- Konu Sahibi minikgelin
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR
Canım seni biliyorum.Çok üzüldüm inan...Ama ben inanıyorum güzelim,herşey nasip kısmet.Kimi zaman isyan noktasına gelsem de,biliyorum ki Rabbim beni benden çok daha fazla düşünüyor,O muradımızı ne zaman vereceğini,hangi zamanın bizim için daha hayırlı olacağını biliyor şüphesiz.
Bende bebek özlemiyle yanıyorum.İnterneti açtığımda çoğu zaman bebek kıyafetlerine bakarken buluyorum kendimi.Alışveriş yaparken,olmayan oğluma kızıma kimbilir ne kadar yakışacak benim miniğime diye kıyafetler alırken buluyorum kendimi...Aldığım o cicileri ara ara açıp bakıyorum,sanki içinde evladım varmış gibi gülümsüyorum.Dualar ederek kaldırıyorum sonra..Sonra ağlıyorum.Tutunacak ümidimin kalmadığı dönemlerde,eşim sığınacak limanım oluyor.Allah ondan razı olsun,en büyük destekçim.Senin eşinde,yanında..Allah bir ömür beraber olmanızı nasip etsin.
Sonra aklıma geliyor.Rabbim buyuruyor,isteyin ne isterseniz vereyim diye.Allahım diyorum ben bebek istiyorum,bu bebeği de Senin rızana uygun yetiştirmek istiyorum.Sen kulunun böyle isteğini geri çevirmekten haya edersin,biliyorum benim duamı da kabul edeceksin..Unutma Rabbimizin ne dediğini,Allah'tan ümidini ancak kafirler keser..Ümitvar olalım,hergün yeni bir ümitle dualarla isteyelim Rabbimizden meleklerimizi.İnşaallah dualarımız kabul olur,kucaklarımız dolar en yakın zamanda.Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlısıyla.............