- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi minikgelin
seni sürekli takip ediyorum tatlım inşallahhhhhhhhh 2. denemen tutar tatlımmmmmmmmmmmm
2 si ne zaman gülüm yakında heralde dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni sürekli takip ediyorum tatlım inşallahhhhhhhhh 2. denemen tutar tatlımmmmmmmmmmmm
İns cnm bnm ikinci denememe az kaldı Temmuz'un 1 de adet Olcam az kaldiiii ins Temmuz'un 15-20 arasında transferim olur ins:)
canım benim yazılarını okuyunca çok üzüldüm,aglaadım....:2:.
sakin ol rabbim mutlaka bir bildigi vardır
bu bir imtihan çok çok dua et
inş transferden sonra müjdeni alırız
yüregim kalbim dualarım seninle herzaman:13::13::13:
canım inşallah sizinde bebişiniz olur canı gönülden dua ediyorum yanlız çok düşünme strestende olmuyo bazen hiç problem olmasada çocugu olmayan arkadaşlarım var fazla düşündüklerinden dolayı düşünmemeye çalış Allah mutlaka nasip eder
allah razı olsun kızlar adetimi bekliyorum malesef gecikti baya acaba bu tüp bebek tedavisinden dolayımı böle oldu bilmiyorum normalde hep 3-5 gün erken olurdumins guzelim izin donusu hamile haberini duyarim ins mubarek gunlerin hatirina ins nasip olurrr
allah yardımcımız olsun..4 senelik evliyim eşim azospermi evlendikten iki yıl sonra tüp bebek denedik bizi sağolsunlar sırf para almak uğruna eşimi mikro tese yaptık dediler ve sperm bulunmadı dediler ama yaptıkları sadece tese işlemiymiş vwe bana çok fazla ilaç yüklemesi yaptıkları için ölümden döndüm.eşim psikolojisi okadar bozulmuştu evliliğimiz çatırdamaya başlamıştı ve en son boşanma davası bile açılmıştı ama mahkemeye bir gün kala eşimle konuşup tekrar barıştık,eşimi ikna edip tekrar tüp bebek başlamak için eşimin hormon testlerinden bir sorun çıkmadı ve dr okadar olumlu konuşmuştuk ki eşimde olacağına inandı ve ogün geldiğinde eşimi içeri aldılar ve beklemeye başladım tabiki sonuş gene aynı idi.ayakta zor duruyordum ve eşime destek olmak zorundaydım eşim boşanabiliriz benden senin çocugun olmıyacak çocuk senin hakkın dedi ama çok sert bişekilde bir daha duymak istemiyorum bu kelimeyi dedim biyopsi sonuçlarında eşimin sperm hücresi olmadıgı çıktı..dr artık tıp olarak yapacak birşey olmadıgını söyledi...ve bunla yaşamayı alışmak zorundayız.başkasının çocugu oldugunda çok seviniyorum eşim ve kendim için yaşıyorum umutsuzluga kapılmayın sonuçta dünyanın sonu değil.
allah razı olsun kızlar adetimi bekliyorum malesef gecikti baya acaba bu tüp bebek tedavisinden dolayımı böle oldu bilmiyorum normalde hep 3-5 gün erken olurdum
kaç doktora muayene olduysam rahmin temzi bi sorun yok diyor acaba bi sorunmu var diye vesvesedeyim şu sıralar..
hayırlısıyla ikinci trasnferimi olsaydım 4 gözle bekliyorum inş iyi habeleri veriirm sizlere:)
allah yardımcımız olsun..
şuanda azospermi diye bi sorunumuz kalmadı çok şükür inş rabbim nasip eder bi bebiş..
ama olmasa dünyanın sonu deil.. keşke bukdr çok sevmeseydim çocukları.. hani kimi insanlar vardır bebeklere çocukları tahammülü olmaz keşke öyle olsaydım diyorum çogu kez.. ama bennn tüm çocukları çok severimmmmm fazla şefkatliyimmm çocuklarda sevildigini bilir benim yanımdan ayrılmazlar.. inşş kendi evladımada bu sevgimi şefkatimi veririm şu sıralar sevdiklerimin ailemin saglıgı sıhatinden sonra tek istedigim şey bebek sahibi olmak..
derdi veren rabbim dermanınıda verir inş size bi mucize yollar...
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR
allah yardımcımız olsun cnm arkadaşım inş güzel haberlerle yazarız buraya beni habersiz bırakma olurmu:)canım..
siteye ara ara giriyorum vede bakıyorum sanada nasılsın diye..
minikgelinim..bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor gelecek bebeğin Allahın izniyle sen moralini yüksek tut yeterki..
bende bu ay aşılama deneyeceğim..bakalım kısmetimizde inş.anne olmak vardır.
