• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

canım belki üzüntüsünden sormuyordur.
kötü düşünme hemen..
kaynanana gelince onunda evladı sonuçta ne yapsın.
ama tabi birbirinize destek olması lazım.
sonuçta bu durumdan en çok etkilenen sensin..
birlikte bir hayal kurmuşsunuz ve onun için uğraşıyorsunuz..
umarım her şey yoluna girer bitanem.
eşine keçiboynuzu falan yedir sen.
Yok cnm hiç kimsenin umrunda değilim cok Canım sıkılıyor.. Bak bügü. Aktar aktar gezdim bitane toz varmış onu aldım..doktora gittim esimin aklında bı kac soru vardı onu sordum...kaynanam aradı 3 kez aglayip durdu cok sevmem kendisini zaten belki ondan batıyor bana o da olabilir..kimsenin beni düşündüğü yok İnan nette okumadığım yazı kalmadı esim anca mac izliyor .. Nebilim ya şeytan diyor hiç uğraşma ....yine dayanamıyorum sürekli göz yasım göz pınarımda bekler halde.. Anladımki erkekler herzamanki gibi ince düşünmüyorlar herkonuda olduğu gibi.. Alıp basımı gidesin var İnan

Bugün aklımdan sen geçmiştin... Minikgelinim ne yapıyor acaba uzun zamandır forumda rastgelmedim açınca bakayım bir demiştim kendi kendime... Sonra forum takipte başlığı görünce bir okuyayım dedim. Konuyu açanın sen olduğunu görünce üzüntüm katlandı... Sana üzülme, sabret demem boş, bunları sen zaten çok iyi biliyorsun ama ben ümitsiz değilim, inşallah 1 ay sonra umutların yeniden yeşerecek canım, dualarım seninle...
Maalesef her ay heycanla bekleyip adet oldum diye üzülen ben öyle beklemeyi özlüyorum artık.. Her ay test yapıp negatif görmek bile güzelmiş onu anladım en zindan burgun çift çizgi görme hayalim vardı kalmadı... Ben ne cok istemiştim bu bebegi şimdi daha iyi anlıyorum
canım tüm kalbimle diliyorum ve dua ediyorum Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah
ins cnm bnm Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin

Allah'ım bebek bebek diye ölenlere böyle zor veriyor işte istemeyene de pat diye...

Sen hiç üzülme canım benim Allah'a dua et. O sevdiği kullarını sınarmış sen bol bol dua et o da inşallah sana nasip edecektir bebeğini...

İnşallah güzel haberlerini alırız:3:
Herkes farklı sekilde sinaniyor Rabbim bu dünyada anneliği yaşatsın bana .. Ne büyük mucize daha iyi anlıyorum artık

bu durumdan onemli olan hamdla çıkmak ve Rabbe dua etmek , moralinizi güzel tutun her gun oolacakmış gibi düşünün , İnşaallah en kısa zamanda bebek haberleri alırsınız, dualarımız seninle :)
İns cnm güzel haberlerle gelmeyi cok isiyorum

canım ablamm kıyamam sana ben yaaa şimdi okuyup ögrendim.cok üzüldüm.Allahım yar ve yardımcın olsun inş. gönlüne göre olur da bebeğin olurr.inş. aksilik cıkmaz.cok istiyosun aylardır hep bunu söyylüüosun inş. Rabbim nasip eder ama eşine de cok üzüldüm.onun için de hiç kolay değildir.kadın bi şekilde güçlü durmayı beceriyor ama erkekler cocuk gibi oluyorlar ne kadar güçlü görünselerde inş. hep birbirinizin yanında olun destek olun Rabbim verir.
Maalesef cnmm hiç beklemediğim baydı eninde sonunda hamile kalırım diyordum ama hiç bsyi kesin olur gözüyle bakmamak gerek anladım
Canım benim yaa bugün öğrendim olanları inan o kadar çok üzüldüm ki 8 aydır bu mücadelenin içinde hepberaberdik...Ama neye üzüldüm biliyor musun sadece yaşadıklarına çünkü ben bebeğin olmayacağına asla inanmıyorum...sadece biraz müdehale gerekecek... inan o kadar çok okudum ki ben hiç spermi olmayıp da bebek sahibi olan biliyorsun ben de 16.ayımda hamile kaldım o güne kadar o kadar şey okudum ve şahit oldum ki....hatta arkadaşımın yengesinin doğumu var önümüzdeki ay...onun da eşinde 1 sperm bile yoktu...Tüp bebekle oldu...Allah nazarlardan saklasın...Yaşın da küçük daha senin minikgelinimiz....Sakın umutsuz olma rabbimin gücüne gitmesin...Bundan sonra hep umutlu olacaksın dua edeceksin....tedavi olacaksınız...inan olacak o haberi biz buradan alacaz...Ama sadece sabırrr..İnan sabrın sonu selamettt...Bunu rabbim verecek ...biz de milyonlarca sperm vardı da pat diye hamile mi kaldık...işte rabbimin sınavı...Sebepsiz yere 8 sene olmayan var...ama benim bahsettiğim o hiç spermi olmayan tanıdıklarımız 2 sene içinde hamile kaldı...moralini yüksek tut...canım benim dualarımdasın unutma...
Cok yazı okudum cnm hatta bitaneside 18 senelik evli hiç sorun yok erkektete kadında da tup bebek olmasına rağmen hamile kalamamış sorn olmasada Rabbim nasip etmeyince olmuyor

