• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

dualarım seninle arkadaşım..okudum konuyu ve içim acıdı üzüntünü kendi üzüntüm gibi hissettim ne kadar çaresiz hissettiğini anlayabiliyorum...Ama sen Allah a inan...yoktan var eden diye boşa dememişler.inancını hiç yitirme olacak de ve istemeye devam et,inşallah birgün kucağına alırsın bebeğini..hepimiz bir yerden sınanıyoruz işte..eşine de destek olman için çok güçlü olmak zorundasın...o senden daha fazla yıkılmıştır eminim:( Allah ım dermansız dert vermesin inşallah ilk tüp bebeğin başarılı olur...dualarım seninle...

Bugün uyandım iğnemi vurdu esim sonra kahvaltı hazırladım elimde sürahi vardı camın önünde küçük bı çiçeğim vardı bu durumumuzu öğrendiğimizde almıştım ..hep konuşuyordum çiçekle su veriordum düzenli ilk basta küçücük bir çiçeği vardı 3-4 gün sonra soldu içimden bı çiçek bile elimde kurudu cocuğum olmuycak ddim ...ruh halı iste herseyi bebeğe bağlıyorum..neyse ben yılmadan sürekli suladım ama hiç buyurmuyordu çiçek ve bu son 1 haftadi suda vermedim kurusun atayım diye bekliydm..bugün azıcık su vereyim yazık dedim ve bı baktım ağlamaya başladım esim noluyor dedi o küçücük çiçekte en az 10-15tane tomurcuk çıkmış dizimin üzerine çöktüm ağladım çiçeği sevdim ...iyicene umut doldum Rabbim ne büyük halbuki o küçücük çiçek kurumak üzereydi nsl yeşerdi nsl tomurcuk açtı Rabbim Rabbim ne mucizeler verior ins kuruyan bitkiye tekrar can veren Rabbim bizi bu zor durumumuzdan cogalarak büyütür

İnanmayacaksın belki ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde biri bana bilmeden saksı çiçeği verdi. Ben işte çocuğum oluyor buda içimde yeşeren bebeğim gibi dedim. Çiçeğim soldu baktığım halde, ağladım çok çünkü dış gebelik geçirmişim ki hastane hastane gezdik son anda teşhis, iç kanamam bile başlamıştı. Sonra çiçeği bahçeye bıraktım, kurumuştu inan. Sonra doktorum korunma dedi, tüp bebekle ancak olur falan. Sol tüpüm ameliyatta alınmıştı. aynı ay hamile kaldım. 3. ayımda gelişimi durdu. Bu arada ben hamile kaldığımda çiçeğim yeşermişti gerçek söylüyorum. Sonra kendim korundum. sonra zaten hemen olmaz yaşım 34 Allahım ne zaman nasip ederse dedim. O ay hamile kaldım. Allahım sana ve senin gibi çocuk hasreti ile bekleyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah. HEr gece dua ederim aklıma geldikçe çocuk hasreti ile yananlara. Kızkardeşimde 4 yıldır ağlıyor bir bebek diye. seni çok iyi anlıyorum. Güzel haberlerlege inşallah. Şimdiden Anneler günün kutlu olsun. Tüm annelerin ve anne olma özlemiyle yananların. Çocuğu olan olmayan her bayanın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

