Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

34. Gün iliski oldu bide 30. Gün olmustu iliski ondan öncesini hatirlamiyorum ama genelde 2 .. 3 günde bir oluyo baze 4 gün oluyo cnm
Anladım canım şuan normal adet gününe göre yani 16 sndan önce olmuşsa olabilir bir hafta sonra falan eğer olmazsan çıkar kesinlikle kanda

Anladım canım şuan normal adet gününe göre yani 16 sndan önce olmuşsa olabilir bir hafta sonra falan eğer olmazsan çıkar kesinlikle kanda
Yani 5 gun gecikme oluyor diyorsun 21 olcan desek hala olmadın 8 gün geçmiş 16 sndan Sonra :) hesaplarsak bir hafta daha olmazsan kesin birşeyler var ve çıkar

Cnm ben yanlis hesaplamisim 16 sı degil 20 sinde olmam gerekiyordu 35. Gün 20 mart a denk geliyormus daha 5. Günüm bugün ve hala olmadim carsamba günüde kan vermistim

Kızlar ben aşılamayı 13 kasımda yaptım 11 gün sonra yani bugün kahverengi açık pembe karışımı bir akıntı geldi 2 3 defa sonra kesildi adet oldum sandım başta ama kesilince neye yoracağımı bilemedim yerleşme kanaması diye birşey duydum acaba hamile olabilir miyim?

Canım Kasım ayı yanlış oldu demi sanirm

Martin 27 si ve ya 28 olcaksin o zmn canım
Martin 13.14 .15 ovilasyon günlerin görünüyor değerlendire bilsen en iyi günler diye tahminim :) inşallah degerlendirmissindir
Bu ay 13 şubatta aşılama yaptık bende rahim ağzı darlığı varmış şimdi aşılamanın 11
Canım Kasım ayı yanlış oldu demi sanirm
Evet 13 Şubat olacaktı:)

4 yıldır mi çocuk düşünüyorsun canım insalah hamile kalırsın bu ay

4 yıldır mi çocuk düşünüyorsun canım insalah hamile kalırsın bu ay
Evet 4 yıldır düşünüyoruz ama olmadı her doktor ayrı yorum yaptı hem bende hem eşim de problem çıktı eşimin varikoseli vardı benim de sağ tüpüm kapalıydı birde rahim ağzım darmış aşılama yaparken öğrendik yani aslında ben normal yolla gebe kalmazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…