- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
Aynen canısı günler cok cabuk geciyor banadaaBu ay çok çabuk geçiyor valla :)) yoksa bana mı öyle geliyor
Aaa niye değişti günlerin evlendikten sonra mı değişti yoksa3 ay öncesine kadar düzenliydi günü gününe olurdum ama simdi artik 35 günde bir oluyorum
Evet ya:)) mart ne zaman gelcek diye bekledim Şubat ayı hiç geçmek bilmedi ama mart çok cabuk başladı ve bitiyor :))Aynen canısı günler cok cabuk geciyor banadaa
3 bucuk ay öncesine kadar tam bir iliski yasayamiyordum vajinusmustum iliski olduktan sonrada günler öne atmaya basladi artik 35 günde bir oluyorum yani simdiki hesabima göre daha günüm gecmemis oluyo 14 şubatta adet olmustumAaa niye değişti günlerin evlendikten sonra mı değişti yoksa
Hmm anladım canım geçmiş olsun insalah olmazsın regli3 bucuk ay öncesine kadar tam bir iliski yasayamiyordum vajinusmustum iliski olduktan sonrada günler öne atmaya basladi artik 35 günde bir oluyorum yani simdiki hesabima göre daha günüm gecmemis oluyo 14 şubatta adet olmustum
Insallah cnm insallah rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasinHmm anladım canım geçmiş olsun insalah olmazsın regli
Aminnnn canım inşallahInsallah cnm insallah rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasin
benimde 2 nisanUmudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
IrmakNarin 14 mart
@Yagmureylul 15 mart
@Tekirdagli4259 31 mart
gulii7 1 Nisan
onunmeleyi 1 Nisan
@Love you91 2 Nisan
@melis eda 2 Nisan
@sibell09 2 Nisan
@Minnakbebis 3 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
Tamam canım ekliyorum senide :))benimde 2 nisan
yok canım ya bendede öyleBu ay çok çabuk geçiyor valla :)) yoksa bana mı öyle geliyor
bilemedim canım ya ben günümü brkliycem hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum(sogan kürü iciyprum bu ay bakalım nolcak
Klomen Ne cnmKlomen ve ilk ay deneme olmadı.
Nisan ayına kaldı umudum.
Bat 18 nisan
Klomen yumurta gelişimini kontrollü sağlayan bir ilaç.Klomen Ne cnm
Hımm anladım cnm sağlık olsun hayırlısı olsun inşallah ne zamandan beri bebiş istiyorsunKlomen yumurta gelişimini kontrollü sağlayan bir ilaç.
1 sene oldu bizim.Hımm anladım cnm sağlık olsun hayırlısı olsun inşallah ne zamandan beri bebiş istiyorsun
Bizim bu ayla beraber 8 ay oldu hasta olmadım inşallah da olmam bakalım hayırlısı hic kullanmadım ilaç filan ama1 sene oldu bizim.
Sizin nasıl? Ne kadardır istiyorsunuzz