ii akşamlar yazdıkların la hep ağlattın beni ben de çok istiyorum anne olmayı çok üzülüyorum belki de ondan ALLAHIM çok büyük derdi verdi dermanını da verecek inşallah hersey de var bi hayır yasamamız gerekiyormus demekki bu acıları ALLAHIM beterinden korusun sabret canım elbet bizim de olaca bebişimiz

inş cnm bnm inşşşşşş ...ne uyumak ne uyanık olmak istiyorum:( rabbim inş dermanını sabrını verir inş..

1 tane bile sperm çıkmadı hiç teselli edecek durum bile yok... sanki herkes acıyarak bakıyor bana.. bugun 3 hastahenye gittik kadın dogum doktorlarının önü hep hamile kişilerle dolu halimi gören bakıpp üzülüyor acıyarak bakıyor insanlar...

inş inşşş bu zorlu sınavın sonunda seviniriz...

inş rabbimmmm sonunda nasip eder beklerim senelerce ama sonunda inş nasip olur...bebek kıyafetlerine bakardım bebek magazalarına girip hamile kıyafetlerine bakardım.. gülümserdim birgün bende alcam bunlardan diye.ama artık onlara bakmak beni çok üzcek heran aglama modundayım..bebek odam bile hazır kırmızı kanepe aldım perdeyi halıyı bile evlenirken bebek odasına uygun almıştım....çok korkuyorum eşime yapılacak biyopsiden hiç sperm çıkmıycak diye..nsl gececek bu günler

olmuyacak diye bişi yok rabbım kainatı yoktan varetmedımı o isterse olur sen yeterkı umudunu yıtırme

hz musanın zamanında bır çiftın çovukları olmuyormuş hz musadan allaha nıyazda bulunmasını istemışler hz musada onlar için rabbıne dua etmiş allah celle celalu ben onların kaderıne çocuk yazmadım olmuyacak demış hz musa durumu anlatmış çifte ama çift allahdan umutlarını hiç tuketmemışler aradan bır kaç sene sonra bır toplulukta yanlarında küçük bir çocuk gormuş ve allaha sormuş bunların kaderınde çocuk yoktu bu nasıl oldu dıye allah hz musaya cevaben demişkı onlar hiç umutlarını yıtırmedıler ınandılar bende onlara nasıp ettım
rabbım sanada banada hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın kardeşim müslümanın müsalumana ettıgı dua kabul olurmuş inş senınde yavrun olur:emir_bebek:

Arkadasim yazini okudum uzuldum ama arkadasin dedgi gibi uzuldugune uzuldum. Kimse sana bebegn olmiycak diyemez gelecegi yalniz Allah bilir. Bizim bi arkadasta tipki senin durumundaydi doktorlar "gidin evlatlik alin imkani yok olmaz" dmislerdi o yilmadi. Esine bir takim kurler uyguladi aktarin verdgi hipofiz bezi calistirici bir bitkisel hapla sayi 100e cikmisti ve snra en iyi tup bebek merkezine gttiler istanbulda ve su an 6 aylik hamile bir kizi olck insallah. Bizde 1.5 yildir evliyiz esimde sorun yok bendede yok gbi denebilir ama olmuyor iste nasip meselesi. Hz. Meryeme erkek eli dgmedn hamile kaldi Rabbimin muhtesem mucizesi. Rabbim yeterki OL desin gerisi bos emin ol. Dua kaderi degistirir bol bol dua et canim kul acizlignin farkinda olursa duanda kabul olur insallah. Bebisin oldugu zamanda su anda yasadiklarin aklina bile gelmez peslerinde kostrmaktan:)

