• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

COKKKKKK SEVINDIMMM CNMM BENIMMMMM

bakk allahtan umit kesilmez ,umutsuzluk yokkkkkkkkk,olumsuz dusunmekkk hicccccc yok allahin izniylee hepiimiz enn hayirli zamanda anne olucazzz insallahhhhhh
allah yolunuzu acik etsinnnnnnnnn cnmmm cok sevindimmmmmm
lutfen su uzuntulu avatarinida cok guzel bi bebis remi ile degistirrrrrr
huzunnn yokkkkkkkkkk
artik mutlu ol cnmmmm
az sabirrr geicek bebisinn allahin izniylee belkide bebeislerrrrinnnnn
mucksss

canım bu çok süper bir haber ve allah çok büyük sen umutlarım bitti bebeğim olmayacak dedin ve hani bi söz var tam bu durma uygun
kul sıkışmayınca hızır yetişmez
inşallah bebişin sana tutunur hatta bebişlerin diyelimmm gelişmeleri takipteyiz allah yardımcın olsun

Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere

canım canım canım benimmmm.öyle çok sevindim ki bu yeni gelişmeye.bu topiği açtığında nöbetteydim ve göz yaşlarımı tutamadan okudum yazdıklarını.ve şimdi yine nöbetteyim ve aynı durumda salya sümük ağladım valla.rabbim hiç birimizin kucağını bu uğurda boş bırakmasın inşallah.rabbim çok büyük. inanıyorum ki bebişlerin olacak.ve gerçekten hiç umudumu yitirmemiştim en başından beri.hiç sperm yok derken bile.

tekrardan tebrik ediyorum.eeee artık hamileyim demeni bekliyorum.belki başka bi nöbetimde yine gözyaşlarına boğarsın beni :D

okuyunca cok duygulandim ins ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder,,,cok seviniyorum boyle seyleri okuyunca

canım inan okurken gözümden yaş geldi üzülme allah büyük ümidini kaybetme savaş bol bol dua et rabbim dualarını kabul eder inşallah istanbulda yaşıyorsan eyü sultana git orda dua et olmayacak deme çok zor bir durum allah yardımcınız olsun eşin içinde çok üzücü yıkılmıştır. bir bakmışsın iyi haberler var ama sabır bizim komşumuzda öyle olmuştu 10 sene çocukları olmadı onlarda vaz geçtiler beraber yaşlanmaya karar verdiler yada bebek evlatlık alırız dediler ama tabi evlatlık almak o kadar kolay birşey değil neyse 10 sene sonra birgün midesi ağrıyo diye doktora gitti bir baktı ki hamile allah işte hiç ummadıkları bir anda bebek sahibi oldular biribirinize desdek olun güçlü olun biribirinze senin yüzünden tribi yapmayın allahın taktiri ve daha herşey bitmedi 3,4 sene mi geçti diye konuşun biribirinizi kaybetmeyin canım senin için bu gece yasin okuyacağım

inan seni daha önce tanımadığıma bu sayfayı geç gördüğüme üzüldüm sen umudun tablosusun transfer ve doğumla tablonu tamamlıcaksın hiç tanımadığım bi insan için önce ağladım şimdide mutlu oldum en baştan son sayfaya kadar her satırınla yüreğime dokundun Allah gönlüne göre versin herşeyi seni arkadaş listeme ekliem ve bebek haberini sabırsızlıkla beklicem inşallah en kısa zamanda ben de sana bu haberi veririm Allah ım hepimizin dualarını kabul edip anneliği yaşatsın tek dileğimve beklentim bu hayattan :16:

minik gelin ilk önce ilk sayfayı okudum. bu gün karşılaştım topiğinle. son sayfaya bakayım dedim. ve çoooooooooook mutlu oldum. sana tavsiyem ilk başta yazdıklarını oku. ne kadar yol katettiğini kendin göreceksin. Allah yolunu açık etsin.

konuları tam okumadım ama anladığım kadarıyla eşinin spermi yokmuş ama şimdi düzeldimi hamilemisin canım
eğer öyleyse gözünaydın canım.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah:)

Allahım size ve sizin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı bebişler versin inşllah:93:

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

Canım rabbim sabır versin çok geçmiş olsun bizde sizin durumunuzdayız senin yaşadıklarının aynısını yaşadım malesef bizim tese ameliyatında bulunamadı hayatım değişti eşimin psikolojisi değişti boşanmak istedi ama çok şükür atlattık tekrar doktora gideceğiz yine aynı şeyleri söylerlerse evlat edinmek istiyoruz inşallah sizin bulunur rabbim denk getirsin sen daha güçlü olmalısın desemde için en ufak reklamda bebek dahi görsen kan ağlıyor kibak

dün gittigim doktor bana git o adamdan boşan çocukgun olmaz biz boşunamı evleniyoruz çocuk için dedii.. o an öyle boş boş baktım kadına.. eşimin haberi yok duysa maffolur.. bidaha aynı hastahaneye gitcektik ben sevmedim doktoru dedim iyi bi yer varmış oraya gideilm dedim hastahaneyi deiştirdik.. böyle doktorlarda var malesef..ama okdr üzgündümki o agır lafını bile umursamadım..
inşşş 2 ay sonra birsürü sperm bulduk der doktorum nsl gececek bu günlerrr

allah hepiniden razı olsun.. şimdi eşimin yanına gitcem.. yemek yiyip 8 de mr çektircez...heycanlı ve korku ile sonuçları bekliycem. inş bu ön testler iyi çıkarda mikrotese biyopsisinden sperm bulma olasılıgının olacagından dolayı sevinirim..
dua eden tğm herkesin rabbim gönlünden gecenleri nasip etsin..
uzun süre bu konuları araştırcam inşşşş dün aldıgım kötü haberi 2 ay sonra unutturacak güzel bi haber alırım..
iyi akşamlar

Merhaba hanımlar
Konuyu acali iki ay oldu
Ikı ay aslında cok kısa gibi ama bana cok uzun geldi
Doktor doktor gezdik bisuru test tahlil yaptırdık...
Bugün ilk tup bebek iğnemi vurundum
8-10 gün sonra esim amlyt olacak sperm çıkar ins..
Umut doluyum ilk öğrendiğim günle bugün arası da daglar kadar fark var..
İçimdeki ses olacak diyor..
Elimizden geleni yaptık Rabbim ins ol der nasip eder..
Dua edermisiniz bana ins 10 gün sonra guzel haberlerle gelirm...
Hayat garip 10 gün sonra hersey belli olacak ya yuvam bebekle şenlenecek yada bı ömür baskalarının bebeğine hamilelerin göbeklerine bakıp iç cekcem..allahım kimseyi darda koymasın ...

Bugün uyandım iğnemi vurdu esim sonra kahvaltı hazırladım elimde sürahi vardı camın önünde küçük bı çiçeğim vardı bu durumumuzu öğrendiğimizde almıştım ..hep konuşuyordum çiçekle su veriordum düzenli ilk basta küçücük bir çiçeği vardı 3-4 gün sonra soldu içimden bı çiçek bile elimde kurudu cocuğum olmuycak ddim ...ruh halı iste herseyi bebeğe bağlıyorum..neyse ben yılmadan sürekli suladım ama hiç buyurmuyordu çiçek ve bu son 1 haftadi suda vermedim kurusun atayım diye bekliydm..bugün azıcık su vereyim yazık dedim ve bı baktım ağlamaya başladım esim noluyor dedi o küçücük çiçekte en az 10-15tane tomurcuk çıkmış dizimin üzerine çöktüm ağladım çiçeği sevdim ...iyicene umut doldum Rabbim ne büyük halbuki o küçücük çiçek kurumak üzereydi nsl yeşerdi nsl tomurcuk açtı Rabbim Rabbim ne mucizeler verior ins kuruyan bitkiye tekrar can veren Rabbim bizi bu zor durumumuzdan cogalarak büyütür

Veeee veeee bisuru sperm bulundu 22 yumurtam dollendi:)
Detaylı anlatayım
Sabah gittik 9.30 da ben amlythaneye girdim 20 dk da çıktım suanda hafif kanamam var azıcık ağrım oldu hiç korkulacak bsy deilmis..
Sonra esim 12.30 da amlyta girdi 1 de çıktı...
Kimse bsy söylemedi hemşirelere sordum biz bilmiyoruz dedi tabi ben iyi seyler olmuyor diye düşündüm cok kötü oldum
Saat 2 de doktor geldi 22 yumurta dollendi 2 tup sperm donduruldu direk ağlamaya başladık neyapacagimi şaşırdım doktora sarılmamak icin zor tuttum kendimi..esim ben Görüncemin ağladık baya hemşireler de ağlamaya başladı ...
Allahım cok guzel bı duygu hamile kalmış kadr sevindim Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu saat 2 ye kdr ömrümden ömür gitti
Bayram havası var evimizde tum tanıdıklar geldi telim susmuyor aksam bisuru kisi gelecek
Offffff anlatacak kelime bulamıyorum allahım hepinize yaşatsın sürekli dua etcem sizlere

ah canım benim baştan sona okumaya çalıştım yazdıklarını çok içim acıdı ama bak zaferle sonuçlanmış Allah devamınıda getirsin inşallahhh
sakın ha sakın ümitsizliğe kapılmaaaaaaa asla kapılmaaaaaaaaa
Allah atayım diye köşeye bıraktığın çiçeğe can vermiyormu canım?
bak hep kendi hayatından kesitler aldım umuda doğru nasıl gittiğini göresin diye
Allah var ve o hep yanımızda yanlızca bizi sınıyor o kadar
umudunu asla kaybetme canımın içi
inşallah artık hemen bebişine kavuşursunnnnnnnnn:49::49::49::49::49::49:

COKKKKKK SEVINDIMMM CNMM BENIMMMMM

bakk allahtan umit kesilmez ,umutsuzluk yokkkkkkkkk,olumsuz dusunmekkk hicccccc yok allahin izniylee hepiimiz enn hayirli zamanda anne olucazzz insallahhhhhh
allah yolunuzu acik etsinnnnnnnnn cnmmm cok sevindimmmmmm
lutfen su uzuntulu avatarinida cok guzel bi bebis remi ile degistirrrrrr
huzunnn yokkkkkkkkkk
artik mutlu ol cnmmmm
az sabirrr geicek bebisinn allahin izniylee belkide bebeislerrrrinnnnn
mucksss
tmm hemen avatarımı deiştiriyorum cnm :)nefes aldıgım her an umut var biliyorum artık:)
canım bu çok süper bir haber ve allah çok büyük sen umutlarım bitti bebeğim olmayacak dedin ve hani bi söz var tam bu durma uygun
kul sıkışmayınca hızır yetişmez
inşallah bebişin sana tutunur hatta bebişlerin diyelimmm gelişmeleri takipteyiz allah yardımcın olsun
aynen öle cnmm her gece 2 ay boyunca yatarken agladım dua ettimmmm rabbime cok yakın oldum hisettim.. ona daha iyi bi kul olmak için fazlasıyla çalışcam inşş:)
canım canım canım benimmmm.öyle çok sevindim ki bu yeni gelişmeye.bu topiği açtığında nöbetteydim ve göz yaşlarımı tutamadan okudum yazdıklarını.ve şimdi yine nöbetteyim ve aynı durumda salya sümük ağladım valla.rabbim hiç birimizin kucağını bu uğurda boş bırakmasın inşallah.rabbim çok büyük. inanıyorum ki bebişlerin olacak.ve gerçekten hiç umudumu yitirmemiştim en başından beri.hiç sperm yok derken bile.

tekrardan tebrik ediyorum.eeee artık hamileyim demeni bekliyorum.belki başka bi nöbetimde yine gözyaşlarına boğarsın beni :D
ya inş diger nöbetine hamile oldugumu yazarım cnmın içiiiiiiiiiii bu forum cok garip okdr çok kişiyle yazışıyorum inan kalplerinizi hisediyorum dualarınızı hep hisettimmmm rabbim her yuvaya cocuk nasip etsin inş.. biliyırmusun tğp bebek merkezinin bir duvarı komple merkez sayesinde hamile kalanların bebeklerinin resimleriyle dolu her gittigimde bende buraya bebişlerimin resimlerini koyarmıyım acaba diye hayal ediyordum ilk iişim oraya dogum yaparsam kısmet olursa bebişlerimin resmini asmak:)

okuyunca cok duygulandim ins ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder,,,cok seviniyorum boyle seyleri okuyunca
allah razı olsun cnmmm bnm rabbim kimseyi darda bırakmasın herkonuda..isteyen herkese nasiip etsin inş
canım inan okurken gözümden yaş geldi üzülme allah büyük ümidini kaybetme savaş bol bol dua et rabbim dualarını kabul eder inşallah istanbulda yaşıyorsan eyü sultana git orda dua et olmayacak deme çok zor bir durum allah yardımcınız olsun eşin içinde çok üzücü yıkılmıştır. bir bakmışsın iyi haberler var ama sabır bizim komşumuzda öyle olmuştu 10 sene çocukları olmadı onlarda vaz geçtiler beraber yaşlanmaya karar verdiler yada bebek evlatlık alırız dediler ama tabi evlatlık almak o kadar kolay birşey değil neyse 10 sene sonra birgün midesi ağrıyo diye doktora gitti bir baktı ki hamile allah işte hiç ummadıkları bir anda bebek sahibi oldular biribirinize desdek olun güçlü olun biribirinze senin yüzünden tribi yapmayın allahın taktiri ve daha herşey bitmedi 3,4 sene mi geçti diye konuşun biribirinizi kaybetmeyin canım senin için bu gece yasin okuyacağım
biliyormusun 2 ay dır ögrendik bunu ama bana ömür geçti heleki okuduklarım iyicene üzüyodu ssenelerdir bebek bekleyenleri ..rabbimmm büyükkkk ben bu durmumuuzu ögrenmeden önce 1 tane cocuk istiyordum çalıştıgımdan bakamam diye:) ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii her sene dogurcam hersene:)::):)
4 tane bebiş istiyorum allahıjm nasiip ederse:)
inan seni daha önce tanımadığıma bu sayfayı geç gördüğüme üzüldüm sen umudun tablosusun transfer ve doğumla tablonu tamamlıcaksın hiç tanımadığım bi insan için önce ağladım şimdide mutlu oldum en baştan son sayfaya kadar her satırınla yüreğime dokundun Allah gönlüne göre versin herşeyi seni arkadaş listeme ekliem ve bebek haberini sabırsızlıkla beklicem inşallah en kısa zamanda ben de sana bu haberi veririm Allah ım hepimizin dualarını kabul edip anneliği yaşatsın tek dileğimve beklentim bu hayattan :16:[/QUOTE
cnm benim inan hepnizin yazısınını okurken ayrı ayrı aglıyorum eşim karşımda yatıyor gülüyor daha aglama diye:)
ekledim cnm listeme bakkk imkansız bşy ama sonu güzle oldu inan eşinde sperm sende yumurta varsa hiç dert etme eninde sonunda olur dualarla dönüyor bu dünyaaa sakın umutsuz olma nolur

minikgelin artık çok çok daha güzel haberlerini beklioruz. takiptesin....:34::34::49:
inş cnm inşşş ikizim olsun çok istiyorum inş güzel haberlerler gelirim dualara devam edelim benim gibi olanlara bebek isteyen herkese hep dua edelim sürekli dua okuyorum sürekli :)

konuları tam okumadım ama anladığım kadarıyla eşinin spermi yokmuş ama şimdi düzeldimi hamilemisin canım
eğer öyleyse gözünaydın canım.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah:)
cnm eşim de hiç sperm yoktu
amlyt oldu dün birsürü bulundu sperm
tüp bebek merkezinde benim yumurtalarım toplandı şuanda transferimi beklişyorum rabbim inş olumlu sonuc nasip eder ondada:)

Allahım size ve sizin gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı bebişler versin inşllah:93:
amin inş cnm bnm rabbimm kimsenin kucagını boş bırakmasın

Canım rabbim sabır versin çok geçmiş olsun bizde sizin durumunuzdayız senin yaşadıklarının aynısını yaşadım malesef bizim tese ameliyatında bulunamadı hayatım değişti eşimin psikolojisi değişti boşanmak istedi ama çok şükür atlattık tekrar doktora gideceğiz yine aynı şeyleri söylerlerse evlat edinmek istiyoruz inşallah sizin bulunur rabbim denk getirsin sen daha güçlü olmalısın desemde için en ufak reklamda bebek dahi görsen kan ağlıyor kibak
cnmmmm sakın üzülmeee bak çok iyi doktorlar var nolur iyi bi doktora gittt inannnn 100 erkekten 1 tanesi azospermi oluyor bukdr düşük bi oran bizim eşlerimizi buluyorsa mikrotesede sperm bulma olasılıgı %40-50 arası bu olasılık neden bizi bulmasın.. ilk tesenizde belki tedaylı bakamadılar umudunu yitirme.. biz bu ilk miktotesemizde olumsuz sonuc alsaydık 6 ay sonra istanbulda emre bakırcıogluna gitmeyi düşünüyorduk..sakın üzülme nolur olcak ins sürekli dua et olurmu rabbim istedikten sonra olmaması imkansız
ah canım benim baştan sona okumaya çalıştım yazdıklarını çok içim acıdı ama bak zaferle sonuçlanmış Allah devamınıda getirsin inşallahhh
sakın ha sakın ümitsizliğe kapılmaaaaaaa asla kapılmaaaaaaaaa
Allah atayım diye köşeye bıraktığın çiçeğe can vermiyormu canım?
bak hep kendi hayatından kesitler aldım umuda doğru nasıl gittiğini göresin diye
Allah var ve o hep yanımızda yanlızca bizi sınıyor o kadar
umudunu asla kaybetme canımın içi
inşallah artık hemen bebişine kavuşursunnnnnnnnn:49::49::49::49::49::49:
rabbim zor günleri atlattırdı bize
pazar gecesi korkudan uyuyamadım dün se sevincten uyuyamadım ruyamda okdr güzel şeyler gördümki sabah şarkı söyleye söyleye uyandımmm:)ayaklarım yere basmıyor:)

biliyormusun o solan ve sonradan birsürü çiçek açan çicegime gözüm gibi bakıyorum adını umut koydum umudum diye seviyorum hergün gidip oksuyorum amlytaa giderken çiçegimi suladım suanda heryerden minik minik tomurcukları var..
ilk duydugumda tedavisiz bşy diye anladım çünkü ilk bunu ögrendigimdeki doktorun tepkisi git boşa o kocayı ondan cocuk olmaz.. bu cümle beynime kazındı resmen..
ama zamnla araştrıdım ve şansımızın oldugunu gördüm ama inan ömrümde etmedigim kdr dua ettim göz yaşı döktüm rabbim merhamet sahibi ve bu halimi sonlandırdı inş:)
eşimmm dur daha hamile kalmadan az daha sabret diyro ama inan ilk tüp bebegim tutmassa üzülürüm amaaa umudum olacagını bildigimden çokta üzülmem nslsa spermimiz var:)

canım benim çok sevindimmmmmmmmmm
inşallah peş peşe güzel haberleri verirsin bizlere tatlımmmmmmmmmmmm

canım benim çok sevindimmmmmmmmmm
inşallah peş peşe güzel haberleri verirsin bizlere tatlımmmmmmmmmmmm
ay inş cnm bnm inş.. zor atlattık inş sonucuda iyi olur rabbime emanetiz inşşşş yüzümüz güler çok hayallerim var inan anlatmayla bitiremem:)

Minikgelin Tebrikler:)İnş daha olumlu sonuçlar alırsınız:emir_bebek::49:
amin cnm bnm inşşşşş innnnn:)

Minikgelinim canım transfer ne zaman gerçekleştirilecek? tarih verdiler mi?

cnm doktor ya perşembe yada cumtesi olacak dedii.. bir gün öncesinden arıycaklar..
eger yarın aramazlarsa perşembe ararım merak ederim noldu diye:)

ay inş cnm bnm inş.. zor atlattık inş sonucuda iyi olur rabbime emanetiz inşşşş yüzümüz güler çok hayallerim var inan anlatmayla bitiremem:)

amin cnm bnm inşşşşş innnnn:)

cnm doktor ya perşembe yada cumtesi olacak dedii.. bir gün öncesinden arıycaklar..
eger yarın aramazlarsa perşembe ararım merak ederim noldu diye:)

okuyan herkes gibi benim de gözlerim doldu. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşaallah.

okuyan herkes gibi benim de gözlerim doldu. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşaallah.

allah razı olsun cnm bnmmm inşş rabbim isteyen herkese nasip eder kalbim pır pır atıyorrr o hamile kıyafetlerini giyenlere hep imrenmiştim inş rabbim banada nasip eder tostopalak bi hamiş olurum:)

Back