• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

canım okuyunca gerçekten üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ama allaha bol bol dua et olurmu umudunu asla kaybetme rabbim öle bi anda verirki sen bile şaşakalırsın dualarım seninle bebeğim rabbim şu an okunan ezanın yüzü suyu hürmetine tez zamanda bi bebek nasip eder inş sana ve isteyen herkese....

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
herşeyin hayırlısı bugune geldigim içinde binlerce kez şükür dondurulmuş embriyolarım var onlarla denerim bi kaç ay sonraa inş onda tutar ama hiç sebeb yokken tutunmadı ise bidahaki denemeye neden tutunsun:(

öyle şey mi olur hiç sebep yokken tutunmadı bidahakine niye tutunsun diye düşünme öyle olsaydı hiç bir sağlık sorunu olmayan ve düzenli ilişkiye giren çiftler ilk aydan gebe kalırlardı demekki hemencecik olmayabiliyor korunmayan yeni evli çiftler genelde ilk altı ay içinde gebe kalıyor ama ilk ay değil:)
moralini yüksek tut demedik mi ne şimdi bu yılgınlık canım aa olumlu düşün minikgelincim:)
dualarımız seninle görüyorsun bissürü de embriyon var halihazırda olur inşallah doktor muayenelerini aksatma rahminin en uygun olduğu bir zamanda tekrar yerleştirirler nasıl düşünürsen öyle olur iyi düşün iyi olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz burda abone olduk hepimiz görüyorsun:)
sakın umutsuzluğa kapılma..

gerçekten çok üzgünüm. hikayenizi bugün gördüm ve baştan sona okudum, inişleri çıkışları.... o kadar çok üzüldüm ki size yazmak istedim.
evli olmadığım için bu konularda pek bir bilgim yok açıkçası... sadece yaşadıklarınızı görünce, dahası bu konuda yazan bayanları, evlat hasreti çekenleri görünce inanın çok üzüldüm ve göz yaşlarımı tutamadım... Rabbimin hikmeti çok büyük.. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin. Tüm eşler anneliği, babalığı tatsın.. Kaybetmeyin ümidinizi, hayatın sonu derken umutlar oluşmuş hikayenizde. bakarsınız çiçeğiniz gibi umut olan bir bebeğiniz de olur bir gün.. Allah dan ümit hiçbir zaman kesilmez. Hiç bir durumda hayatın sonu değildir. Ne olursa olsun moralinizi yitirmeyin.. Belki sizi çok iyi anlayamam ama inanın çok içten hissettim her şeyi.. Siz şükre devam edin. Çok yol kat etmişsiniz..Eşinizde sizde çok zorlu yollardan geçmişsiniz..Tüm bu zorlukların mükafatını bir gün alacaksınız inşallah...Bir ay sonra gelecek güzel haberlerinizi almak için takipte olacağım.... Rabbim gönlünüze ferahlık nasip etsin...

sakın umudunu kaybetmeeeeeeeeeeeeee
2. ye tuan var 3. ye bile tutan var tanıdığım sakın umutsuzlaşmaaaaaaaaaaa
bak dört gözle bekliyoruz hamiş kalmanı
umutsuzluğa yer yok tatlşımmmmm sakın sakınnnnnnnnnn

ha bu arada denemeleri bırakıp artık umudunu tamamen kesip normal hayatlarına dönenlerdende hamiş olanları duydum canım o yüzden sakın ama sakın
mevlaya asi olma baş kaldırma sakın o vereceği zamanı çok iyi biliyor sakın umudunu kesme bekle Allahın izniyle gelicek bebişin inşallah

minikgelin uzun zamandan beri paylaşımlarını takip ediyorum, bebek isteyen listemdeki dualarımdasın. umutsuzluğunu görünce yazma gereği duydum.seni çok iyi anlıyorum.yakın bi akrabamın 16 yıldır bebekleri olmuyordu,tüp bebek bile deneyemediler çünkü ölü ya da diri hiçbir sperm yoktu.35 yaşını bekliyorlardı olma ihtimali varmış yaş ilerleyince.neyseki 3 tanecik bulabildiler.2 sini denediler tabi biz de büyük bi umutla bekliyoruz olacak diye;ama malesef olmadı.son kalan bir taneyi de çok kısa zamanda denediler veee şu an 1.5 yaşında dünyalar güzeli oğlulları var.Öyle bi güzellik ki(maşaallah süphanaallah:nazar:) anne baba kahverengi gözleri var bebişin masmavi,dedesinden almış gözleri Rabbim özenle yaratmış diyoruz artık.Rabbim sadece ol desin yeter ki.kiii senin bir sürü umudun varmış, inşaallah olacak sadece zamanını bekliyor o kadar...