Veren de Alllah alanda Allah ... her şeyin en iyisini o bilir biz buna iman ettikten sonra.. napalım herkesin bir şekilde imtihanı olacak.. Rabbim kaldıramayacagıımız yükle imtihan etmesin inş.. herkesin bir derdi var kimi eşle kimi işle kimi ailesiyle kimi çocukla kimi parayla imtihan oluyor ama siz dert etmeyin inş.. Rabbim tez zamanda hayırlsıyla verir inş. size de bizede..

ii akşamlar yazdıkların la hep ağlattın beni ben de çok istiyorum anne olmayı çok üzülüyorum belki de ondan ALLAHIM çok büyük derdi verdi dermanını da verecek inşallah hersey de var bi hayır yasamamız gerekiyormus demekki bu acıları ALLAHIM beterinden korusun sabret canım elbet bizim de olaca bebişimiz
AGLmAAA:(:(:(
kaç gündür aglamıyordum dün dayanamadım agladım.. otobüse bindim işe gidecektim ön koltukta bi bebek annesinin kucagında bana bakıyor neyse ben sevdim tabi aklımdan bin tane şey geçtii.. o anne nkdr şanslıydı ne büyük mucize nasip etmişti ona.. üzüldüm.. tam gözleirm dolmuşken otobüse birileri bindi bagırıyordu bi çocuk neyse şöyle bi bakayım dedim 7-8 yaşlarında down sendromlu cocuk yol boyu bagırdı.. o an içim cız etti şükrettim...garip duygular içindeyi şükrediyorum inannnn olmasada olmas herkes farklı sınanıyor benimde böyleymiş demekki diyorum.. ama etraf ok kötü malsef inciniyorum...eşim de üzülüyor biliyorum ama çocuk gibi şefkat sitiyorum şu sıralar.. inş rabbm isteyen herkese nasip eder.rabbime sıgınmışım.. bugune kdr her istedigim oldu çok şükür hayatta olmaz dediklerim bile oldu..ama her işim geç olur tam pes ederim veee b bakarım olmuş... diyorum yine öylemi sınanıyorum sonunda sevinecekmiyim..

olmuyacak diye bişi yok rabbım kainatı yoktan varetmedımı o isterse olur sen yeterkı umudunu yıtırme

hz musanın zamanında bır çiftın çovukları olmuyormuş hz musadan allaha nıyazda bulunmasını istemışler hz musada onlar için rabbıne dua etmiş allah celle celalu ben onların kaderıne çocuk yazmadım olmuyacak demış hz musa durumu anlatmış çifte ama çift allahdan umutlarını hiç tuketmemışler aradan bır kaç sene sonra bır toplulukta yanlarında küçük bir çocuk gormuş ve allaha sormuş bunların kaderınde çocuk yoktu bu nasıl oldu dıye allah hz musaya cevaben demişkı onlar hiç umutlarını yıtırmedıler ınandılar bende onlara nasıp ettım
rabbım sanada banada hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın kardeşim müslümanın müsalumana ettıgı dua kabul olurmuş inş senınde yavrun olur:emir_bebek:
evt bunu arkadaşlar syledi çok etkilendim çok şükür inançlı insanlarız yoksa neyapardık.. dua ediyorum hayırlısı ise olsun diyorum...rabiimmm sevdiklerime saglık sıhat versin.. onların eksikligini göstermesin..