dualarım seninle arkadaşım..okudum konuyu ve içim acıdı üzüntünü kendi üzüntüm gibi hissettim ne kadar çaresiz hissettiğini anlayabiliyorum...Ama sen Allah a inan...yoktan var eden diye boşa dememişler.inancını hiç yitirme olacak de ve istemeye devam et,inşallah birgün kucağına alırsın bebeğini..hepimiz bir yerden sınanıyoruz işte..eşine de destek olman için çok güçlü olmak zorundasın...o senden daha fazla yıkılmıştır eminim:( Allah ım dermansız dert vermesin inşallah ilk tüp bebeğin başarılı olur...dualarım seninle...
allah razı olsun cnm bnm dua ediyorum sürekli içim çok huzurluuu çok heycanlıyım kimi arkadaşlarım bukdr kaptırma kendini diyor üzülüyorum ama elimdeki bşy deil içim kıpır kıpır olurda sperm çıkmassa ölüm yok ya sonucta bıraz dinlenir yine tedavi oluruz istanbuldaa.. ondada olmassa allahım kadeerimize yazmamıs derim otururum neyapayım ama şuanda en azından şu 1 haftamı hayaller kurarark geçirmek istiyorum..
babam beyin kanaması geçirmişti bundan 4 sene önce doktorlar ölür hazırlıklı olun demişti ama inan zerre ölecegini düşünmedim ölmüycek dedim inanmadım ve hastahaneden 2 ay sonra ayakları üzerinde kendisi çıktı..bunu yazarken bile kötü oldum o anlara döndüm.. çok şükürr binlerce kez şükür..felç olur imkansız eski hali gibi çıkması dediler.. ama rabbim buyuk daha yiycek ekmegi varmış şuanda eski halinden hiç bi farkı yok..
şunu anlatmak istedim ozaman kesin ölür demelerine ragmen kötü düşünmedim şimdide öyle hiçbizaman çocugum olmuycagını aklımın köşesinden geciremiyorum..inş rabbim bbu hayatta ikinci mucizemi babamdan sonra bebişimi bana verir..

İnanmayacaksın belki ama ben hamile olduğumu öğrendiğimde biri bana bilmeden saksı çiçeği verdi. Ben işte çocuğum oluyor buda içimde yeşeren bebeğim gibi dedim. Çiçeğim soldu baktığım halde, ağladım çok çünkü dış gebelik geçirmişim ki hastane hastane gezdik son anda teşhis, iç kanamam bile başlamıştı. Sonra çiçeği bahçeye bıraktım, kurumuştu inan. Sonra doktorum korunma dedi, tüp bebekle ancak olur falan. Sol tüpüm ameliyatta alınmıştı. aynı ay hamile kaldım. 3. ayımda gelişimi durdu. Bu arada ben hamile kaldığımda çiçeğim yeşermişti gerçek söylüyorum. Sonra kendim korundum. sonra zaten hemen olmaz yaşım 34 Allahım ne zaman nasip ederse dedim. O ay hamile kaldım. Allahım sana ve senin gibi çocuk hasreti ile bekleyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah. HEr gece dua ederim aklıma geldikçe çocuk hasreti ile yananlara. Kızkardeşimde 4 yıldır ağlıyor bir bebek diye. seni çok iyi anlıyorum. Güzel haberlerlege inşallah. Şimdiden Anneler günün kutlu olsun. Tüm annelerin ve anne olma özlemiyle yananların. Çocuğu olan olmayan her bayanın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
artık sürekli bakıyorum çiçegime mutfaga gittikce bugun birazcık daha açmışlar inşşş düşündügüm gibi olur çiçegimin tomurcukları gibi rabbim göbegime avlatlarımı kondurup büyütür..

Ay kıyamam ikinize de:(((Umarım en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız, tıpta sonuçta yanılabiliyor...

inş cnm bnmm inş..rabbim büyük ne mucizevi olaylar okudum burda inşşşş rabbim bize ve bizim gibi herkese evlat sevgisini tattırır

Canim tip cok ilerledi ins tedaviyle sizde evladiniza kavusursunuz.
artik iyice umutlar tukenirse belki baska bir yavruya anne baba olursunuz. esin yada sen bu konuda nasil dusunuyorsunuz
elbette bilmiyorum ama ben sanirim tum yollari denedikten sonra netice alamazsam evlat edinmeyi dusunurdum
onemli olan emek verip buyutmek cunku. Allah yardimcin olsun canim.

