Hmm anladım canım üzme kendini en güzel en kısa zaman da elbet bizde hamiş oluruz bebeklerimiz çok bekletmez umarımYani bi arkadasiminda hamile oldugunu ogrendim daha yeni evlilerdi onlar adina sevindim ama kendim ister istemez moralim bozuldu
Ins canimHmm anladım canım üzme kendini en güzel en kısa zaman da elbet bizde hamiş oluruz bebeklerimiz çok bekletmez umarım
Stres yapmadan güzel bir şekilde beklemekten başka çare yok :)Ins canim
Ah keske yapabilsek biz kadinlar duramiyoruzStres yapmadan güzel bir şekilde beklemekten başka çare yok :)
Onu basara bilsek zaten cokdan olurdu hahaha stres de çok etkiliyor çünküAh keske yapabilsek biz kadinlar duramiyoruz
Hoşgeldin canımBenim de bat tarihim 14 nisan gorunuyor Allahtan bisey olmazsa. 9.ayimiz. bugun hsg çekildim bu ay da beraber bekleyelim bakalm :)
Zaten calisiyorum cogu zaman unutuyorum ama o konuda degilde is hayati da stresli geçtiği icin stressiz hayat yok bence he baskasi cok az yasar yada hissettirir bazilarida fazla yasar ama Rabbim bize de birgün bebegimizi nasip edecek biliyorumBenim de bat tarihim 14 nisan gorunuyor Allahtan bisey olmazsa. 9.ayimiz. bugun hsg çekildim bu ay da beraber bekleyelim bakalm :)
Aynen ben de calisiyorum, stres malesef her yerde var dediginiz gibi stressiz yer yok. Brnim de umudum ALLAHtan Ona güveniyorum O zamanini biliyorZaten calisiyorum cogu zaman unutuyorum ama o konuda degilde is hayati da stresli geçtiği icin stressiz hayat yok bence he baskasi cok az yasar yada hissettirir bazilarida fazla yasar ama Rabbim bize de birgün bebegimizi nasip edecek biliyorum
Evet cnm dogru hatirliyorsun rahim içi film bu arada hosbuldum canim :)Hoşgeldin canımRahim filmi oluyordu demi hsg ? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum burdan bir kaç kere okumuştum sanırım
Aynen oyle Rabbimize siginalimAynen ben de calisiyorum, stres malesef her yerde var dediginiz gibi stressiz yer yok. Brnim de umudum ALLAHtan Ona güveniyorum O zamanini biliyor
İyiyim canım sen nasılsın hiç kimse konuşmuyor seslenmiyor ben seslenim dedim kızlara:))Bende burdayim canim nasilsin
Canım ben baktım sen bat gününü yazmamışsın o yüzden adını yazmamışım günün belli mi regliBende burdayim canim nasilsin
Canım geçmiş olsun. İnşallah tedavi güzel gider de nisan ayı sana inşallah şans getirir.Merhaba kızlar benim moral sıfır
Bu ay hiç birşey yaşayamicam tam da ovilasyon haftasiydieşim rahatsızdı bir iki aydır sonunda gitti bugün ve test yaptı enfeksiyon kapmış iltihap oluşmuş ilaç vermiş 7 gün kullancak sonra gecicek mis doktor demiş hemen döker dedi bu ilaç bu ay bitti benim için size bol şans
Ah keşke canım ama umutsuz vaka benim ki bu ay yumurta çatlaması yarın:) eşime bağlı iyi hisseder se olur olmazsa olmaz canım supriz e kaldı benim ki artık allah size şans versin bu ayCanım geçmiş olsun. İnşallah tedavi güzel gider de nisan ayı sana inşallah şans getirir.