Arkadasim yazini okudum uzuldum ama arkadasin dedgi gibi uzuldugune uzuldum. Kimse sana bebegn olmiycak diyemez gelecegi yalniz Allah bilir. Bizim bi arkadasta tipki senin durumundaydi doktorlar "gidin evlatlik alin imkani yok olmaz" dmislerdi o yilmadi. Esine bir takim kurler uyguladi aktarin verdgi hipofiz bezi calistirici bir bitkisel hapla sayi 100e cikmisti ve snra en iyi tup bebek merkezine gttiler istanbulda ve su an 6 aylik hamile bir kizi olck insallah. Bizde 1.5 yildir evliyiz esimde sorun yok bendede yok gbi denebilir ama olmuyor iste nasip meselesi. Hz. Meryeme erkek eli dgmedn hamile kaldi Rabbimin muhtesem mucizesi. Rabbim yeterki OL desin gerisi bos emin ol. Dua kaderi degistirir bol bol dua et canim kul acizlignin farkinda olursa duanda kabul olur insallah. Bebisin oldugu zamanda su anda yasadiklarin aklina bile gelmez peslerinde kostrmaktan:)
nş sendehemen bebiş sahibi olursun .ben bi çok aktarı gezdim.. keçiboynuzu pekmezi,arısutu polen bal karışımı vee abi toz aldım.... eşimin peşinden dolanmassam içmiyor.. ama bende bi cqanım geriliyorum arkasından dolanyorum çocuk gibi içsin diye..onun asıl beni hiç yormaması lasım .. nebili bende insanım agzımdan incitici laf söz çıkacak diye korkuyorumm..

Veren de Alllah alanda Allah ... her şeyin en iyisini o bilir biz buna iman ettikten sonra.. napalım herkesin bir şekilde imtihanı olacak.. Rabbim kaldıramayacagıımız yükle imtihan etmesin inş.. herkesin bir derdi var kimi eşle kimi işle kimi ailesiyle kimi çocukla kimi parayla imtihan oluyor ama siz dert etmeyin inş.. Rabbim tez zamanda hayırlsıyla verir inş. size de bizede..
öyle cnm öyel etrafımdada bi çok örne var.. bi arkadaşım fazla paradan dolayı huzursuzlar boşanıyorlar.. birinin çocugu özürlü... biri eşinden çekiyor.. digeri ailesinden.. 4-4 lük kimsenin hayatı yok..
teselli ediyorum kendimi çogu zaman ama annelik duygusu apayrı bşy yaşamayı çok istiyorum.. ezan okunuyor şuanda rabbim isteyen herkese nasip eder inş.. bi yuvayı daha yuva yapan çocuklar..

Erkekler boyle birseyi kendine konduramiyorlar ne yazikki. Ben teste gotrene kadar akla karayi sectim surat yapti bana. Sonucu gttim kendim aldim 2gun soylettirmedi test sonucunu konusma test hakkinda demisti. Sonunda soyledim bende. Oda sok olmustur canim o yuzdendir bu tersligi. Anlayacaktir zamanla bu yaptignin yersiz oldugunu ve seninle birlikte cabalar. Sabirla asarsiniz bunu Allahn izniyle

Erkekler boyle birseyi kendine konduramiyorlar ne yazikki. Ben teste gotrene kadar akla karayi sectim surat yapti bana. Sonucu gttim kendim aldim 2gun soylettirmedi test sonucunu konusma test hakkinda demisti. Sonunda soyledim bende. Oda sok olmustur canim o yuzdendir bu tersligi. Anlayacaktir zamanla bu yaptignin yersiz oldugunu ve seninle birlikte cabalar. Sabirla asarsiniz bunu Allahn izniyle

onun yerinde bende olabilirdim sonucta bende sorun olsa ondada sorun olsa birlikte tedavi olacagız.. nebilm birazcık önemseyip ugraşmasını istiyorum.. neyse olayın daha yeni oluşuna veriyorum bu hareketlerini.. neyapalım allahım en sevdiklerinin ölümünü bile zamanla unutturuyorsa bunuda unutturur... çok şükür saglıklıyız çalışıyoruz ailelerim saglıklı arkadaş çevrem çok iyi..bebek olsa katmanlanır bu dünyadaki hayatım ama olmasada sonucta ölüm yok bebek olmuyor diye.. ruh halim farklı dualar okudukca içime bi huzur geliyor şuanda oldugu gibi daha pozitif düşüüyorum.. rabbim büyük.. kimseyi çok istedigi bşyden mahru bırakmasın inş

Esim cok kırdı beni bugün... Ben günlerdir internette araştırıyordum habire doktorun yanına gidiyorum aktar aktar dolanıyorum esim hiç bsy yapmıyor doktora onun için gidiyorum sormuyor ne yaptın diye cok sinirlendim kaynanam arıyor ağlıyor habire oğluma bı evlat nası etsin Rabbim diye .. Ben neyim ya kaynanam bana moral vermesi lazimken ben ona moral veriyorum ağlama cok şükür saglikliyiz diye... Cok gerildim kendi kendime çabalıyorum duaları falan aldım hergün okuyorum nebilim ise yarar yada yaramaz cok uğraşıyorum ama esim önemsemiyor bugün kalbini kırdım ama zorladı beni resmen..dedim annene söyle ağlamasın beni düşünen yok bana moral vermesi lazimken ben ona moral veriyorum dedim..eşimde annemin her yaptıgı batıyor sana dedi..
Bilmiyorum bende ınsanım cok üzülüyorum ama kimse anlamıyor beni...