canimmmm benimmm allahh insallahhhh minik mucizemm diyeceginnn bebisini nasip eder sanaaa..ama 1 tek sperm bile yetiyor bunu biliyosunnn tedaVI zaten tip allaha sukur bu kadar ileriykenn ve senn bu kadar inancliyken Allahin ol demesininn hersey icin yeterli oldugu bilincindeykenn
allahh sana hakeettigin anneligiiii yasaticaktirr ben buna inaniyorummm canimmm ama umudum yokkk basligini silll o ne demek yasamak umutturrrrrrr
umutta insani yasatandir
sen sadece suna inannnnn bebisin olucakkkkkk dualarinlaa allahin izniyle ve tibbinn yardimiylaa insallahhh cnmmmm
bakk sen daha minik gelinsinnn dahaa zamaninizz cokkkkkkkk ve olucakkk inann bunaaaa

allaha emanett ollll , meleklerimiz yanimizda olsunnnnn
allahh hepimize biz dogarken icimize koydugu annelik duygusunu yasamamizi nasip etsinnn insallahhhh
aminnnn
opuyorumm

Son düzenleme:
merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

benim amcamin kizi 10 yillik evliydi evlendiler 1 sene sonra cocuk istediler ayni senin gibi oda aldigi bir haberle yikildi sk oldu,,cunku dr ona senin yumurtaliklarin sanki bitmis gibi kesinlikle yumurtlamiyolar dedi,,,o kadar ugrastilar yillarca denemedikleri yol kalmamisti artik dedi umudumu kestim isterse evlensin dedi esinden icin olmuyor dedi aglayarak en son onlara gitmistim artik sormaya korkuyordum ona ben hamilemisin demeye dediki biliyorum merak ediyorsun ama olmuyor ne yapsak olmuyor artik biraktim dedi tedavi falanda olmayacam 9 sene adi var dedi,,,neyse aglayarak eve geldim aradan iki hafta gecti ve beni aradi BILIYORMUSUN IKI AYLIK HAMILEYIM DEDI dedimki diyemedim sana ama RABBIM ISTESIN YETERKI IMKANSIZ DIE BIRSEY YOK RABBIM DILEMEYINCE SINEK KANADINI OYNATAMAZ SEN RABBIMDEN GECME DUALARIMIZ SENIN ICIN,,,BIRDE KECI BOYNUZUNUN SUYUNUN SPERIM KALITESINI ARTTIRDIGINI DUYMUSTUM KAYNAT KAYNAT BOL BOL ICIR ESINE CICEK CAYI DE SENDE IC ONADA VER GUCLU OL KARDESIM INANIYORUM BIRGUN SENDE BENDE HAMILEYIM DIYECEKSIN DUALARIM SENINLE...... :16: VE UNUTMA UMUT HERZAMAN VAR RABBIM OL DESIN YETERKI....

HZ MERYEMIN BIR DUASI VAR SEN HESAPSIZ VERENSIN RABBIM SEN HESAPSIZ VERENSIN,,,,BANADA VER DE DUA ET....

Allah razı olsun kızlar iyiki varsınız buraya yazdıklarımın yarısını bile en sevdiğim kisilere anlatamadım
Bugün 5. Gun iğnelerinde göbeğim acıyor bugün esim iki iğneyi vururken dayanamayip ağladım esim iğneden korktuğumu sandı evt korkuyordum ama ağlama sebebim bunca çekilen çilenin sonunda ya sperm çıkmasa idi
Amlyta az kaldı 5 gun var bu hafta ise gidecektim ama kolum kanadım kalkmiyordu izin aldım
Bı ömür cocuğumun olmuycagi düşüncesi beni hayattan soğutuyor Rabbim ins yüzümüzü güldürür hepimizin mucizemizi gönderir

allah razı olsun kızlar iyiki varsınız buraya yazdıklarımın yarısını bile en sevdiğim kisilere anlatamadım
bugün 5. Gun iğnelerinde göbeğim acıyor bugün esim iki iğneyi vururken dayanamayip ağladım esim iğneden korktuğumu sandı evt korkuyordum ama ağlama sebebim bunca çekilen çilenin sonunda ya sperm çıkmasa idi
amlyta az kaldı 5 gun var bu hafta ise gidecektim ama kolum kanadım kalkmiyordu izin aldım
bı ömür cocuğumun olmuycagi düşüncesi beni hayattan soğutuyor rabbim ins yüzümüzü güldürür hepimizin mucizemizi gönderir

az sabırda cok keramet var uzulme lutfen ınss melegın cabukca gelır sana ınss...bır omur olmayacak deme yıllarca tedavı goren arkadaslarım var ınss olur senınde sen dua et hıc vazgecme olurmu arkadasım....

