• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

ilk sayfadaki yazılarınızı okuyunca inanılmaz üzüldüm.
rabbimin yanında yok diye bir şey yok dedim.insallah mucizenle kavuşursun diye yazını
okudum.son sayfaya bakınca tüp bebek denemni okudum.
sanki ben hamileymişim gibi sevindim.insallah bebeklerin seninledir.
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

tüm sayfaları okudum başta çok üzüldüm sonrasında güzel haberler geldikçe mutlu oldum ve son mesajın çok mutlu eeti beni.Rabbim bebeklerini sana bağışlasın sağlıkla kavuş onlara.dualarım seninle

Slm Kizlar herkes iyidir ins
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün :(
Cok sukur bugüne gelmek bile hayaldi benim icin ins tutunur meleklerin
Sonuc kötü olsa bile deneme şansım olduğunu bilmek bile mucize
Ama cok heveslendim etrafımda herkes pervane oluyor benim icin ins herkesi sevindiririm Dunki agri beni cok korkuttu icim huzursuz dua edin nolur Rabbim tamamına erdirsin

Slm Kizlar herkes iyidir ins
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün :(
Cok sukur bugüne gelmek bile hayaldi benim icin ins tutunur meleklerin
Sonuc kötü olsa bile deneme şansım olduğunu bilmek bile mucize
Ama cok heveslendim etrafımda herkes pervane oluyor benim icin ins herkesi sevindiririm Dunki agri beni cok korkuttu icim huzursuz dua edin nolur Rabbim tamamına erdirsin

amin canıminş. bebişlerin seninle içini ferah tut aklına kötü şeyler getirmeiyi olacak herşey inş.

Canını sıkma O'nun hikmetinden sual olunmaz...güzel şeyler düşün bol bol dua et seni ferahlatır biliyorum demesi kolay ama başka çaremiz yok...Allah yardımcımız olsun...

canım lütfen içini karartma.unutma bebişlerin seni hissediyo.tabii bu ağrıları bi çok gebe hissediyo.iyi düşünelim iyi olsun inşallah.dualarımız seninle merak etme.

rabbim vermeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.umudumuz hep canlı kalsın.sen de bizim içn dua et olur mu.seni seviyorum.kendine ve bebişlerine iyi bak.

Benim de beklenen adet tarihimden itibaren 10-15 gün boyunca hep adet olacakmışım gibi ağrılarım olmuştu. Hatta zaman zaman aşırı şiddetli oluyordu, düşürüyorum sanıyordum. (Allah korusun hepimizi). Hele bir seferinde gece uykumdan uyandırdı ve inletti beni ağrılar, soğuk soğuk terledim, o kadar yani... Fakat sonuçta, çok şükür şu anda 7. haftamdayım ve Cuma günü kalp atışını gördüm. Diyeceğim o ki, o ağrılar normal. Doktorum, kanama olmadığı sürece bu dönemdeki ağrıları önemsemeyiz dedi. Kanama olmadığı sürece düşük belirtisi değil bu ağrılar. Bunlar yerleşme ağrıları. Sonrasında da rahimin büyümesinden kaynaklanan ağrılar. Doktorum böyle açıkladı. Korkma dedi. Sen de içini rahat tut. Mümkün olduğunca dinlen, ayaklarını uzat, uzan, ama aklına kötü şeyler getirme, bu dönemde ağrılar çok normal. Bazılarında daha az yada daha fazla olabilir, sonuçta her şey bünyeden bünyeye değişiyor.

Ağlayarak okudum umutsuzluğun mucizeye dönüşmesini...çok ama çok sevindim gerçekten,kendimmiş gibi..Allahım isterse herşey oluyo,ne güzel bi mucize,ona inanmak ne güzel..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı,tutunacaklar inşallah,şimdi hep birlikte buna inanıyoruz...
Rabbim bana ve diğer isteyenlere de nasip etsin inşallah :16:

Merhaba kıslar Beklemedeyim bugun 6. Gunum nsl zaman geçecek bilmiyorum 1 gunu 1 hafta gibi yasıyorum pazara idrar testi Pazartesi'ne. Kan testi yapcam ay yazarken heycanlaniyirummmm :))) ins guzel haberle gelirim
Eğer sonuc olumsuz olsa bile deneme şansım varya o dünyalara bedel:)

Merhaba kıslar Beklemedeyim bugun 6. Gunum nsl zaman geçecek bilmiyorum 1 gunu 1 hafta gibi yasıyorum pazara idrar testi Pazartesi'ne. Kan testi yapcam ay yazarken heycanlaniyirummmm :))) ins guzel haberle gelirim
Eğer sonuc olumsuz olsa bile deneme şansım varya o dünyalara bedel:)

Ağrın devam etti mi canım? Azaldı mı? Geçti mi?