Yok cnm hiç kimsenin umrunda değilim cok Canım sıkılıyor.. Bak bügü. Aktar aktar gezdim bitane toz varmış onu aldım..doktora gittim esimin aklında bı kac soru vardı onu sordum...kaynanam aradı 3 kez aglayip durdu cok sevmem kendisini zaten belki ondan batıyor bana o da olabilir..kimsenin beni düşündüğü yok İnan nette okumadığım yazı kalmadı esim anca mac izliyor .. Nebilim ya şeytan diyor hiç uğraşma ....yine dayanamıyorum sürekli göz yasım göz pınarımda bekler halde.. Anladımki erkekler herzamanki gibi ince düşünmüyorlar herkonuda olduğu gibi.. Alıp basımı gidesin var İnan

Maalesef her ay heycanla bekleyip adet oldum diye üzülen ben öyle beklemeyi özlüyorum artık.. Her ay test yapıp negatif görmek bile güzelmiş onu anladım en zindan burgun çift çizgi görme hayalim vardı kalmadı... Ben ne cok istemiştim bu bebegi şimdi daha iyi anlıyorum

ins cnm bnm Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasin

canım, eşine biraz zaman tanı, gitme üstüne. seni anlıyorum benim eşim de hormonları kötü giderken bir dönem reddetti bu konularla ilgilenmeyi. zamanla kabullenecektir. sen de hep kendin koşturduğun için yoruluyorsun, destek ve şefkat bekliyorsun ama neden bilmiyorum, erkekler bizden daha zayıf oluyorlar zor zamanlarda. Sen aynen yaptığın gibi bol bol dua et. o insanı acayip rahatlatıyor. pes etme sen, inşallah eşin de bu emeklerinin çabalarının gösterdiğin özverinin farkına varacaktır bugün. kayınvalidenin de her telefonunu açma. Ya da yüzüne çaık açık söyle. derdin içinde yaşayan derman arayan biziz, destek olup moral vereceğine böyle yapıyorsun anne de. Büyüklerin toparlayıcı olması lazım, destekleyici halbu ki... Allah yardımcın olsun tatlım, dualarım seninle

canım, eşine biraz zaman tanı, gitme üstüne. seni anlıyorum benim eşim de hormonları kötü giderken bir dönem reddetti bu konularla ilgilenmeyi. zamanla kabullenecektir. sen de hep kendin koşturduğun için yoruluyorsun, destek ve şefkat bekliyorsun ama neden bilmiyorum, erkekler bizden daha zayıf oluyorlar zor zamanlarda. Sen aynen yaptığın gibi bol bol dua et. o insanı acayip rahatlatıyor. pes etme sen, inşallah eşin de bu emeklerinin çabalarının gösterdiğin özverinin farkına varacaktır bugün. kayınvalidenin de her telefonunu açma. Ya da yüzüne çaık açık söyle. derdin içinde yaşayan derman arayan biziz, destek olup moral vereceğine böyle yapıyorsun anne de. Büyüklerin toparlayıcı olması lazım, destekleyici halbu ki... Allah yardımcın olsun tatlım, dualarım seninle

aslında eşim rahat bi insan bense kafaya çok takarım.. onun yaradılışı öyle.. en kötü anında bile oturur maç izler gider kahveye keyfi yerine gelir.. bense kötü halimde en sevdigim şeyleri verseler umruma gelmez..
allahım yardım etsin.. bu sıralar dualara bakıyorum.. zikirmatik aldım boş anlarımda işte yolda allahın isimlerinin çeşitli şifaları va onları okuyorum.. nebililim elimden geleni yapıyorum rabbim büyük ol derse olmjycagı şey yok..belki biraz zaman gerek..

