inan seni daha önce tanımadığıma bu sayfayı geç gördüğüme üzüldüm sen umudun tablosusun transfer ve doğumla tablonu tamamlıcaksın hiç tanımadığım bi insan için önce ağladım şimdide mutlu oldum en baştan son sayfaya kadar her satırınla yüreğime dokundun Allah gönlüne göre versin herşeyi seni arkadaş listeme ekliem ve bebek haberini sabırsızlıkla beklicem inşallah en kısa zamanda ben de sana bu haberi veririm Allah ım hepimizin dualarını kabul edip anneliği yaşatsın tek dileğimve beklentim bu hayattan
[/QUOTE
cnm benim inan hepnizin yazısınını okurken ayrı ayrı aglıyorum eşim karşımda yatıyor gülüyor daha aglama diye:)
ekledim cnm listeme bakkk imkansız bşy ama sonu güzle oldu inan eşinde sperm sende yumurta varsa hiç dert etme eninde sonunda olur dualarla dönüyor bu dünyaaa sakın umutsuz olma nolur
inş cnm inşşş ikizim olsun çok istiyorum inş güzel haberlerler gelirim dualara devam edelim benim gibi olanlara bebek isteyen herkese hep dua edelim sürekli dua okuyorum sürekli :)
konuları tam okumadım ama anladığım kadarıyla eşinin spermi yokmuş ama şimdi düzeldimi hamilemisin canım
eğer öyleyse gözünaydın canım.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah:)
cnm eşim de hiç sperm yoktu
amlyt oldu dün birsürü bulundu sperm
tüp bebek merkezinde benim yumurtalarım toplandı şuanda transferimi beklişyorum rabbim inş olumlu sonuc nasip eder ondada:)
Allahım size ve sizin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı bebişler versin inşllah:93:
amin inş cnm bnm rabbimm kimsenin kucagını boş bırakmasın
Canım rabbim sabır versin çok geçmiş olsun bizde sizin durumunuzdayız senin yaşadıklarının aynısını yaşadım malesef bizim tese ameliyatında bulunamadı hayatım değişti eşimin psikolojisi değişti boşanmak istedi ama çok şükür atlattık tekrar doktora gideceğiz yine aynı şeyleri söylerlerse evlat edinmek istiyoruz inşallah sizin bulunur rabbim denk getirsin sen daha güçlü olmalısın desemde için en ufak reklamda bebek dahi görsen kan ağlıyor kibak
cnmmmm sakın üzülmeee bak çok iyi doktorlar var nolur iyi bi doktora gittt inannnn 100 erkekten 1 tanesi azospermi oluyor bukdr düşük bi oran bizim eşlerimizi buluyorsa mikrotesede sperm bulma olasılıgı %40-50 arası bu olasılık neden bizi bulmasın.. ilk tesenizde belki tedaylı bakamadılar umudunu yitirme.. biz bu ilk miktotesemizde olumsuz sonuc alsaydık 6 ay sonra istanbulda emre bakırcıogluna gitmeyi düşünüyorduk..sakın üzülme nolur olcak ins sürekli dua et olurmu rabbim istedikten sonra olmaması imkansız
ah canım benim baştan sona okumaya çalıştım yazdıklarını çok içim acıdı ama bak zaferle sonuçlanmış Allah devamınıda getirsin inşallahhh
sakın ha sakın ümitsizliğe kapılmaaaaaaa asla kapılmaaaaaaaaa
Allah atayım diye köşeye bıraktığın çiçeğe can vermiyormu canım?
bak hep kendi hayatından kesitler aldım umuda doğru nasıl gittiğini göresin diye
Allah var ve o hep yanımızda yanlızca bizi sınıyor o kadar
umudunu asla kaybetme canımın içi
inşallah artık hemen bebişine kavuşursunnnnnnnnn
rabbim zor günleri atlattırdı bize
pazar gecesi korkudan uyuyamadım dün se sevincten uyuyamadım ruyamda okdr güzel şeyler gördümki sabah şarkı söyleye söyleye uyandımmm:)ayaklarım yere basmıyor:)
biliyormusun o solan ve sonradan birsürü çiçek açan çicegime gözüm gibi bakıyorum adını umut koydum umudum diye seviyorum hergün gidip oksuyorum amlytaa giderken çiçegimi suladım suanda heryerden minik minik tomurcukları var..
ilk duydugumda tedavisiz bşy diye anladım çünkü ilk bunu ögrendigimdeki doktorun tepkisi git boşa o kocayı ondan cocuk olmaz.. bu cümle beynime kazındı resmen..
ama zamnla araştrıdım ve şansımızın oldugunu gördüm ama inan ömrümde etmedigim kdr dua ettim göz yaşı döktüm rabbim merhamet sahibi ve bu halimi sonlandırdı inş:)
eşimmm dur daha hamile kalmadan az daha sabret diyro ama inan ilk tüp bebegim tutmassa üzülürüm amaaa umudum olacagını bildigimden çokta üzülmem nslsa spermimiz var:)