okuyunca ciğerim dağlandı bizi bizden başka kim anlar ben neler cektim anne olmak için bak nasibimde varmış kızım geldi şimdi ikinçisi için uğraşıyoruz olmuyor inşşş seninde yavrun olurrrr senin için çok dua ettim edicemmm inşşşşş mucizeeee olur inşşşşş

okuyunca ciğerim dağlandı bizi bizden başka kim anlar ben neler cektim anne olmak için bak nasibimde varmış kızım geldi şimdi ikinçisi için uğraşıyoruz olmuyor inşşş seninde yavrun olurrrr senin için çok dua ettim edicemmm inşşşşş mucizeeee olur inşşşşş

Allah razı olsun kızını size bağışlasin
Bu durumumuzu en iyi çeken anlar
Anneler gunünde annemi aradım anneler gunünü kutladım
Bizim bu durumumuzu bilmiyorlar
Annemde seninde anneler gunün kutlu olsun nasılsa anne olcan dedi bende ne diyeceğimi şaşırdım olmuyor diyemedim edelerim geveledim lafı değiştirdim teli kapadım cok kötü oldum ...
Once kendim icin sonra annem babamin torun sevgisini tatsın diye cok istiroum herkesin torunu var herkes soruyor anneme babama torun yokmu diye Rabbim ins bizim annelerin boynunu bükük bırakmaz
Zor günler Rabbim bugünlerimizi aratacak başka dert vermesin
Cok şükür hiç bı sıkıntımız yok ailem sevdiklerim sağlıklı sıhhatli huzurlu
Tek eksiğimiz minik bı melek:(
Herseye ağlar oldum 28 yaşındayım ömrümde toplasan bukdr aglamamisimdir
Havaya baksam ağaca baksam kediye baksam neye baksam ağlıyorum
4 gündür evdeydim ise gitmedim otobüse binmeyeli4 gun olmuştu bugün durağa gittim ağaçlar yapraklar dolmuş heryer yemyeşil oysa 4 gun once bu kdr yeşil degildi
İçimden dedim Rabbim ne büyük ağaçta bisuru yaprak var kim yapabilir istese ...
Hayatımızın her ani aslında mucize doldu
Beklemedeyiz eğer anne olamazsam bu dünyada üzülürüm ama elden bsyde gelmez Rabbim onunda çaresini verir ins

Son düzenleme:
bu rayı okudukca senin yazdıklarını okudukca aglıyorumm ben her gün aglıyorumm gerçii ama napalımm olmayınca olmuyoo alışamıyorumm bazenn dayanamıcak gibii oluyorummm annem biliyo üzüldügümmü görünce senidee olcakk acele etme dioo ama olmuyooo yutkunamıyorumm benn
dedigimmgibi olmadımı olmuyoo karsımdaa komsum var belki 50 belki 60 yasların daa her yere gittik olmadı doktorlarr sizde bişiy yokk bekleyin demişş herseyii yaptık dioo ama olmamısss o kadar temis kalplii o kadar iyii biri kiriki namazında abdestindee
ona baktıkca hep aglaıyasımm geliyooo ya hiç olmassa diee
o güle biliyo artıkk allah dioo ama eminimm zamanın da bizim kadar üzülmüştürrr o daa offffffffffffff
seni teselli edemiyorumm ama napimm ben bu acı gercekle yaşıyorummm heppp

bu rayı okudukca senin yazdıklarını okudukca aglıyorumm ben her gün aglıyorumm gerçii ama napalımm olmayınca olmuyoo alışamıyorumm bazenn dayanamıcak gibii oluyorummm annem biliyo üzüldügümmü görünce senidee olcakk acele etme dioo ama olmuyooo yutkunamıyorumm benn
dedigimmgibi olmadımı olmuyoo karsımdaa komsum var belki 50 belki 60 yasların daa her yere gittik olmadı doktorlarr sizde bişiy yokk bekleyin demişş herseyii yaptık dioo ama olmamısss o kadar temis kalplii o kadar iyii biri kiriki namazında abdestindee
ona baktıkca hep aglaıyasımm geliyooo ya hiç olmassa diee
o güle biliyo artıkk allah dioo ama eminimm zamanın da bizim kadar üzülmüştürrr o daa offffffffffffff
seni teselli edemiyorumm ama napimm ben bu acı gercekle yaşıyorummm heppp

