğer bugün ilişki olup çocuk tutarsa 15 geçiyor demi regli me kadar o zamana kdr teste veya kan testinde çıkar ama düşün ki benim bugün yumurta çatlamadi bugün 24 mesela düşün nisanın 1 çatladı ve ilişki oldu o zaman da o günden itiraberen embriyo 15 günde kanda çıkıyor anladın mı canımAma cnm benim bildigim 1 günlük dahi olsa cikiyormuss
ee. Ozamn ben kan testi yaptirdigimda cikmadi bisey gec döllenme olduysa kan testindedemi gec cıkıyoo yaa kusuruma bakma kuzumm cook soru soruyorum ama bu konuda hicbir bilgim yokkYok anlamadın sen canım mesela benim yumurta ovilasyon günüm bugün çatlama yumurtanın adet günüm de 7 Nisan eğer bugün ilişki olup çocuk tutarsa 15 geçiyor demi regli me kadar o zamana kdr teste veya kan testinde çıkar ama düşün ki benim bugün yumurta çatlamadi bugün 24 mesela düşün nisanın 1 çatladı ve ilişki oldu o zaman da o günden itiraberen embriyo 15 günde kanda çıkıyor anladın mı canım
Bak şöyle anlatım canisi senin normal de 16 martı ya regli günün ama sen diyorsun 5 gun falan da gecikiyor diyorsun demi düşün yumurta senin hemen hemen aslında 28.29 . 1 mart yumurta ovilasyon günün olsa o zaman ovilasyon olsaydı 16 marta kesinlikle kanda görünürdu ama demek o zaman yumurta catlamamissa diyelim 16 mart an bir kaç gün önce çatlamış eğer yumurta o zaman çatlamış sa o zaman döllenme olduysa buna geç döllenme diyorlar işte ovilasyon gününe göre değil de adetine bir kaç gün kalan insanlar hamile kalıyor ve onun üstündende 15 geçmesi lazım ki embriyo gebelik oluşur anladın mı tabi bunu ben düşünüyorum sen diyorsun ya Normal de regli olmam lazım di olmadım dedin bende geç döllenme olmuş olabilir yumurta adetine yakın çatlamış olabilir ilişki olduysa tutmuş olabilir canım:) yoruldum kız yaza yaza hahahaee. Ozamn ben kan testi yaptirdigimda cikmadi bisey gec döllenme olduysa kan testindedemi gec cıkıyoo yaa kusuruma bakma kuzumm cook soru soruyorum ama bu konuda hicbir bilgim yokk
Tabi canım hemen ekliyorum:) hoşgeldincanım benide eklermsin 15 nisan
Ayy kiyamam kuzummm yaaa çook teşekkür ederimm ellerine sağlik rabbim gönlüne göre versin tatlimmBak şöyle anlatım canisi senin normal de 16 martı ya regli günün ama sen diyorsun 5 gun falan da gecikiyor diyorsun demi düşün yumurta senin hemen hemen aslında 28.29 . 1 mart yumurta ovilasyon günün olsa o zaman ovilasyon olsaydı 16 marta kesinlikle kanda görünürdu ama demek o zaman yumurta catlamamissa diyelim 16 mart an bir kaç gün önce çatlamış eğer yumurta o zaman çatlamış sa o zaman döllenme olduysa buna geç döllenme diyorlar işte ovilasyon gününe göre değil de adetine bir kaç gün kalan insanlar hamile kalıyor ve onun üstündende 15 geçmesi lazım ki embriyo gebelik oluşur anladın mı tabi bunu ben düşünüyorum sen diyorsun ya Normal de regli olmam lazım di olmadım dedin bende geç döllenme olmuş olabilir yumurta adetine yakın çatlamış olabilir ilişki olduysa tutmuş olabilir canım:) yoruldum kız yaza yaza hahaha
Amin canım inşallah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aklına takılan birşey olursa hiç çekinmeden sor bildiğim bir konuysa yardımcı olurum regli gününe yakın peki ilişki oldu mu belki olabilir :)) geç döllenme catlamamissa yumurta adetine yakın:)Ayy kiyamam kuzummm yaaa çook teşekkür ederimm ellerine sağlik rabbim gönlüne göre versin tatlimm
34. Gün iliski oldu bide 30. Gün olmustu iliski ondan öncesini hatirlamiyorum ama genelde 2 .. 3 günde bir oluyo baze 4 gün oluyo cnmAmin canım inşallah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aklına takılan birşey olursa hiç çekinmeden sor bildiğim bir konuysa yardımcı olurum regli gününe yakın peki ilişki oldu mu belki olabilir :)) geç döllenme catlamamissa yumurta adetine yakın:)
tesekkür ederim canım hosbuldumTabi canım hemen ekliyorum:) hoşgeldin