• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

mrb cnm sen konuyu acali iji ay olmus bende yeni okudum ve cok agladim .. Uzulme canim hersey iyi olur insallh bu guzel cuma gununun hatrina Allahim dualari kabul edip gonlundeki verir insallh benimde abimlerin olmuyordu dedigin sonuclarla tup bebek yapildi ve simdi 8 aylik oldu maymunluklar yapio :) seninde yuzun guler insallh!

Allah razı olsun cnm bnm yiyegine uzun ömürler versin dua edin bana benim icin en guzel şey :)cok heyecanlıyım mutluyum ins Rabbim yüzümüzü güldürür ...isteyen herkese nasip edr

canım çok zor bi durumla karşılaşmışsın.. sonuç iyi olur inş .. rabbim gönlünün muradını versin . özeline dua yazıcam tatlım onu oku rabbim büyük inş duaların bereketiyle yavruna kavuşursunuz eşinle :16:

Merhaba hanımlar
Konuyu acali iki ay oldu
Ikı ay aslında cok kısa gibi ama bana cok uzun geldi
Doktor doktor gezdik bisuru test tahlil yaptırdık...
Bugün ilk tup bebek iğnemi vurundum
8-10 gün sonra esim amlyt olacak sperm çıkar ins..
Umut doluyum ilk öğrendiğim günle bugün arası da daglar kadar fark var..
İçimdeki ses olacak diyor..
Elimizden geleni yaptık Rabbim ins ol der nasip eder..
Dua edermisiniz bana ins 10 gün sonra guzel haberlerle gelirm...
Hayat garip 10 gün sonra hersey belli olacak ya yuvam bebekle şenlenecek yada bı ömür baskalarının bebeğine hamilelerin göbeklerine bakıp iç cekcem..allahım kimseyi darda koymasın ...

Allahım hayırlısını nasip etsin hakkında umudunu hiç kaybetme ne zaman olur bilemeyiz ama dualar sonuçlanacak ve hamileyim diye naralar atacaksın inş yılma sabret yeterki

Canım klasik gibi olmasın umudum bitti dediğin için diyorum: Allah'tan umut kesilmez, hiç belli olmaz bu işler eğer Allah isterse inan verir,hayrlısını iste.. Şükret ne güzel çocuk isteyebileceğin bir eşin sewdiğin var... bir de ben seda diker adlı bir bayanı okurken öğrenmiştimki çocuk sahibi olamayan kadınlara özel seansları varmış. burdan benim yeterli bilgim olmadığı için anlatmam çok zor linki atıyorum canım sana..

Lotus Kadınlar Klübü | Lotus Womens Clup

incelersen orda anlatıyor, belki başka arkadaşlarda yazmıştır ama yorumları okuyamadım kusura bakmayın eğer daha önce yazılmışsa:)

ben de dua edicem ve takip edicem mutlu haberlerinizi :)) biz de erkek arkadaşımla daha nişan söz hiç birşey olmamasına rağmen ilerideki bebeğimizin ismini bile düşündük sürekli hayal kuruyoruz...kendimi sizin yerinize koydum da gerçekten çok ama çok zor ama inanıyorum ki sonu çok iyi olacak bebişinizi kollarınıza alacaksınız:))

canım çok zor bi durumla karşılaşmışsın.. sonuç iyi olur inş .. rabbim gönlünün muradını versin . özeline dua yazıcam tatlım onu oku rabbim büyük inş duaların bereketiyle yavruna kavuşursunuz eşinle :16:
Cnm dediğin duaları şimdi kağıda yazdım anlamlariyla ve okudum okuycam artık Allah razı olsun cok dua okuyorum benim icin tanıyan animasyon herkes okuyor dualarla ayakta dürüyorum sanırım icim rahat ve huzurlu ins sonuçta iyi olur:)

