1 nisan canimCanım ben baktım sen bat gününü yazmamışsın o yüzden adını yazmamışım günün belli mi regli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 nisan canimCanım ben baktım sen bat gününü yazmamışsın o yüzden adını yazmamışım günün belli mi regli
Canım sen regli oldun mu 16 mart yazıyorduHoşbuldum canimm
Yazdım canım1 nisan canim
Tesekkur ederim benim bu aydan umidim yok ama insallah bidaki ayaYazdım canım
Neden canimm değerlendirmedin mi ? Ovilasyon günleriniTesekkur ederim benim bu aydan umidim yok ama insallah bidaki aya
Ben bu ay korunmayi biraktim canim ve pek degerlendiremedim ama olsun bidaki aylar var umudumu kaybetmek yokNeden canimm değerlendirmedin mi ? Ovilasyon günlerini
Olmadim daha ama dün kan testi yaptim bugünde sonucu aldim negatif cıktı çoookkk üzgünümmm cnmmCanım sen regli oldun mu 16 mart yazıyordu
Uzulme canim demekki vakti deil en kisa zamanda olur insallahOlmadim daha ama dün kan testi yaptim bugünde sonucu aldim negatif cıktı çoookkk üzgünümmm cnmm
Insallah cnm ama benim anlamadigim neden adetim gecikti bugün 4. Gün ve hala olmadimmUzulme canim demekki vakti deil en kisa zamanda olur insallah
Hic gecikme olmuyomuydu canimInsallah cnm ama benim anlamadigim neden adetim gecikti bugün 4. Gün ve hala olmadimm
3 ay öncesine kadar 30 günde bir olurdum artik 35. Günümde oluyorum bugünde 38. Gün ama halaa olmadimHic gecikme olmuyomuydu canim
3 ay öncesine kadar 30 günde bir olurdum artik 35. Günümde oluyorum bugünde 38. Gün ama halaa olmadimHic gecikme olmuyomuydu canim
Insallah hamilesindir canim ama olmasan da uzme kendini ne kadar suredir bekliuosunuz3 ay öncesine kadar 30 günde bir olurdum artik 35. Günümde oluyorum bugünde 38. Gün ama halaa olmadim
1bucuk sene vajinusmustum 3bucuk aydir yendim bu illeti ve hic korunmadimInsallah hamilesindir canim ama olmasan da uzme kendini ne kadar suredir bekliuosunuz
Insallahhh kuzum sen nezamndan istiyorsun?Insallah hepimizin en kisa zamanda olur canim
Insallahhh kuzum sen nezamndan istiyorsun?Insallah hepimizin en kisa zamanda olur canim
Çook çook gecmis olsun cnm rabbim en kısa zamanda bize annelik duygusunu yaşatsin insallahBenim ki biraz üzücü canim benim ocak ayinda 9+4 de bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum bu ay korunmadik ama degerlendiremedim insallah en kisa zamanda saglikli sekilde olacak ben cok inaniyorum
Çook çook gecmis olsun cnm rabbim en kısa zamanda bize annelik duygusunu yaşatsin insallah