kaç gündür aglamıyordum dün dayanamadım agladım.. otobüse bindim işe gidecektim ön koltukta bi bebek annesinin kucagında bana bakıyor neyse ben sevdim tabi aklımdan bin tane şey geçtii.. o anne nkdr şanslıydı ne büyük mucize nasip etmişti ona.. üzüldüm.. tam gözleirm dolmuşken otobüse birileri bindi bagırıyordu bi çocuk neyse şöyle bi bakayım dedim 7-8 yaşlarında down sendromlu cocuk yol boyu bagırdı.. o an içim cız etti şükrettim...garip duygular içindeyi şükrediyorum inannnn olmasada olmas herkes farklı sınanıyor benimde böyleymiş demekki diyorum.. ama etraf ok kötü malsef inciniyorum...eşim de üzülüyor biliyorum ama çocuk gibi şefkat sitiyorum şu sıralar.. inş rabbm isteyen herkese nasip eder.rabbime sıgınmışım.. bugune kdr her istedigim oldu çok şükür hayatta olmaz dediklerim bile oldu..ama her işim geç olur tam pes ederim veee b bakarım olmuş... diyorum yine öylemi sınanıyorum sonunda sevinecekmiyim..

evt bunu arkadaşlar syledi çok etkilendim çok şükür inançlı insanlarız yoksa neyapardık.. dua ediyorum hayırlısı ise olsun diyorum...rabiimmm sevdiklerime saglık sıhat versin.. onların eksikligini göstermesin..

nş sendehemen bebiş sahibi olursun .ben bi çok aktarı gezdim.. keçiboynuzu pekmezi,arısutu polen bal karışımı vee abi toz aldım.... eşimin peşinden dolanmassam içmiyor.. ama bende bi cqanım geriliyorum arkasından dolanyorum çocuk gibi içsin diye..onun asıl beni hiç yormaması lasım .. nebili bende insanım agzımdan incitici laf söz çıkacak diye korkuyorumm..

öyle cnm öyel etrafımdada bi çok örne var.. bi arkadaşım fazla paradan dolayı huzursuzlar boşanıyorlar.. birinin çocugu özürlü... biri eşinden çekiyor.. digeri ailesinden.. 4-4 lük kimsenin hayatı yok..
teselli ediyorum kendimi çogu zaman ama annelik duygusu apayrı bşy yaşamayı çok istiyorum.. ezan okunuyor şuanda rabbim isteyen herkese nasip eder inş.. bi yuvayı daha yuva yapan çocuklar..

seni çok ii anlıyorum aynı olayı bende yasadım doktor dogal yoldan çocugun olmaz dedi tebi tüp bebek olayını bilimiyorum eve gelene kadar agladım dolmusta bi kadı bebegi kucagın da ona bakıp bakıp agladım o da demiştir bu neden aglıyo bana bakıp da alışmak çok alışamıyorsun tabi benim 2 sene oldu arkadaslarımın hep çocukları var sen ilk evlendin sende bişiy yok diyorlar insan içine çıkmak isteniyorum kimseye anlatamıyorum ALLAHIM affetsin ya daha düşünmüyorum diyorum ama onu söylemek bile ne kadar acı veriyo bana bi ben bilirim bi de ALLAH bunları söylerken bile gözlerim doluyo hep dua ediyorum hepimiz için inşallah biş gün bizim de yüzümüz güler

seni çok ii anlıyorum aynı olayı bende yasadım doktor dogal yoldan çocugun olmaz dedi tebi tüp bebek olayını bilimiyorum eve gelene kadar agladım dolmusta bi kadı bebegi kucagın da ona bakıp bakıp agladım o da demiştir bu neden aglıyo bana bakıp da alışmak çok zor alışamıyorsun tabi benim 2 sene oldu arkadaslarımın hep çocukları var sen ilk evlendin sende bişiy yok diyorlar insan içine çıkmak isteniyorum kimseye anlatamıyorum ALLAHIM affetsin ya daha düşünmüyorum diyorum ama onu söylemek bile ne kadar acı veriyo bana bi ben bilirim bi de ALLAH bunları söylerken bile gözlerim doluyo hep dua ediyorum hepimiz için inşallah bi gün bizim de yüzümüz güler