Biliyormusun en son kontrole gittiğimde 40-45 yaslarında bı teyze vardı aynı an da kan verdik göz göze geldik
Ben ona üzüldüm o bana üzüldü bakışımızda duruşumuzda bı masumiyet vardı...esim bizim durumumuzdan cok o kadına daha üzüldü biz daha ogreneli 2 ay olmusken böyle çöktuk..o kadın Kimbilir neler çekti...
Annemin oturduğu apartmanda
Annemin üst katında 35 yaslarında sürekli tup bebek deneyip olmayan bı kadın var
Alt komşusunun görumcesi aynı bizim gibi spermi yok...Kıbrıs'ta sperm bankasından sperm almış sonucu bugünlerde belli olur
Aslında etrafımızda cok varmış ama ben farketmemişim çünkü hiç böle bsy basıma gelirmi diye düşünmemiştim
Şimdi annemin komşularını görünce icim çız ediyor ..
Rabbim kimseyi sevdikleriyle ve evlatsizlik ile sinamasin bu ikisi olmayınca cok zor inan..

Son düzenleme:
Lutfenn once silkelennn ve kendine gellll sonuc olarak biz bize allahin verdigi kaderi yasiyoruzzz kaderde yasadigimiz ve ser gibi sandigimiz herseyin aslinda bizim icin bir hayir oldugunu zaman icerisinde anliyoruz goruyoruz.
lutfenn dusun her insan bircok seyle sinaniyor bu hayatta senin sinavinda buymus belki amaa sen sinavindan sinifta kalmak uzeresin cunku isyan etmis oluyosunn bu sekilde umitsizlesince ve bu kadar uzulunce
lutfen canimmmm ilk olarak hemen avatarinaaaa olmasina istedigin bebisin resmini koyyyyyy , bitkisel olarak tibbenn elinden ne geliyosa onlara yogunlasss elinizden gelen herseyii yapin ve dua et bol bollllllllll
olucaginada inannnnnnn
allahin ol dediginde olmayan hicbiseyy yok bunu biliyosun ee o zaman ..........

hemen canlann esininde kendininde psikolojisi suan sana bagli ve sen psikolojini bitirmis durumdasinnnnnnnn hemenn canlan cnmm benimmmm
her isde bir hayir vardir
allah suan bunu yasamamizi istiyor ama bize cocuklarimizi nasip edicek deeeeee

kurleri oku onlara basla tibbi takip et doktorlarin dediklerini takip et uygulaaaaaaaaa
senin yaptigin en kolayiiii kanatlarini yere koyup cokmekkkk olmazzzzzz bu bir sinav ve sen ve kocan bu sinavi basariyla geciceksinizzzzz

hadi canimmmm once inannnn sonra calis sonra cok dua ettt ve gelsinn bebislerinnnn

optummmm

Lutfenn once silkelennn ve kendine gellll sonuc olarak biz bize allahin verdigi kaderi yasiyoruzzz kaderde yasadigimiz ve ser gibi sandigimiz herseyin aslinda bizim icin bir hayir oldugunu zaman icerisinde anliyoruz goruyoruz.
lutfenn dusun her insan bircok seyle sinaniyor bu hayatta senin sinavinda buymus belki amaa sen sinavindan sinifta kalmak uzeresin cunku isyan etmis oluyosunn bu sekilde umitsizlesince ve bu kadar uzulunce
lutfen canimmmm ilk olarak hemen avatarinaaaa olmasina istedigin bebisin resmini koyyyyyy , bitkisel olarak tibbenn elinden ne geliyosa onlara yogunlasss elinizden gelen herseyii yapin ve dua et bol bollllllllll
olucaginada inannnnnnn
allahin ol dediginde olmayan hicbiseyy yok bunu biliyosun ee o zaman ..........