Allahım hayırlısını nasip etsin hakkında umudunu hiç kaybetme ne zaman olur bilemeyiz ama dualar sonuçlanacak ve hamileyim diye naralar atacaksın inş yılma sabret yeterki
İns cnm bnm ins hamileyim diye gelirim. Eşimde sperm çıksın yeterli ben tp Berk yaparım sürekli tutana kdr öncelikle sperm çıkışında....ins doktor cok sayıda. Sperm var bisuru tup sperm bulduk der bunun hayali ile bekliycem bu 10 gün
Canım klasik gibi olmasın umudum bitti dediğin için diyorum: Allah'tan umut kesilmez, hiç belli olmaz bu işler eğer Allah isterse inan verir,hayrlısını iste.. Şükret ne güzel çocuk isteyebileceğin bir eşin sewdiğin var... bir de ben seda diker adlı bir bayanı okurken öğrenmiştimki çocuk sahibi olamayan kadınlara özel seansları varmış. burdan benim yeterli bilgim olmadığı için anlatmam çok zor linki atıyorum canım sana..

Lotus Kadınlar Klübü | Lotus Womens Clup

incelersen orda anlatıyor, belki başka arkadaşlarda yazmıştır ama yorumları okuyamadım kusura bakmayın eğer daha önce yazılmışsa:)
ilk öğrendiğim günler daha bebeğim olmuycak sanmıştım okudukça araştırdıkta şansımızın olduğunu gördüm belki Rabbim nasip etmemiştik kaderimizde bebegi ama ins hayirsizsaile hayırlıya çevirir Rabbim ins cok istiyorum cok ailemin esimin salık huzurundan sonra en cok istediğim şey

ben de dua edicem ve takip edicem mutlu haberlerinizi :)) biz de erkek arkadaşımla daha nişan söz hiç birşey olmamasına rağmen ilerideki bebeğimizin ismini bile düşündük sürekli hayal kuruyoruz...kendimi sizin yerinize koydum da gerçekten çok ama çok zor ama inanıyorum ki sonu çok iyi olacak bebişinizi kollarınıza alacaksınız:))

Allah razı olsun cnm bnm bizimde olursa isimleri belli hep hayal kurduk zaten :) ins Rabbim size hayırlı evlilik ve minik bebekler nasip eder..benden tavsiye evlenir evlenmez bebis yapın:)

Merhaba hanımlar
Konuyu acali iki ay oldu
Hayat garip 10 gün sonra hersey belli olacak ya yuvam bebekle şenlenecek yada bı ömür baskalarının bebeğine hamilelerin göbeklerine bakıp iç cekcem..allahım kimseyi darda koymasın ...

sabah sabah tüm sayfaları tek tek okudum minikgelin.ve ağlattın beni.rabbim hayırlısıyla salih,sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah.rabbim öyle büyük ki.o bizi biz hiç yokken yaratmadı mı?inşallah sen de bende hepimiz de bebek sihibi oluruz.rabbim gönlündekini kucağına da versin birgün.

tatlım inş tutar ve hamile kalırsın inş iyi haberlerini alırız burdan Allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

minik gelin sana daha önce de yazmıştım allahtan umut kesilmez diye..bak gördün mü ne güzel haberlerle umutlanmışsın..ben inanıyorum canım allahın izniyle inşallah bebişiniz olacak...sen ve eşin kenetlendikten sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz...:nazar::nazar::nazar:

Merhaba hanımlar
Konuyu acali iki ay oldu

insallah güsel bii haber veririsinn bizlere canımm sen elinden geln herseyii yapmıssın gerisii allahıma kalmaıss insallah nasip eder cenımm bol bol dua ett bizim kii çok büyük bii sınav hem kendimizee hemdee esimizee karsıı olmayınca olmayo işdee nasibizde yoksa olmuyo offffffffffffff insallah güsell heberr verirrsinnn canımm allahımm isteyenn herkese versinn

canım duanın bi tanesinde harf hatası yapmışım düzelttim bi dua daha yazdım bol bol oku bi tanem rabbim yar ve yardımcın olsun bende dua edicem tatlım:16:

hiçç üzülme canım.rabim öyle büyük ki yeter ki ol desin gerisi boş.daha geçen gazetede okudum,niran ünsal korunmadığı halde hamile kalamıyorum diye dr a gitmiş.dr lar tüplerinin ikisi de tıkalı normal yolla çocuğun olmaz demşler.kaldı ki kimbilir hangi ünlü dr lardır gittiği teşhis kesin yani. çook üzülmüşler tabii.neyse,biz de bebek fikrini rafa kaldırdık,ne zaman istersek tüp bebek yaptırırız dedik diyo.sonra bi bakmış hamile.şundan çok etkilendim;ben diyo nasıl allahın nelere kadir olduğunu,gücünü unuttum o anda kendime çok kızdım,utandım demiş.dr lar bile çok şaşırmış.yani canım senin eşinde sorun ama bu da kadın için normal yolla gebe kalamamanın en önmeli sebebi.hatta burda okumuştum %1 morfoloji ve baya yüksek bir fsh la normal yolla hem de hamile kalmıştı bir arkadaş.hiç dert etme lütfen,Allah çooook büyük,yeter ki ol desin önünde hiç engel kalmıyo.umarım iyi haberlerle gelirsin,ve müjdeli haberini alırız en kısa zamanda.bu arada eşimle bende çok istiyoruz 2 seneye yakın zamandır. nasip bakalım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkesin karnı bebişlerle dolsun inşallahhh:49:

insan hiç tanımadığı birisi için içi cız eder mi ? ediyormuş demek ki

iyi yürekli olduğun yazdıklarından belli oluyor o yüzden kalbini hiç bozma hep iyi düşün olumlu bak

Dualarım seninle

Çok kötü oldum,şu an ağlamaktan zor yazıyorum.Bebek bir yuvanın süsüdür.Dua edeceğim İnşallah çok yakın bir zamanda Rabbim gönlünüzün dileğini gerçekleştirir.Umudunuzu kaybedip isyana düşmeyin sakın.Hayırlı haberleriniz gelir İnşallah.

sabah sabah tüm sayfaları tek tek okudum minikgelin.ve ağlattın beni.rabbim hayırlısıyla salih,sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah.rabbim öyle büyük ki.o bizi biz hiç yokken yaratmadı mı?inşallah sen de bende hepimiz de bebek sihibi oluruz.rabbim gönlündekini kucağına da versin birgün.
Ağlama:(((( kimse üzülmesin iki günlük dünya cok istiyorum anne olmayı bukdr bsyi istiycegimi hiç bilmedim hayatımda bsy olmuyorsa hayırlısı deilmis diyip geçirdim.. Ama bebek cok farklı bı duygu evden dışarı çıkmak istemiyordum ilk günler çünkü heryer bebek hamile doluydu sanki.simdi simdi alıştım ama zor gercekten zor bugün arkadasın bebeginin dogum gunüne gitcez icim çiz edecek yine..mutlu görünmek cok zor ama diyorum Rabbim büyük ilk günkü gibi umutsuz değilim surda en fazla 8 gün kaldı amlyta
İns sperm çıkar çıkmasa bile 1 sene sonra istanbula gitcez tedaviye yani yine de umudumuz olacak
inşallah hayırlı haberlerini alırız..
Âmin ins cnm. Bnm ins

tatlım inş tutar ve hamile kalırsın inş iyi haberlerini alırız burdan Allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
İns cnm dua edin dualarla icim bukdr ferah Allah inancım sonsuz bu sıralar düşünüyorum Allah'a inancı olmayanlar nsl yasıyorlar

minik gelin sana daha önce de yazmıştım allahtan umut kesilmez diye..bak gördün mü ne güzel haberlerle umutlanmışsın..ben inanıyorum canım allahın izniyle inşallah bebişiniz olacak...sen ve eşin kenetlendikten sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz...:nazar::nazar::nazar:
öyle cnm ilk günkü yazdığım an dün gibi aklımda suanda huzurlu mutlu ve umutluyum elimizden eğleni yaptık ins Rabbim kaderimize bebis yazmıştır cok istiyorum su dünyada ailemin saglıgı huzuru haricinde isteyeceğim tek şey
insallah güsel bii haber veririsinn bizlere canımm sen elinden geln herseyii yapmıssın gerisii allahıma kalmaıss insallah nasip eder cenımm bol bol dua ett bizim kii çok büyük bii sınav hem kendimizee hemdee esimizee karsıı olmayınca olmayo işdee nasibizde yoksa olmuyo offffffffffffff insallah güsell heberr verirrsinnn canımm allahımm isteyenn herkese versinn
İns cnm bnm ins dua ediyorum bolca her an dua ediyorum otobüste iste evde yemek yaparken dilinde hep dua beni tanıyan tanımayan herkes dua ediyor allahım herkesten razı olsun ..dün tup bebek merkezinde bir çift vardı 50 yaslarında varlar esimle cok kötü olduk biz daha genciz bı seklde Hersek'e yeni tedaviler umutlar oluyor ama o çift babam annem gibi idi esimin gözleri doldu f nebilim allahim darda olan herksr nasip etsin
canım duanın bi tanesinde harf hatası yapmışım düzelttim bi dua daha yazdım bol bol oku bi tanem rabbim yar ve yardımcın olsun bende dua edicem tatlım:16:
Cnm ben internetten baktım dediğin duaları öyle yazdım anlamlarıyla anlamları i bilerek okumak daha iyi sanki:)