seni çok ii anlıyorum aynı olayı bende yasadım doktor dogal yoldan çocugun olmaz dedi tebi tüp bebek olayını bilimiyorum eve gelene kadar agladım dolmusta bi kadı bebegi kucagın da ona bakıp bakıp agladım o da demiştir bu neden aglıyo bana bakıp da alışmak çok alışamıyorsun tabi benim 2 sene oldu arkadaslarımın hep çocukları var sen ilk evlendin sende bişiy yok diyorlar insan içine çıkmak isteniyorum kimseye anlatamıyorum ALLAHIM affetsin ya daha düşünmüyorum diyorum ama onu söylemek bile ne kadar acı veriyo bana bi ben bilirim bi de ALLAH bunları söylerken bile gözlerim doluyo hep dua ediyorum hepimiz için inşallah biş gün bizim de yüzümüz güler

Allah yardımcımız olsun zor bı durum hep eksik hisetcez ins Rabbim muradımıza erdirir.. Benim yüm arkadaslarım ya hamile ya bebekleri yeni olmuş... Cok zoruma gidiyor onlar icin sevmiyorum ama garip bı kıskançlık desen deil üzülüyorum göbeklerine bakmakistemiyorum .. Nebilim daha başındayiz ins beklemeden Rabbim meleklerimi gönderir

Amin güzel kardeşim. Tüm dualarım seninle. Rabbim ol deyince oldurur. kafanızdan olmayacak düşüncesini atın, pozitif düşünmeye bakın. Hiç bebeğin olmayacak denilen kaç kişinin bebişleri olduğunu duyduk, gördük. Rabbimin izniyle olur inşallah. Üzmeyin kendinizi. güzel güzel tedavinizi olun. Allah'a emanet ol.

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

Allah yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm.. ağlamamak elde değil kıyamam ben ya inşallah bulunur... imtihan dünyası işte herkesin derdi bambaşka.. ama unutma Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez.. tek yapacağımız şey dua etmek... dualarım seninle kardeşim..

Amin güzel kardeşim. Tüm dualarım seninle. Rabbim ol deyince oldurur. kafanızdan olmayacak düşüncesini atın, pozitif düşünmeye bakın. Hiç bebeğin olmayacak denilen kaç kişinin bebişleri olduğunu duyduk, gördük. Rabbimin izniyle olur inşallah. Üzmeyin kendinizi. güzel güzel tedavinizi olun. Allah'a emanet ol.
Benide o hikayeler sevindiriyor İnan ok duyduğumda tedavimiz yok sanıyordum .. Bakalım 3 hafta sonra adet olacağım iğnelere başlıcam ins eşimde sperm bulunur cok korkuyorum Rabbim yüzümüzü güldürsün isteyen herkese nasip etsin ns
Allah yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm.. ağlamamak elde değil kıyamam ben ya inşallah bulunur... imtihan dünyası işte herkesin derdi bambaşka.. ama unutma Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez.. tek yapacağımız şey dua etmek... dualarım seninle kardeşim..

Cnm sende yeni hamilesin. Allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin darısı bize ins..bı an bebeğim olacak diyorum bı an annelik duygusunu yaşamamayacağım diyorum .. Rabb'ime sığındım su dünyada bı kadiniN tadacagi en güzel duyguyu nasip eder ins

canim yazdiklarina uzuldum..ben de bi seyler karaliyim dedim.
canim ins tedavi icin gidin bi gorusun bakalim, varikosel filan varsa kucuk bi ameliyatla hallederler. ilac tedavisine baslarsiniz bi kac ay sonra sperm olusmaya baslar ins.
sonra tup bebek isterseniz ona baslarsiniz, degilse de beklersiniz bakalim ama esinin tedavi olmasi gerek once ins.
Ankarada iseniz Kaan Aydos var meshur ona gidebilirsiniz, cok iyi bir doktormus. ya da internet sitesinden soru sorsan ona da cevap veriyor. ben sormustum ayni gun cevap verdi.

sen de bu arada kendine farkli ugraslar bulmaya calis. ne seversin mesela? onlari yap.
bak ben bu ay (13 aydir ugrasiyoruz) ilk defa hamile kaldim ama dustu. :5::14:
ben de kendimi diyete verdim, bilmiyorum fazla kilon var mi, gel bizim diyet topigine kafan dagilsin. (Erginsena ile 52 den 36 ya)
bi de sal ormeye basladim, yillardir elime orgu almiyordum, 1. yumagimi bitirdim. cok iyi geldi.
ins bi faydasi olur canim yazdiklarimin. cok optum canim Rabbim gonlune insirah versin ins...

