• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

:((((
Umudunu yitirme belki olur...

çok garip bi duygu...
tuhaf olan ne eşim nede ben hiç çocugumuzun olmuycagına inanmıyoruz...
hiç sperm bulunmassa bile amlyatta yinede umudum olacak azalsada..
bilmiyorummm ruh halime görede deişiyor aslında.. bi an çok mutsuz oluyorum bi an içim kıpır kıpır oluyor belki diyorummm 1.5 ay sonra hamile olcam..
allahımmmm nasip eder inş.

dualarım seninle, umudunu hiiiç yitirme...

allah razı olsun..dualarla ayaktayım bu sıralar zatenn.. rabbim içimize ferahlık versinnnn çok şükür halimize.. sonunda ölüm yok ..ama eksikligi büyük olan bi olay... inş rabbim bu zor dönemleriii mükafatlandırır.. allah razı olsun

çok garip bi duygu...
tuhaf olan ne eşim nede ben hiç çocugumuzun olmuycagına inanmıyoruz...
hiç sperm bulunmassa bile amlyatta yinede umudum olacak azalsada..
bilmiyorummm ruh halime görede deişiyor aslında.. bi an çok mutsuz oluyorum bi an içim kıpır kıpır oluyor belki diyorummm 1.5 ay sonra hamile olcam..
allahımmmm nasip eder inş.

Ayy canim benim gecmis olsun öncelikle. Ama hicbir zaman umudunu yitirme. Benimde cocugum yok 1.5 yildir evliyim bizim ikimizdede sorun yok ama olmuyor. Artik tip ilerledi önüne gecilmeyecek bir sorun yok yeterki ölüm olmasin. Esimle bizde aratirmalar icerisindeyiz esi azosperm olupta bir sürü tese sonucunda sperm bulunup hamile kalan bir sürü kisi var. Ve en son duyumlarimiza göre japonyada tese sonucunda sperm bulunmasa bile deri ameliyati yaparak hücrelerden döllenme yapiyolarmis hergün umutlarimiz artiyor sende icini ferah tut insallah hersey gönlünüzce olur.

Allah yardımcımız olsun zor bı durum hep eksik hisetcez ins Rabbim muradımıza erdirir.. Benim yüm arkadaslarım ya hamile ya bebekleri yeni olmuş... Cok zoruma gidiyor onlar icin sevmiyorum ama garip bı kıskançlık desen deil üzülüyorum göbeklerine bakmakistemiyorum .. Nebilim daha başındayiz ins beklemeden Rabbim meleklerimi gönderir

amin canım inşallah yolumuz uzun deildir ben yarı gidicem doktora siprel çıkacak bakalım ALLAHIM nasip ederse dogal yollardan olursa olacak yoksa beni neler bekliyo daha bilmiyorum ALLAHIM çok aratmasın

dediğin gibi minikgelin ya, eğer eşinde yeni tahilde ya da tesede sperm bulurlar ve işler yolunda giderse, bir sonraki ay hamile olabilirsin :16::16::16: Aklıma geldikçe dualarıma katıyorum seni de, inşallah iyi şeyler olacak. hem sen anne olacaksın, hem de bu yaşananlar nedeniyle Rabbine daha da yaklaşmış olacaksın. Yüce Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Ayy canim benim gecmis olsun öncelikle. Ama hicbir zaman umudunu yitirme. Benimde cocugum yok 1.5 yildir evliyim bizim ikimizdede sorun yok ama olmuyor. Artik tip ilerledi önüne gecilmeyecek bir sorun yok yeterki ölüm olmasin. Esimle bizde aratirmalar icerisindeyiz esi azosperm olupta bir sürü tese sonucunda sperm bulunup hamile kalan bir sürü kisi var. Ve en son duyumlarimiza göre japonyada tese sonucunda sperm bulunmasa bile deri ameliyati yaparak hücrelerden döllenme yapiyolarmis hergün umutlarimiz artiyor sende icini ferah tut insallah hersey gönlünüzce olur.
cnm inş hiç bşy yapmadan kendiliginden bebeginiz gelir..rabbim dermansız dert vermsn ...tıp ilerliyor deri ile kök hücreyi bende duydum henuz yokkk hayvanlarda deniyorlarmış inşşş kısa zamanda insanlarda ugulanan tedavi yolu olur...allah razı olsun cnm bnmm

amin canım inşallah yolumuz uzun deildir ben yarı gidicem doktora siprel çıkacak bakalım ALLAHIM nasip ederse dogal yollardan olursa olacak yoksa beni neler bekliyo daha bilmiyorum ALLAHIM çok aratmasın