hiçç üzülme canım.rabim öyle büyük ki yeter ki ol desin gerisi boş.daha geçen gazetede okudum,niran ünsal korunmadığı halde hamile kalamıyorum diye dr a gitmiş.dr lar tüplerinin ikisi de tıkalı normal yolla çocuğun olmaz demşler.kaldı ki kimbilir hangi ünlü dr lardır gittiği teşhis kesin yani. çook üzülmüşler tabii.neyse,biz de bebek fikrini rafa kaldırdık,ne zaman istersek tüp bebek yaptırırız dedik diyo.sonra bi bakmış hamile.şundan çok etkilendim;ben diyo nasıl allahın nelere kadir olduğunu,gücünü unuttum o anda kendime çok kızdım,utandım demiş.dr lar bile çok şaşırmış.yani canım senin eşinde sorun ama bu da kadın için normal yolla gebe kalamamanın en önmeli sebebi.hatta burda okumuştum %1 morfoloji ve baya yüksek bir fsh la normal yolla hem de hamile kalmıştı bir arkadaş.hiç dert etme lütfen,Allah çooook büyük,yeter ki ol desin önünde hiç engel kalmıyo.umarım iyi haberlerle gelirsin,ve müjdeli haberini alırız en kısa zamanda.bu arada eşimle bende çok istiyoruz 2 seneye yakın zamandır. nasip bakalım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkesin karnı bebişlerle dolsun inşallahhh:49:
Cnm zaten beni ayakta tutan bu hikayeler mucize olaylar bizim gibi 10 hastadan 5-6 si hamile kalıyor Bu bile guzel ...allahım cok umutluyum ben kendimi 8 gün sonra hamile gibi görüyorum ins üzülmeyiz

insan hiç tanımadığı birisi için içi cız eder mi ? ediyormuş demek ki

iyi yürekli olduğun yazdıklarından belli oluyor o yüzden kalbini hiç bozma hep iyi düşün olumlu bak

Dualarım seninle
Allahım razı olsun hepinizden sizlerin yorumlarını okudukça gözlerin doluyor ağlamamı icin zor dürüyorum suanda esim karşımda üzülmesin diye sıkıyorum kendimi az once esim iğnemi vurdu dedim guzel vur bebisimize yerini hazırlıyorsun :)hayali. Ble guzel:)

Çok kötü oldum,şu an ağlamaktan zor yazıyorum.Bebek bir yuvanın süsüdür.Dua edeceğim İnşallah çok yakın bir zamanda Rabbim gönlünüzün dileğini gerçekleştirir.Umudunuzu kaybedip isyana düşmeyin sakın.Hayırlı haberleriniz gelir İnşallah.

Aglamaaa:( umutluyum mutluyum rn azından bu 7-8 gün hamile hayalleri kurcam ins Rabbim gerçekleştirir olmasada limizden geleni yaptık derim ama yined yılmam gün olmadan neler oluor ins Rabbim bizi su 3 ayda sinar ve bebisimizi yollar

