İnşallah olursun.Bizim bu ayla beraber 8 ay oldu hasta olmadım inşallah da olmam bakalım hayırlısı hic kullanmadım ilaç filan ama
Ayy inşallah hamile olursun demek istedim:))İnşallah olursun.
Ben de hiç kullanmadım bu aya kadar ama baktık olmuyor kullandım artık.
Hormon testlerinizi filan yaptıdınız mı?
İnşallah olursun mu yanlış yazdın heralde :))hormonlara baktık temiz çıktı cnm ama iki kimyasal gebelik geçirdimİnşallah olursun.
Ben de hiç kullanmadım bu aya kadar ama baktık olmuyor kullandım artık.
Hormon testlerinizi filan yaptıdınız mı?
İnşallah hayırlısıyla cnm sağol :)sen bakırdın mi hormonlaraAyy inşallah hamile olursun demek istedim:))
Yazdım canım senide :)Klomen ve ilk ay deneme olmadı.
Nisan ayına kaldı umudum.
Bat 18 nisan
Evet çok hızlı geçiyor aman geçsin gecmeyince stres oluyor zamanı beklerken de :)yok canım ya bendede öyle
Benim hormonlar iyi hsg çekildim o da iyi. Eşimde de birşey Yok şükür. Ama işte klomen ı yüzden başladık birazİnşallah hayırlısıyla cnm sağol :)sen bakırdın mi hormonlara
Hımm anladım cnm benimde eşimde bisey çıkmadı çok.şükür benimde hormonlar iyi hsg çekilmedim 1 yıl olmadan çekilmem sanırım.bakalım hayırlısıBenim hormonlar iyi hsg çekildim o da iyi. Eşimde de birşey Yok şükür. Ama işte klomen ı yüzden başladık biraz
Evt bekle belki de bebek olurHımm anladım cnm benimde eşimde bisey çıkmadı çok.şükür benimde hormonlar iyi hsg çekilmedim 1 yıl olmadan çekilmem sanırım.bakalım hayırlısı
İnşallah cnm yaaEvt bekle belki de bebek olur
Sonra çekinirsin.
Hepimizin olur inşllah :)
senin bat ne zaman canım?bende bügün yumurtlama günüm ama t cizgi nerdeyse c ile aynı ama çok koyu degil(Evet çok hızlı geçiyor aman geçsin gecmeyince stres oluyor zamanı beklerken de :)
Benim 7 Nisan:))) daha var yumurtlama donemi de 24 dusenin bat ne zaman canım?bende bügün yumurtlama günüm ama t cizgi nerdeyse c ile aynı ama çok koyu degil(
InsAllah hepimize hayirli olur tutunur bebislerimiz bizeBenim 7 Nisan:))) daha var yumurtlama donemi de 24 du
İnşallah canm amin :))) ekliyorum hemen:)Benide ekleyin kızlar bat 12 Nisan bu ay korunma sürecimiz bitti hayırlısıyla 28-29 mart önemli günler :))İnşallah sağlıcakla Bebişleri görürüz nisanda.
Amin canım inşallahInsAllah hepimize hayirli olur tutunur bebislerimiz bize
Ben yine bugun bir hamile haberi aldim olan enerjimde gittiKızlar nasılsınız
Neden canım haber aldın mı alamadın miBen yine bugun bir hamile haberi aldim olan enerjimde gitti
Yani bi arkadasiminda hamile oldugunu ogrendim daha yeni evlilerdi onlar adina sevindim ama kendim ister istemez moralim bozulduNeden canım haber aldın mı alamadın mi