Anladım canım şuan normal adet gününe göre yani 16 sndan önce olmuşsa olabilir bir hafta sonra falan eğer olmazsan çıkar kesinlikle kanda34. Gün iliski oldu bide 30. Gün olmustu iliski ondan öncesini hatirlamiyorum ama genelde 2 .. 3 günde bir oluyo baze 4 gün oluyo cnm
Yani 5 gun gecikme oluyor diyorsun 21 olcan desek hala olmadın 8 gün geçmiş 16 sndan Sonra :) hesaplarsak bir hafta daha olmazsan kesin birşeyler var ve çıkarAnladım canım şuan normal adet gününe göre yani 16 sndan önce olmuşsa olabilir bir hafta sonra falan eğer olmazsan çıkar kesinlikle kanda
Cnm ben yanlis hesaplamisim 16 sı degil 20 sinde olmam gerekiyordu 35. Gün 20 mart a denk geliyormus daha 5. Günüm bugün ve hala olmadim carsamba günüde kan vermistimAnladım canım şuan normal adet gününe göre yani 16 sndan önce olmuşsa olabilir bir hafta sonra falan eğer olmazsan çıkar kesinlikle kanda
Tamam canım dediğim gibi bir hafta daha olmazsan umut var halaCnm ben yanlis hesaplamisim 16 sı degil 20 sinde olmam gerekiyordu 35. Gün 20 mart a denk geliyormus daha 5. Günüm bugün ve hala olmadim carsamba günüde kan vermistim
Pardon yeniyim kısaltmaları bilmiyorum o yüzden 26 MartCanim bak sat= son adet tarihi bat=bidahaki adet tarihin
Eşim yanlış yazmış ben 28 şubatta en son oldum 28 günde bir olurum genelde kuzumAnladım canım yani başlangıç adetinden diğer adet gününe kaç gün var onu sormak istedim yani 28 .gunde bir mi oluyorsun 29 mu ? 30 mu sana hesaplama yapcaktim hangi güne denk geliyor diye bu ay
Martin 27 si ve ya 28 olcaksin o zmn canımEşim yanlış yazmış ben 28 şubatta en son oldum 28 günde bir olurum genelde kuzum
Canım Kasım ayı yanlış oldu demi sanirmKızlar ben aşılamayı 13 kasımda yaptım 11 gün sonra yani bugün kahverengi açık pembe karışımı bir akıntı geldi 2 3 defa sonra kesildi adet oldum sandım başta ama kesilince neye yoracağımı bilemedim yerleşme kanaması diye birşey duydum acaba hamile olabilir miyim?
Bu ay 13 şubatta aşılama yaptık bende rahim ağzı darlığı varmış şimdi aşılamanın 11Martin 27 si ve ya 28 olcaksin o zmn canım
Martin 13.14 .15 ovilasyon günlerin görünüyor değerlendire bilsen en iyi günler diye tahminim :) inşallah degerlendirmissindir
Evet 13 Şubat olacaktı:)Canım Kasım ayı yanlış oldu demi sanirm
Asilama yaptın sonra 28 şubatta regli mi oldun canım marta yaptırdın mı ?Bu ay 13 şubatta aşılama yaptık bende rahim ağzı darlığı varmış şimdi aşılamanın 11
Evet 13 Şubat olacaktı:)
Çok özür diliyorum bugün çok üzüldüm hatlar iyice karıştı bende 13 Mart aşılama 26 Mart adet tarihi kahverengi lekeler 24 Mart yani bugün :)Asilama yaptın sonra 28 şubatta regli mi oldun canım marta yaptırdın mı ?
Aaa inşallah yerleşme kanaması dır canım yaÇok özür diliyorum bugün çok üzüldüm hatlar iyice karıştı bende 13 Mart aşılama 26 Mart adet tarihi kahverengi lekeler 24 Mart yani bugün :)
İnşallah bugün lekeleri görünce çok üzüldüm bir daha böyle yaşamak istemiyorum bu üzüntüyü hayal kırıklığını 4 yıldır evliyim ve korunmadık hiç ilk defa aşılama yaptırdık ilk defa böyle oluyor umarım hamileyimdirAaa inşallah yerleşme kanaması dır canım ya
4 yıldır mi çocuk düşünüyorsun canım insalah hamile kalırsın bu ayİnşallah bugün lekeleri görünce çok üzüldüm bir daha böyle yaşamak istemiyorum bu üzüntüyü hayal kırıklığını 4 yıldır evliyim ve korunmadık hiç ilk defa aşılama yaptırdık ilk defa böyle oluyor umarım hamileyimdir
Tabi canım eklerim:) hoşgeldinbeni de ekler misiniz ? bat 4 nisan
teşekkür ederim hoşbuldum <3Tabi canım eklerim:) hoşgeldin
teşekkür ederim hoşbuldum <3
Evet 4 yıldır düşünüyoruz ama olmadı her doktor ayrı yorum yaptı hem bende hem eşim de problem çıktı eşimin varikoseli vardı benim de sağ tüpüm kapalıydı birde rahim ağzım darmış aşılama yaparken öğrendik yani aslında ben normal yolla gebe kalmazmışım4 yıldır mi çocuk düşünüyorsun canım insalah hamile kalırsın bu ay