Bugün uyandım iğnemi vurdu esim sonra kahvaltı hazırladım elimde sürahi vardı camın önünde küçük bı çiçeğim vardı bu durumumuzu öğrendiğimizde almıştım ..hep konuşuyordum çiçekle su veriordum düzenli ilk basta küçücük bir çiçeği vardı 3-4 gün sonra soldu içimden bı çiçek bile elimde kurudu cocuğum olmuycak ddim ...ruh halı iste herseyi bebeğe bağlıyorum..neyse ben yılmadan sürekli suladım ama hiç buyurmuyordu çiçek ve bu son 1 haftadi suda vermedim kurusun atayım diye bekliydm..bugün azıcık su vereyim yazık dedim ve bı baktım ağlamaya başladım esim noluyor dedi o küçücük çiçekte en az 10-15tane tomurcuk çıkmış dizimin üzerine çöktüm ağladım çiçeği sevdim ...iyicene umut doldum Rabbim ne büyük halbuki o küçücük çiçek kurumak üzereydi nsl yeşerdi nsl tomurcuk açtı Rabbim Rabbim ne mucizeler verior ins kuruyan bitkiye tekrar can veren Rabbim bizi bu zor durumumuzdan cogalarak büyütür

canım öncelikle Allah sabır ve şifa versin demek istiorum sonrada sana bir yakınımın hikayesini anlatmak istiorum..arkadasım ve eşi evleniyorlar ilk 3 sene çocukları korunmadıkları halde olmuyor ..sonra bir dr a görünelim diyorlar tahliller usg ler falan dr diyorki sizin asla çocuğunuz olmaz tedaviyle falan uğraşmayın birkaç dra daha gidiyorlar aynı cvp tamam diyorlar takdir-i ilahi hayatlarına devam ediyorlar 2 sene sonra kaddın bulantı ve kusma şikayetiyle gece acile gidiyor dr kan testi yapıor ve hamilesin sen diyor kadın hayır kesinlikle olazmaz diyor ultrason istiyor dr ona da bakıor evet hamilesin bak hemde en az 3 aylık kadın hala ısrarlı o kitle falandır dior ama hiç hevveslenmiyor kendini öyle şartlamış drlar çocuğunuz olmaz dedi ..ertesi gün kadın doğumcuya gidiyorlar gerçekten hamile ve adetleri düzensiz olduğu içi,n anlamıyor şuan oğulları 7 yaşında yani hayat herşeyi getiriyor insanın başına

canim insallah gusel haberler alirsin da bu sinir bozucu basligi olan topigi kapatip yeni bir tane acarsin...
İns guzel bacım bnm ins ...guzel haberlerle geri donerim bu yazılarımı okuyanlar benim içn bı fatiha ile okusalar yeter en büyük hediyeyi yollarlar bana Rabbim. Yoktan vareden isterse olur ..sperm bulunmazsa bile 1 sene sonra bidaha busefer istanbulda amlyt olcaz one umudm olacak azda olsa:)
canım öncelikle Allah sabır ve şifa versin demek istiorum sonrada sana bir yakınımın hikayesini anlatmak istiorum..arkadasım ve eşi evleniyorlar ilk 3 sene çocukları korunmadıkları halde olmuyor ..sonra bir dr a görünelim diyorlar tahliller usg ler falan dr diyorki sizin asla çocuğunuz olmaz tedaviyle falan uğraşmayın birkaç dra daha gidiyorlar aynı cvp tamam diyorlar takdir-i ilahi hayatlarına devam ediyorlar 2 sene sonra kaddın bulantı ve kusma şikayetiyle gece acile gidiyor dr kan testi yapıor ve hamilesin sen diyor kadın hayır kesinlikle olazmaz diyor ultrason istiyor dr ona da bakıor evet hamilesin bak hemde en az 3 aylık kadın hala ısrarlı o kitle falandır dior ama hiç hevveslenmiyor kendini öyle şartlamış drlar çocuğunuz olmaz dedi ..ertesi gün kadın doğumcuya gidiyorlar gerçekten hamile ve adetleri düzensiz olduğu içi,n anlamıyor şuan oğulları 7 yaşında yani hayat herşeyi getiriyor insanın başına
Allahım herkesin gönlüne göre versin kimi istemez kürtaj olur kimi eziyet eder evladına kimi özürlü çocukla sinanir kimide cocuksuzlukla ...
Allahım yardımcımız olsun cok ısıtıyorum cok...ins kaderime hayırlı kilar evladımı

Back