Güzel haberlerini bekliyoruz. Ve dediğin gibi, herşeyden önemlisi imkansız olmadığını anlamış olman, o çaresizlik duygusundan çıkman. Gerisi "Allah hayırlısını kısmet etsin" deyip beklemek...

pardon söylermisiniz nereye hangi doktora gidiyorsunuz minik geline sormuştum burayı kullanmayı ögrenemedim

Son düzenleme:
merhaba kıslar beklemedeyim bugun 6. Gunum nsl zaman geçecek bilmiyorum 1 gunu 1 hafta gibi yasıyorum pazara idrar testi pazartesi'ne. Kan testi yapcam ay yazarken heycanlaniyirummmm :))) ins guzel haberle gelirim
eğer sonuc olumsuz olsa bile deneme şansım varya o dünyalara bedel:)

ınss hayırlı haberlerını beklıyoruz canım benım,,rabbım gonlune gore versın herseyı senın kadar bızde heycanlıyız herkese umut olacaksın sen... :16: :16: :16:
Guzel haberlerını verde surda bı guzel halay cekelımmmmmm :21: :21: :21:

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
herşeyin hayırlısı bugune geldigim içinde binlerce kez şükür dondurulmuş embriyolarım var onlarla denerim bi kaç ay sonraa inş onda tutar ama hiç sebeb yokken tutunmadı ise bidahaki denemeye neden tutunsun:(

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
herşeyin hayırlısı bugune geldigim içinde binlerce kez şükür dondurulmuş embriyolarım var onlarla denerim bi kaç ay sonraa inş onda tutar ama hiç sebeb yokken tutunmadı ise bidahaki denemeye neden tutunsun:(

MERHABA CANIM Sana özeldende msj atmıştım Hiç bir zaman umudunu yitirme herseyde bi hayır vardır Sana dua edicem inşallah müjdeyle gelirsin hoşcakal

canım benim tesadüfen gördüm yazdıklarını.ama ümidini yitirme. okulda bi öğretmen arkadaşım var. henüz bekar. bi gün tesadüf sonucu ömrü boyunca hiç anne olamayacağını öğrenmiş. 10 tane doktora gittim 9 u olmaz dedi 1 i de allah verirse olur dedi ben ona inanıyorum diyor. gözlerindeki umudu bi görsen. şimdi nişanlı.nişanlısıda hep yanında. en azından senin umudun var tatlım. benim dualarım seninle ben inanıyorum anne olacağına.

Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin benden herkesten ben hep dua etcem size
Bisure İnternet'e gelmiycem cok kafam karışıyor herseye takılıyorum
3 haftadır izinliydim bir hafta daha izinim var ama ben ise başlıycam evde durdukca üzülüyorum
Evimi tasiycam
Rejim yapcam
1 ay sonra bidaha deneyebiliriz ins sonucu gelip yazcam ..
Rabb'ime binlerc kez şükür sağlıklı sıhhatliyiz başka dert vermesin bugünümü aratacak dert vermesin
Hersey yoluna girer ins Rabbim ilk denmemde nasip etmedi demek hayirlisi deilmis olsa dusuk yapardım yada özürlü olurdu nebilim olmadıysa vardır bı hikmeti
İns ikinci denemede yüzümüz güler 1 hafta transferden sonra evde yattım bebek isimlerine eşyalarına baktım o bile güzeldi artık en azından hayalim umudum olacak Rabbim deneme şansını nasip etti bize o bile dünyalara bedel... Yorucu zorlu bı süreç insan yıpranıyor değişik duygular içindeyim allahım herkesin yardımcısı olsun ..Allah'a emanet olun guzel haberlerle gelirim ins..

Back