Tüp bebek yaptırıp tutmayan sonraki ay doğal hamile kalan var ALLAhın hikmeti bu sual oLmaz..

1.denemede pes etmeyin hemen..Rabbimin imtihanı devam ediyor demekki ..

Durmak yok yoLa devam ; )

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
herşeyin hayırlısı bugune geldigim içinde binlerce kez şükür dondurulmuş embriyolarım var onlarla denerim bi kaç ay sonraa inş onda tutar ama hiç sebeb yokken tutunmadı ise bidahaki denemeye neden tutunsun:(

zor bir süreç.Ama hiç umudun yokken bu noktaya geldinixz
Allah büyük ,en kısa zamanda evlat sahibi olmanız dileğiyle

hikayeniz beni çok ağlattı.. çok zor günler geçirmişsiniz.. ama Allah dan umut hiçbir zaman kesilmez. Derdi veren Allah'ım dermanı da verir. umutsuzluğa kapılmayın dua etmeye devam edin. Rabbim hiçbir kulunu zorda bırakmaz. Sizin de dualarınız kabul olacaktır ben inanıyorum.. Her son dediğimiz anlar aslında başka şeylerin başlangıcı oluyor hayatta, sizde yılmayın pes etmeyin daha önünüzde çok güzel günleriniz olacak, inşallah eviniz bebek sesleriyle neşelenecek.. Rabbim tez zamanda gönlünüze ferahlık, evinize neşe versin..

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

seni çok iyi anlıyorum bende 5 gun once ogrendım aynı durumu ve ruh gıbı yasıyorum gozlerım bıle gormuyo aglamaktan suanda butun ailem yıkıldık mahvolduk bilmiyorumbi umut varmı gercekten hayatta en cok ıstedıgımız seyle sınıyor Allah bizi umudumu kaybetmek ıstemıyorm ama cok umutlanmak da ıstemıyorum ne yapacagımı sasırmıs durumdayım yalnız yaslanma fıkrı hıcbır zaman bır bebege sahıp olamayacak olma fıkrı ıcını yakıyo kavuruyo ınsanı kahredıyo Allah yardımcımız olsun ve bize de birer evlat nasip etsin. Bir karıncaya can veren Allah, hayvanlara bile annelik içgüdüsünü veren Allah bukaadr bebek isteyen bızım gıbılere de versin inşallah hayırlı evlatlar bu duyguyu yasatsın bıze.. senin de dediğin gibi 1 2 tanecik sperm çıksın o bile umut olacak inşallah :(

insanı hiçbirsey teselli etmiyor, sadece için yanıyor hayatta encok ıstedıgımız sey gerceklesmeyecek belkı yasama sebebımız olmayacak bu duyguyu yasamak cok kotu allahım bize guc ver bunun altından nasıl kalkarız, cok uzun ve streslı bı surec beklıyor bızı gercekten Allah yardımcımız olsun cabalarımızı umutlarımızı bosa cıkarmasın İNŞALLAH okuyan tum arkadaslar bıze dua edin en cok ıhtıyacımız olan sey bu 5 gunde 3 kılo verdm uyku yok devamlı aglıyorum gözumu kapatınca bebek goruyorm sokaga cıkmak ısemıyorm ınsan grmek ıstemıyorum :(

insanı hiçbirsey teselli etmiyor, sadece için yanıyor hayatta encok ıstedıgımız sey gerceklesmeyecek belkı yasama sebebımız olmayacak bu duyguyu yasamak cok kotu allahım bize guc ver bunun altından nasıl kalkarız, cok uzun ve streslı bı surec beklıyor bızı gercekten Allah yardımcımız olsun cabalarımızı umutlarımızı bosa cıkarmasın İNŞALLAH okuyan tum arkadaslar bıze dua edin en cok ıhtıyacımız olan sey bu 5 gunde 3 kılo verdm uyku yok devamlı aglıyorum gözumu kapatınca bebek goruyorm sokaga cıkmak ısemıyorm ınsan grmek ıstemıyorum :(