zaman herşeyin ilacı inşşş gönlünüzden geceni rabbim nasip eder..öncelikle bizlere saglık versin sonra kalben istediklerimizi nasip etsin rabbim..sizin için hayırlı olna hangisi ise o olsun inş..inş hiçbir zmana umudun kaybetmeyeceksin bende çok seviyorum çocukları eşimde öyle ama katlanmak zorundayız evlatlık alırım diyorum ne yapalım
mşlhhhh mşlhh bebişiniz 1 yaşında şimdi mşlhh bende görcekmiyim o günleri:)çok şükür bugunume ya sperm çıkmasaydı ya bende sorun olsaydı... hoşşşşşş rabbim nasip edeccekse imkansız şeyler gercek olur..inşş bizde sizin gibi yüzü gülenlerden oluruz:)SANKİ BU OLAYLARDA KENDİMİ BULDUM SENDE CANIM.BİZE İZMİRDE 2 HASTANE BİRDEN EŞİMDE SPERM OLMADIĞINI ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYACAĞIMIZI SÖYLEDİ.ÜSTELİK BENİM TÜPLERİMDE HER İKŞSŞİDE KAPALIYDI.ARTI RAHİMDE PERDE VARDI BİRDE RAGHİM DUVARIM ÇOK KALINDI.OLMAZ COCUĞUNUZ ÜMİTLENMEYİN DİYODU TÜM HASTANELER.TAKİ BİR DOKTOR İZMİRDEKİ BİR TÜP BEBEK MERKEZİNİN ADINI VERİNCE HAYATIM DEĞİŞTİ.GİTTİK BAKTILAR ZOR AMA BAŞARCAZ DEDİLER.BENİ AMELİYATA ALDILAR.RAHİM TEMİZLENDİ TABİ AMA TÜPLER ACILMADI.TÜP BEBEKTE TÜPLERİN KAPALI OLMASININ ÖNEMİ YOKTU AMA NORMAL YOLDAN ASLA ÇOCUK SAHİBİ OLAMICAKTIK.EŞİMEDE İLAÇLAR İĞNELER DERKEN AZDA OLSA DÜZELMELER BASLADI.DOKTOR ARTIK DENEMENİN ZAMANI GELDİ DEDİ BU SÜREÇ 3 AYIMIZI ALDI SADECE.DERKEN İLK TÜP BEBEK DENEMEM.TRANSFER SONRASI OLUMSUZLUKLAR YASADIM İdRAR YOLU İLTİHABI OLDUm ERTESİ GÜNÜ TRANSFERİN.KAN FALAN GELDİ.DEDİK BİTTİ TUTMADI.BENDEN TOPLANAN YUMURTA SAYISIDA AZDI.UMUDUMUZ YOKTU.16 EKİM 2010.. SONUÇ ALMAYA GİTTİK.HİÇ UMUDUM YOKKEN DOKTOR YÜZÜME BAKTI VE GELİP SARILDI DEDİĞİ TEK SEY BASARDIK AYSE BASARDIK OLDU.SOK OLDUM VE EŞİMLE SARILIP AĞLADIK.ŞOKU ATAMADIM ÜSTÜMDEN VE HEMEN YOLA ÇIKTIK EVİMİZE GELİRKEN YOLDA BEBEK MAĞAZASIN uğradık.ilk hediyesi oğlumun emzikti.9 ay süren zorlu hamileliğim ne kanamalr yasadım.ama allaha bin şükür oğlumu kucağıma aldım 6 haziran 2011.umudunuzu asla kaybetmeyin.rabbim ol derse olur.ve ben inanıyorum canım bebeğini kucağına alacaksın.
inş cnm dua ile ayaktayız tüp bebekten sonra bunu daha iyi anladım iannıyorum tanımadıgım yüzlerce kişi bana dua etti rabbim hepsinden razı olsun..inş dualarımızın sonucunda mükafatlandırılırız.Rabbim en kısa zaman da hayırlısıyla eşinizinde sizinde tüm dualarına cevap verirde mis kokulu bebişinizi kucağınıza da alırsınız inşallah..lütfen üzülmeyin..daha çok isteyip dua edin..inşallah çok güzel şekilde haberlerinizi alırız
evt cnm az kaldı ama sanki çok var nebilim gecmiyor zaman:)ikinci transferine sayılı günler kaldı
hakkınızda hayırlısıyla inşallah bu sefer rabbim nasip ederrrrrrr
herşey gönlünüzce olsun tatlım gelişmelerinizi
takip etmeye devam edicem yazmayı sakın unutma birtanem çok öpüyorummmmm
allah yardımcımız olsun cnm arkadaşım inş güzel haberlerle yazarız buraya beni habersiz bırakma olurmu:)
zaman herşeyin ilacı inşşş gönlünüzden geceni rabbim nasip eder..öncelikle bizlere saglık versin sonra kalben istediklerimizi nasip etsin rabbim..sizin için hayırlı olna hangisi ise o olsun inş..
mşlhhhh mşlhh bebişiniz 1 yaşında şimdi mşlhh bende görcekmiyim o günleri:)çok şükür bugunume ya sperm çıkmasaydı ya bende sorun olsaydı... hoşşşşşş rabbim nasip edeccekse imkansız şeyler gercek olur..inşş bizde sizin gibi yüzü gülenlerden oluruz:)
inş cnm dua ile ayaktayız tüp bebekten sonra bunu daha iyi anladım iannıyorum tanımadıgım yüzlerce kişi bana dua etti rabbim hepsinden razı olsun..inş dualarımızın sonucunda mükafatlandırılırız.
evt cnm az kaldı ama sanki çok var nebilim gecmiyor zaman:)
bu ayın 28-30 gibi trasnferim olacakkkkkkkkkkkkk ay yazarken bile heycanlandım:) bu sefer tutar inşşş rabbim yardımcımız olsun:)
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR