hiçç üzülme canım.rabim öyle büyük ki yeter ki ol desin gerisi boş.daha geçen gazetede okudum,niran ünsal korunmadığı halde hamile kalamıyorum diye dr a gitmiş.dr lar tüplerinin ikisi de tıkalı normal yolla çocuğun olmaz demşler.kaldı ki kimbilir hangi ünlü dr lardır gittiği teşhis kesin yani. çook üzülmüşler tabii.neyse,biz de bebek fikrini rafa kaldırdık,ne zaman istersek tüp bebek yaptırırız dedik diyo.sonra bi bakmış hamile.şundan çok etkilendim;ben diyo nasıl allahın nelere kadir olduğunu,gücünü unuttum o anda kendime çok kızdım,utandım demiş.dr lar bile çok şaşırmış.yani canım senin eşinde sorun ama bu da kadın için normal yolla gebe kalamamanın en önmeli sebebi.hatta burda okumuştum %1 morfoloji ve baya yüksek bir fsh la normal yolla hem de hamile kalmıştı bir arkadaş.hiç dert etme lütfen,Allah çooook büyük,yeter ki ol desin önünde hiç engel kalmıyo.umarım iyi haberlerle gelirsin,ve müjdeli haberini alırız en kısa zamanda.bu arada eşimle bende çok istiyoruz 2 seneye yakın zamandır. nasip bakalım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,isteyen herkesin karnı bebişlerle dolsun inşallahhh