cnmmmm durrrr durrrr üzülmeee nolurrr sizin sorun ne hadi içini dök dnlerim zevkle..
bakkk ben bu konuyu açtıgımdan beri hayatımda çok şey degişti 3 ay içinde bu konuyu inan gecen gun ne yazdım diye okuyayım dedim dayanamadım iki satır okudum agladım kapadım...geldi gectiii umutttt etmek rabbimden tüm içtenliginle istemekkkkk lazımmm..bakkkk sperm bulundu bizim için dünyalara bedel bi dugu idi inan hamile kalmış kdr sevindim.. trasnfer sonucu negatif olduuu üzüldüm ama çok şükür deneme şasnsım var olana kdr yılmadan deniycemmmm mutluyummm şuanda içim kıpır kıpır deneme şansını rabbim bize nasip etti yaaaa bunu düşünmesi bile şahane...
innş herşey iyi olacak inanıyorum rabbim bukdr içten canı yürekten bebek isteyen kimsenin kucagını boş bırakmıycakkk..nolur üzülmeee hep dua ediyorummmmm nolurrr sebde et inan gün olmadan neler olcak bak unutacaksın güzel sonucları görünce bugunlerıni ..nekdr istersen hayaline hedefine okdr yaklaşırsınn ..ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin buraya

cnmmmm durrrr durrrr üzülmeee nolurrr sizin sorun ne hadi içini dök dnlerim zevkle..
bakkk ben bu konuyu açtıgımdan beri hayatımda çok şey degişti 3 ay içinde bu konuyu inan gecen gun ne yazdım diye okuyayım dedim dayanamadım iki satır okudum agladım kapadım...geldi gectiii umutttt etmek rabbimden tüm içtenliginle istemekkkkk lazımmm..bakkkk sperm bulundu bizim için dünyalara bedel bi dugu idi inan hamile kalmış kdr sevindim.. trasnfer sonucu negatif olduuu üzüldüm ama çok şükür deneme şasnsım var olana kdr yılmadan deniycemmmm mutluyummm şuanda içim kıpır kıpır deneme şansını rabbim bize nasip etti yaaaa bunu düşünmesi bile şahane...
innş herşey iyi olacak inanıyorum rabbim bukdr içten canı yürekten bebek isteyen kimsenin kucagını boş bırakmıycakkk..nolur üzülmeee hep dua ediyorummmmm nolurrr sebde et inan gün olmadan neler olcak bak unutacaksın güzel sonucları görünce bugunlerıni ..nekdr istersen hayaline hedefine okdr yaklaşırsınn ..ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin buraya

tek umudum o zaten bızım sorunumuz esımde testısler kucuk ve fsh yukseklıgı var ınsallah bızdede canlı spermler bulunur ve deneme sansımız olur yalvarıyorum allahım hepimizin yuzunu guldursun. nerde basladınız tedavıye bız bugun bahcecı umut a gıttık ve ılk adımı atmı olduk ınsallah umutla devam ederız :(

tek umudum o zaten bızım sorunumuz esımde testısler kucuk ve fsh yukseklıgı var ınsallah bızdede canlı spermler bulunur ve deneme sansımız olur yalvarıyorum allahım hepimizin yuzunu guldursun. nerde basladınız tedavıye bız bugun bahcecı umut a gıttık ve ılk adımı atmı olduk ınsallah umutla devam ederız :(

cnm bizde hormonlar normal ama tek testis yoktu birsürü sperm çıktı..
ama biliyomusun ben okdr çok yazı okudumdki fsh yüksek ve testisi yok denecek kdr küçük olup birsürü sperm çıkanı
sakın umutsuz olmaaaaaa ayrıca çok güzle bi merkezde başlamıssın teddaviyeee :)ben dogu fertil malatyaya gidiyorum ...iyi haberle geleceksin buraya sakın üüzlme gtiigin hastahane ve üroloji doktoru çok iyi:)

cnm bizde hormonlar normal ama tek testis yoktu birsürü sperm çıktı..
ama biliyomusun ben okdr çok yazı okudumdki fsh yüksek ve testisi yok denecek kdr küçük olup birsürü sperm çıkanı
sakın umutsuz olmaaaaaa ayrıca çok güzle bi merkezde başlamıssın teddaviyeee :)ben dogu fertil malatyaya gidiyorum ...iyi haberle geleceksin buraya sakın üüzlme gtiigin hastahane ve üroloji doktoru çok iyi:)

inşallah canım allah kımseyı evlatsız bırakmasın evet dunyanın sonu degıl belkı ama ona yakın bırsey bu. Umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama umutlanmak da ıstemıyorum aynı zamanda bır yıkım daha yasamak ıstemıyorm, su spermler bı cıksa rahatlarım ondan sonra ınsallah bıraz daha ama sabır sabır sabır.. ben normalde cok sabırsızım Allah bana sabretmeyı ogretıyor ve mükafatımızı da verır ınsallah hepımızın..

inşallah canım allah kımseyı evlatsız bırakmasın evet dunyanın sonu degıl belkı ama ona yakın bırsey bu. Umudumu kaybetmek ıstemıyorum ama umutlanmak da ıstemıyorum aynı zamanda bır yıkım daha yasamak ıstemıyorm, su spermler bı cıksa rahatlarım ondan sonra ınsallah bıraz daha ama sabır sabır sabır.. ben normalde cok sabırsızım Allah bana sabretmeyı ogretıyor ve mükafatımızı da verır ınsallah hepımızın..

iyi düşün ki iyi olsun neyi hayal edersen rabbim onu nasip eder..bana biri 3 ay önceee bugunu yaşıycagımı söylese inanmazdım çünkü dünya başıma yıkılmıstı ama inan zamanla herşey yoluna giriyorrrr bizim yapmamız gereken dua ve istemekkk..elimizden geleni yapmak gerisi rabbimin takdiri olursa yada olmassa ikisindede vardır bi hayır...rabbimm önce ailemizi sevdiklerimizi korusun saglık sıhat versinnn sonrası elbet gelir..

aynı şeyi abime dediler abim yıkıldı resmen
sonra ameliyatla sadece 6 tane spermcik bulundu
önce 3 taneyle tüp bebek denediler üçüde tutmadı
ama durmak yok sonra 2 tane denediler onlarda tutmadı
kaldı geriye bi tanecik spermleri ya olcak ya da bütün hayal umut biticek başka şanslarıda yok çünkü
o son sperm tuttu şimdi aslan gibi oğlu var onlardan mutlusu yok
rabbim istesin yeter onlar hiç umutlarını kaybetmedi hep inandılar rabbime
darısı başınıza inş....

Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin evladı inşallah. Zor durum ama bu zor durumlarda inancını kaybetmeyip her dakika şükürde ve duada olursanız Rabbim karşılıksız bırakmayacaktır inşallah..

aynı şeyi abime dediler abim yıkıldı resmen
sonra ameliyatla sadece 6 tane spermcik bulundu
önce 3 taneyle tüp bebek denediler üçüde tutmadı
ama durmak yok sonra 2 tane denediler onlarda tutmadı
kaldı geriye bi tanecik spermleri ya olcak ya da bütün hayal umut biticek başka şanslarıda yok çünkü
o son sperm tuttu şimdi aslan gibi oğlu var onlardan mutlusu yok
rabbim istesin yeter onlar hiç umutlarını kaybetmedi hep inandılar rabbime
darısı başınıza inş....
cnm sen buraya önceden yazmıstın demi hatırlıyorum abini yazdıgını inş bizde onun gibi şasnlı olanlardan oluruz..
Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin evladı inşallah. Zor durum ama bu zor durumlarda inancını kaybetmeyip her dakika şükürde ve duada olursanız Rabbim karşılıksız bırakmayacaktır inşallah..

inş cnm rabbimden istemeyi hiç bizaman bırakmıycam bana bu 3 ay çok şey ögrettiii çok şükür bugunume inş daha iyi olacak herşey hayırlısı ile:)

Back