- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 158
- Konu Sahibi minikgelin
q
canimmmmmmmmmm
hayirlisi olsun insallahhhhhh simsiki tutunsunlar sanaa ve hic birakmasinlarrr pesini :)))
ama bu bebeilser olursa guzel baslikli yeni topigini ac cnm
hakkinda hayirlisi olsun
allah emeklerini ve umutlarini bosa cikartmasin
optumm
İyi olacak demi bunun sonucu test gunu nsl bekliycem sonucu hiç düşünemiyorum ..ilkine göre daha umut doluyum ama korkularım arada dürtüyor beni
Ben daha sansliyim Rabbim evlat nasip ederse :)
Bende evlendigimin ilk senesi düşünmedim hatta ertesi gunuhapi bile aldım ilk zamanlarda istemiyorum ..ama keske hiç hemen isteseydim doktora erken giderdim erken öğrenirdik bu durumumuzu ..belkide dogum yapmış olurdum coktan:)
Yeni evlenen kim varsa en fazla 4-5 ay bekleyip bebek yapın diyorum gercekten cok farklı bunu zamanla anlayacaksın...zamanla etrafında herkesin bebegi olacak kendini eksik hissedeceksin o bebekleri severkenki duygular cok tuhaf...abla tavsiyesi nolur bekleme yap nolur...hem niçin neyi bekliyceksin yap gitsin:)
Allah razı olsunnnn dualarınızı hep hissediyorum hep rabbim hiç birinizi darda bırakmasın
aminnnn aminnnn aminnnn cok istiyorum tarif bile edemem içimdeki duyguları...
Bu arada KiZlar ben bu sefer hiç ağlamadım ama suanda yazılarınız cok duygulandirdi beni ağlıyorum..bir insan hiç görmediği insanların duasını hisedermi hiccccccc ama ben hissediyorum öyle içten dua ediyorsunuzki tüylerim diken diken oluyor...
Biliyomusunuz bu transferimden cok umutluyum neden bilmiyorum ama ck umutluyum...
kendi kendime evde bebeklere şarkı söylüyorum
Sikildinizmi diyip evin icinde Gezdiriyorum onları açıkinca yemek yiyorum ac durmasınlar diye ...
Ben onları şimdiden cok seviyorum onlarda annelerini bırakıp gitmezler demi
Sanırım hormonlarım tavan :) birazcık kafayı yedim:)
canimmmmmmmmmm
hayirlisi olsun insallahhhhhh simsiki tutunsunlar sanaa ve hic birakmasinlarrr pesini :)))
ama bu bebeilser olursa guzel baslikli yeni topigini ac cnm
hakkinda hayirlisi olsun
allah emeklerini ve umutlarini bosa cikartmasin
optumm