• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak :(

hadi hayirlisi tatlim inss rabbim gonlune gore verir inss dualarimizla yanindayiz hakkinda hayirlisi olsun....

Evt cok beklediğim gun geldi yarın yumurtalarım toplanacak sonra esim amlyt Olcak sperm çıkar ins(azospermi) cok heyecanlıyım evimi temizledim hayalim sürekli yatacağım icin evime gelen giden cok olacak temiz olsun istedim:)
Bı sorun çıktı esim amlyt olup sonra sperm çıkarsa yumurtalarım toplanacaktı sperm çıkmazsa toplanmiycakti
Malesef bende cok fazla yumurta oluştu almazsak sonrasında kötü olurmuşum hos suanda bile rahatsız ediyor..
Korkuyorum eziyetli bı donem oldu
İstiareye yatan arkadaslarım sonucu guzel olacak ama biraz zorluk çekeceksin demişti
İns sonucu guzel olur çünkü zorluk çekiyorum suanda
Allahım cok istediğimiz evladımızın ilk adımı yarın bize atirir ins kucağım boş evim cocuk sesinden mahrum kalmaz...
Nolur bana dua edin yarın öğleye kdr hersey belli olacak :(

allah yolunu acik etsinnn cnmmm allah emeklerini bosaaa cikartmasinnnn hayirli olan ne ise hakkinda yuce rabbim onu nasip eylesin sanaaaaa
lutfen sonucu yaz merakte birakma bizi cnmm
opuyorum
allaha emanet ol

canım benım kendını üzme boyle doktorların hıc ıhtımal verdıgı kadınlar bıle hamıler kalıyor allahın taktır ı o
ınancını kaybetme ınsallah mujdeyı verırsın bıze burdan

Allah seni selamete cikarsin yoluni acik etsin guzelim
Unutma hersey guzel olacak insAllah
Sn Allaha tevvekkul et dualarin kabul olacak insAllah en yakin zaman Allah seni
Guzel huylu sadik hayirli ve saglik evlatla mujdelesin insAllah

Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere

gozun aydin canim rabbim kimseye dermansiz dert vermez yakinda hamis oldugunun mujdesinide verirsin insallah:34::34:

Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere

Sizin adınıza o kadar çok ama çok sevindim ki anlatamam.
Dilerim Allah bebeğinizi de size en kısa zamanda hayırlısıyla verir.

Detaylı anlatayım

Allah'imm sukurler olsun sanaaaaa...mesajini okuyunca kalbim nasil carpti yaaaa....

Detaylı anlatayım

canım hiç şaşırmadım....ilk yazdıklarını okuyunca şok olmuştum zaten...artık çözülebilen bir sorun bu çünkü..ayrıca eşinizde bi sayımda bakarsınız 0 çıkar bir bakarsınız bikaç milyon çıkar...ki tese yapılınca zaten bulunuyor...hemen evlat edinme,hiç çocuğumuz olmıcak falan ben de daha büyük bir sorun var sanmıştım...senin talihsizliği gittiğin görgüsüz doktor olmuş...hadi hayırlı olsun inşallah tutunur bebişin...benim de 20 civarı döllenmişti hiç farkımız yok yani :)

Detaylı anlatayım

hamd olsun rabbime nasıl sevindim anlatamam:54: .. yer gök dua ile duruyor ... çok çok sevindim:16: sabahtan beri seni bekliyoruz inşallah transferinde olumlu olur tatlım duaya devam devam devam

minikgelinim buraya hiç yazmasam da dualarım seninleydi. inan çok mutlu oldum. inşallah yavrularının doğduklarını görürsün kucağına alırsın, büyütürsün.:16:

minik gelin canım çok ama çok sevindim
umarım döllenme olur ve bebeğin gelir
bak nasıl da çözülüyor her şey:nazar:

Canım hani derler ya Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş sizinkide o hesap umutların bir anda başa yıkılması ve sonra gerçekleşen bir mucize :))) Duaşarımız sizinle inişallah bebeğini sağlıkla taşır büyütür ve doğurur içindeki o mükemmel annelik duygusunu sonuna kadara yaşarsın... tabi eşinde babalık duygularını :))) Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah...... :46:

Detaylı anlatayım

ALLAH öyle bir büyükki biz aciz kullarina nasilda büyüklügünü gösterdi hatirlatti umudsuzluk asla yok umud kesmek asla yok yüce allahtan caresiz olan biziz Rabbim dilerse daglar yerinden oynar cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin adina cok ama cok sevindim guzelim bnm yaaaaa bebegini hatta bebeklerini kucagina alma zamanin geldiiiii
eeee ne zaman transfer geceklesecek gulum bakarsin ayni topikte yazariz yavrum yaaaaaaa :54::54::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
siteye üye olduktan sonra ilk okuduğum msjdı minikgelin seninki çok duygulandım
sonucun ne olduğunu görmek için son sayfaya geldiğimde güzel haberi gördüm çok sevindim
herşey gönlünce olsun

hamd olsun rabbime nasıl sevindim anlatamam:54: .. yer gök dua ile duruyor ... çok çok sevindim:16: sabahtan beri seni bekliyoruz inşallah transferinde olumlu olur tatlım duaya devam devam devam
İns cnmmm ins transferden sonrada guzel haber veririm ins ama sperm bulundu yaaaa hamile kalmış kdr sevindim:)
minikgelinim buraya hiç yazmasam da dualarım seninleydi. inan çok mutlu oldum. inşallah yavrularının doğduklarını görürsün kucağına alırsın, büyütürsün.:16:
Allah razı olun cnm bnmmmm dualarınızı hep hissettim inan

slm canım Allaha çok şükür Rabbım kımseyı darda bırakmasın herşey gönlünce olsun inş.
Allah razı olsunnnn. Bnmm
minik gelin canım çok ama çok sevindim
umarım döllenme olur ve bebeğin gelir
bak nasıl da çözülüyor her şey:nazar:
ins cnmm ins suanda hayalimden daha guzel sonuçlandı hersey inan bukdrini bile hayal edemezdim
Canım hani derler ya Allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş sizinkide o hesap umutların bir anda başa yıkılması ve sonra gerçekleşen bir mucize :))) Duaşarımız sizinle inişallah bebeğini sağlıkla taşır büyütür ve doğurur içindeki o mükemmel annelik duygusunu sonuna kadara yaşarsın... tabi eşinde babalık duygularını :))) Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah...... :46:
:))))) valla öle oldu normalde bu durumumuzu öğrenmeden once hep 1 cocuk isteyen ben 4 tane yapcam diorum:) belkide daha fazla:)
ALLAH öyle bir büyükki biz aciz kullarina nasilda büyüklügünü gösterdi hatirlatti umudsuzluk asla yok umud kesmek asla yok yüce allahtan caresiz olan biziz Rabbim dilerse daglar yerinden oynar cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin adina cok ama cok sevindim guzelim bnm yaaaaa bebegini hatta bebeklerini kucagina alma zamanin geldiiiii
eeee ne zaman transfer geceklesecek gulum bakarsin ayni topikte yazariz yavrum yaaaaaaa :54::54::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim su aciz kulunun boynunu 28 yıldır hiç bükük bırakmadı genelde her isim olur ama geç olur temiz olur ins Buda öle olur ikiz olur :)
siteye üye olduktan sonra ilk okuduğum msjdı minikgelin seninki çok duygulandım
sonucun ne olduğunu görmek için son sayfaya geldiğimde güzel haberi gördüm çok sevindim
herşey gönlünce olsun
Allah razı olsun cnmmmm bnmmmm Rabbim ol dedikten sonra olmuycak hiç bsy yok suanda ayaklarım yere basmıyor
çok çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah :)
Allah rasi olsun cnm bnm
canım hiç şaşırmadım....ilk yazdıklarını okuyunca şok olmuştum zaten...artık çözülebilen bir sorun bu çünkü..ayrıca eşinizde bi sayımda bakarsınız 0 çıkar bir bakarsınız bikaç milyon çıkar...ki tese yapılınca zaten bulunuyor...hemen evlat edinme,hiç çocuğumuz olmıcak falan ben de daha büyük bir sorun var sanmıştım...senin talihsizliği gittiğin görgüsüz doktor olmuş...hadi hayırlı olsun inşallah tutunur bebişin...benim de 20 civarı döllenmişti hiç farkımız yok

İlk yazdığım an aklımda üzerinden 2 ay gecmis bana 20 sene gibi geldi
Hayattan zevk almiyordum elim kolum kalkıyordu Rabbim yüzümüzü güldürü rabbimm kimseyi darda bırakmasın
Allah'imm sukurler olsun sanaaaaa...mesajini okuyunca kalbim nasil carpti yaaaa....
cnm cnm cnmmm biliyordum okdr cok kisi beni bekliyor hepiniz aklımdan gectiniz inan seviyorum sizi:)
Sizin adınıza o kadar çok ama çok sevindim ki anlatamam.
Dilerim Allah bebeğinizi de size en kısa zamanda hayırlısıyla verir.
İns cnm Rabbim tamamına erdiri ins:)
gozun aydin canim rabbim kimseye dermansiz dert vermez yakinda hamis oldugunun mujdesinide verirsin insallah:34::34:

Âmin cnm bnm Rabbim kimseyi saglıgı ve sevdikleriyle sinamasin ins

Back