inş cnmmmm kendiliginden olur.. bebek olmasının bukdr zor olacagını hiç düşünmezdim inan..
dediğin gibi minikgelin ya, eğer eşinde yeni tahilde ya da tesede sperm bulurlar ve işler yolunda giderse, bir sonraki ay hamile olabilirsin :16::16::16: Aklıma geldikçe dualarıma katıyorum seni de, inşallah iyi şeyler olacak. hem sen anne olacaksın, hem de bu yaşananlar nedeniyle Rabbine daha da yaklaşmış olacaksın. Yüce Allahım hakkımızda hayırlısını versin
allah razı olsun cnm bnm benide dualarının içinde geçirdigin için.. bende çok dua ediyorum.. kendim ve bebek isteyen herkes için okuyorum..bilmiyorum ama bu olay beni rabbime daha bagladııı. önceden hayat koşuşturmasına çok dalmıştım dua okumadan çogu günümü gecirirdim.. şimdi otobüste bile boş anımda hemen dua okuyorum.. zaten dua okudugumdan beride garip bi huzur ve mutluluk var...
alllahımmm isteyen herkese minik bi bebek nasip eder.. çok istiyorummmm sabah bebek sesiyle uyanmayı.. onun için yorulmayı:)

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

canım benim okuuyunca çok üzüldüm inan Rabbim büyük güçlü ol bırakma kendini üzüntünü eşinde belli etme onun için daha zor sen güçlü olmalısın Allah dilerse olmayacak şey yok sabır sadece sabır yarın ne olacağı belli olmaz hiç bişey kendi kendine olmuyo herşey Allah ın elinde biz bile onun izniyle nefes alıoruz şuan hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle...

ALLAHIM seni mutlu eder inşallah üzülme lütfen . ıı gecelr:nazar:

allah razı olsun cnm bnmm

herkesin derdi farklı
benim akrabamm var yaşıtız kızla..
iki bebegi var ikisinide ankarada tedavi olarak yaptı..
ikinci bebegi dogdu 40 mevlüdü oldugu gün eşini kaybettii..
allahımmmm sabır versin ne zor bi durummmm.. herşey çocukta deill böyle olayları görünce şükrediyorum..
bi arkadaşım var çocugu özürlü..
kuzneim var çocugu özlürdü hemde tam.. ne görüyor ne duduyor ne zekası var ne yürüyebiliyor ...
nebilimmm böle oluncaaa diyorum allahım hayırlısını ver.. tmm zor olacak her bulundugum ortamda bebek nezaman yapyosunuz artık yapın falan diyorlar.. yaklaşık iki senelik evliyim...
1 sene daha idare ederim milletiii ya sonrası nolacak ne yalan söylüycem.. gerçekleri anlatmak insanların agzına sakız olmamıza neden olacak..
bilmiyorum.. tabii ileriyi düşünmeden yaşamak lazım bak çocuk olacak diye kaç aydır çalışıyorum elimde koskocaman sıfır var..
allahım yardım etsin...

arkadaşımın 3 yıl bebeği olmadı sperm sayısı düşüktü eşinde 0 olmasa da azdı. tüp bebek denediler olmadı o ay depresyona girdii vee bir sonraki ay 15 gün adet gecikince umutsuzca öylesine test yapıyor pozitiff:16::16::16: oğluşu kucağında şimdi, darısı başına inşallahh umudunuzunu asla kaybetmeyin, Allah ım size de nasip etsin

arkadaşımın 3 yıl bebeği olmadı sperm sayısı düşüktü eşinde 0 olmasa da azdı. tüp bebek denediler olmadı o ay depresyona girdii vee bir sonraki ay 15 gün adet gecikince umutsuzca öylesine test yapıyor pozitiff:16::16::16: oğluşu kucağında şimdi, darısı başına inşallahh umudunuzunu asla kaybetmeyin, Allah ım size de nasip etsin

böyle yaşanmış olayları okuyunca içime bi neşe doluyor kızlar ya eşimde 0 sperm çıkmıştı ama yinede içimde hep bir umut var sanki benimde çocuğum olcak gibi inşallah Allah bizlerede nasip eder.

NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

ne büyük acı Allah ım
ama sana şunu diyim
bizde hersey var da ne oluyo
vermeyen Rabbim vermiyor..
hiç bişey belli olmaz nolur üzülmeyin.. tüm bebek merkezinde bir tane bile sperm olsa olur Can cıkmadan umut kesilmez..

konunu okuyunca sana yorum yazmıştım canım
seni hiç tanımıyorum,hiçbir topikte de karşılaşmadık
ama ben geceleri senin için de dua ediyorum
olacak inşallah:nazar:

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...

benim amcama da aynı şeyi söylemişlerdi güzelim yıllar sonra hiç beklenmedik bir anda amcam tam hacca giderken karısı hamile kaldı..sen yeterki Allahdan umudunu kesme..bilim dünyasında %100 netlik yok emin ol.

allah razı olsun cnm bnmm

herkesin derdi farklı
benim akrabamm var yaşıtız kızla..
iki bebegi var ikisinide ankarada tedavi olarak yaptı..
ikinci bebegi dogdu 40 mevlüdü oldugu gün eşini kaybettii..
allahımmmm sabır versin ne zor bi durummmm.. herşey çocukta deill böyle olayları görünce şükrediyorum..
bi arkadaşım var çocugu özürlü..
kuzneim var çocugu özlürdü hemde tam.. ne görüyor ne duduyor ne zekası var ne yürüyebiliyor ...
nebilimmm böle oluncaaa diyorum allahım hayırlısını ver.. tmm zor olacak her bulundugum ortamda bebek nezaman yapyosunuz artık yapın falan diyorlar.. yaklaşık iki senelik evliyim...
1 sene daha idare ederim milletiii ya sonrası nolacak ne yalan söylüycem.. gerçekleri anlatmak insanların agzına sakız olmamıza neden olacak..
bilmiyorum.. tabii ileriyi düşünmeden yaşamak lazım bak çocuk olacak diye kaç aydır çalışıyorum elimde koskocaman sıfır var..
allahım yardım etsin...
ah canım ya bende aynıyım inan bi tane arkadasım haricinde daha istemiyoruz diyorum herkeze onu söylemek bile kötü ALLAHIM affetsin ne yapayım herkez bir deil insan art niyetli gerçi umrum da diil ama her seferin de ne oldu tedavin nasıl ne bilim böyle soracaklar diye söylamak istemiyorumm burda görüyorum 6 sene bekleyen 10 sen sonra bebegine kavusan ALLAHIM sabrını versin çok zor dayanmak ama elden gelen yok takdiri ilahi ne zaman sa artık,,, herseyin hayırlısı canım ALLAHIM saglıklı sihatlı hayırlı evlat nasip etsin cümlemize

Rabbim tüm bebek bekleyen isteyenlerin yardımcısı olsun allah sanada en yakın zamanda kucagında görmeyi nasip etsin üzülme rabbimin olduramıycagı şey yokdur.Sen dualarını eksik etme rabbimden o herseyın hayırlısını bilir bol bol dua et eşine sarıl bunu birlikde atlatırsınız allahın izniyle sadece birbirinize olan inancınızı sevginizi saygınızı yitirmeyin rabbim herseyi gonlunuze gore versin inşallah ... Benim çok tanıdıgım var yıllarca bebegi olmayan 10 15 sene bekleyen ama rabbim nasip etti onlara sanada eder inşallah zor bir süreç ama sabırlı ol

Merhaba hanımlar
Konuyu acali iki ay oldu
Ikı ay aslında cok kısa gibi ama bana cok uzun geldi
Doktor doktor gezdik bisuru test tahlil yaptırdık...
Bugün ilk tup bebek iğnemi vurundum
8-10 gün sonra esim amlyt olacak sperm çıkar ins..
Umut doluyum ilk öğrendiğim günle bugün arası da daglar kadar fark var..
İçimdeki ses olacak diyor..
Elimizden geleni yaptık Rabbim ins ol der nasip eder..
Dua edermisiniz bana ins 10 gün sonra guzel haberlerle gelirm...
Hayat garip 10 gün sonra hersey belli olacak ya yuvam bebekle şenlenecek yada bı ömür baskalarının bebeğine hamilelerin göbeklerine bakıp iç cekcem..allahım kimseyi darda koymasın ...

Son düzenleme:
mrb cnm sen konuyu acali iji ay olmus bende yeni okudum ve cok agladim .. Uzulme canim hersey iyi olur insallh bu guzel cuma gununun hatrina Allahim dualari kabul edip gonlundeki verir insallh benimde abimlerin olmuyordu dedigin sonuclarla tup bebek yapildi ve simdi 8 aylik oldu maymunluklar yapio :) seninde yuzun guler insallh!

Back