hemen canlann esininde kendininde psikolojisi suan sana bagli ve sen psikolojini bitirmis durumdasinnnnnnnn hemenn canlan cnmm benimmmm
her isde bir hayir vardir
allah suan bunu yasamamizi istiyor ama bize cocuklarimizi nasip edicek deeeeee

kurleri oku onlara basla tibbi takip et doktorlarin dediklerini takip et uygulaaaaaaaaa
senin yaptigin en kolayiiii kanatlarini yere koyup cokmekkkk olmazzzzzz bu bir sinav ve sen ve kocan bu sinavi basariyla geciceksinizzzzz

hadi canimmmm once inannnn sonra calis sonra cok dua ettt ve gelsinn bebislerinnnn

optummmm
Cnm benim biz elimizden geleni yaptık esm bisuru bsy iciyor bunu öğrendiğimizden beri
Aslında ruh Halim cok iyidi ama bu iki gündür iki igne vurunmaya başladım hormonları etkiliyor duygusal yapıyormuş hemşire öyle dedi..bide amlyt yaklaştı korkuyorum :(
Hala diyemiyorum olmuycak sperm diye
Umutluyum ama korkmuyorumda
Ha sperm olsada olmasada hayırlısı Rabb'ime inancım sonsuz ama garip bı duygu herseye ağlar hale geldim
Etrafımda bu durmumuzu bilmeyen herkes bebek yokmu diyip duruyor kuzenim cocuk niye yapmıyorsunuz yoksa olmuyormu diyip güldü aklınca espiri yaptı ama beni cok incitti...
Kalabalık biryere gitmek istemiyorum özellikle annelerin akrabalarını gormek istemiyorum he soruyorlar...
Offff dardayim Rabbim hiç bizaman beni darda bırakmadı hep feraha kausturmustur ins burdada öyle olur..
İnan isyan etmiyorum sen isyan ediyorsun diye yazında icim çiz etti inan öyle anlaşılmak istemem sadece icim acıyor duygularım tuhaf nebilim öyle iste cnm bnmmm ben bukdr kötü değildim bu iğneler canımı acittigi kadar ruhumuda acıyor onu anladım...
Uzulsemde isyan Etsemde kaderimde olanı değiştirmem sonuc olumlu yada olumsuz olur ama her sekilde Rabbim ona uygun güç verir..diyorum yine sevdiklerim sağlıklı sıhhatli olsun ondan sonrası olursa basım üstüne ...

Son düzenleme:
Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak :(

Allah yardımcın olsun arkadaşım. yenıyım ama yazdıklarını okudum ümidini kaybetme ki kaybedersen herşeyını kaybetmış say. senın bızım hepimiz için dualar edıyoruz ınş. rabbım kımsenın kucagını boş koymaz.bu arada haberlerde dınlemıştım tıp artık çok gelişti spremmı olmayanlara kendı hücresınden sprem yapıyorlarmış dur bakalım Allahtan umut kesılmez...

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

Canım benim, çok üzüldüm okuyunca hikayeni, ama inan ki hiç bir şey çaresiz değil. Zaten Dr. da asla anne olamazsın dememiş ki sana bak Tüp bebek merkezine yönlendirmiş.Böyle bir yönlendirme yaptığına göre de umut var demektir. Kendini helak edip üzüp psikolojini bozup az da olsa var olan umutları da köreltme. Eşine destek ol, bir erkek için çok zor bir şey.
Allah en tez zamanda sana da biz bebek yolu gözleyen tüm kadınlarada güzel müjdeli haberler nasip etsin.
Birseye ihtiyacın olursa da her zaman buralardayız canım. Kendine ve eşine dikkat et... sevgiler.. elif.

Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak :(

haydi bismillah canım benim.. demek büyük gün geldi çattı inşallah güzel haberlelrle gel duaya devam bi tanem bizlerde duacınız :16:

Back