allah razı olsun cnm bnm inş senin kızın gibi tatlı bi evladım benimde olur.. allahım senin evladınıda sizlere bagışlasın.. kıymetini çok bil nolur...saçının teli için şuanda neler verirdm bir bilsen.. bukdr üzüntünün sonu iyi çıkar inş... eşim diyor inanınryom olcak bebegimiz diye..inş olur en önemlisi onun boynunun bükük oluşu ..inşş hep yaırm hisetmez bi bebegi olurda..korkıyorum ya bebegimiz olmassa ve eşim hep üzülüp benden uzaklaşırsa diye..

selam canım bende seninle aynı durumdayım 8 aylık evliyim hamile kalamayınca doktora gittim bende bir sorun çıkmadı eşimden sperm testi istedi ve sonuç 0 çıktı sonucu görünce dünya başımıza yıkıldı sanki herşey anlamsız gelmeye başladı hiçbişeyin tadı kalmadı yaklaşık bir ay oldu test yaptıralı bu forma girdim tesadüf ve yazılan hikayeleri okudum biraz olsun içimde umut doğdu testi bikaç yerde daha yaptırmayı düşünüyoruz ama eşim yine sonuç aynı çıkacak diye korkuyo bende faydası olur diye keçiboynuzu kürüne bşaladım her akşam onu yapıp içiriyorum birde çakşır otu diye bi ot duyduk onuda deniyeceğiz onlar sperm sayısı az olanlarda sperm artırmak için kullanılıyomuş ama bir umut işte şifa niyetine şimdi onları kullanıyoruz seni çok iyi anlıyorum eşime bişey belli edip onu üzmek istemiyorum ama içim kan ağlıyor Rabbim bizede evlat sevgisi tattırır inşallah Allahım büyük bizi evlatsız başkalarına özenerek bırakmaz bizede nasip eder inşallah..

canim yazdiklarina uzuldum..ben de bi seyler karaliyim dedim.
canim ins tedavi icin gidin bi gorusun bakalim, varikosel filan varsa kucuk bi ameliyatla hallederler. ilac tedavisine baslarsiniz bi kac ay sonra sperm olusmaya baslar ins.
sonra tup bebek isterseniz ona baslarsiniz, degilse de beklersiniz bakalim ama esinin tedavi olmasi gerek once ins.
Ankarada iseniz Kaan Aydos var meshur ona gidebilirsiniz, cok iyi bir doktormus. ya da internet sitesinden soru sorsan ona da cevap veriyor. ben sormustum ayni gun cevap verdi.

sen de bu arada kendine farkli ugraslar bulmaya calis. ne seversin mesela? onlari yap.
bak ben bu ay (13 aydir ugrasiyoruz) ilk defa hamile kaldim ama dustu. :5::14:
ben de kendimi diyete verdim, bilmiyorum fazla kilon var mi, gel bizim diyet topigine kafan dagilsin. (Erginsena ile 52 den 36 ya)
bi de sal ormeye basladim, yillardir elime orgu almiyordum, 1. yumagimi bitirdim. cok iyi geldi.
ins bi faydasi olur canim yazdiklarimin. cok optum canim Rabbim gonlune insirah versin ins...
allah razı oslun cnm bnm. üzüldüm snein içndeamabak hamile kalabiliyorsun eninde sonunda bebegin gelecek üzülme..
ben 1.5 aydır rejim yapıyorum gecen ay artık oyalanacak bşyler bulmam laızm demiştim bebek işini çok düşünmemek için.. 7 kilo verdim bile:)
işe gidip geliyorum çok şükür ortamım güzel kafam dagılıyor.. bugun arkadaşlarıla toplandık yemek yedik biri sordu bebegin varmı die yok dedm.. düşünmüyormusunuz dedii. kısmet dedim.
boş anlarımda dua okuyorum bolca.. oyalanıyorum aslında... yalnız beni korku almaya başladı 3 hafta sonra tüp bebeke balıycaz diye..inş iyi sonuclarla karşıaşırız

selam canım bende seninle aynı durumdayım 8 aylık evliyim hamile kalamayınca doktora gittim bende bir sorun çıkmadı eşimden sperm testi istedi ve sonuç 0 çıktı sonucu görünce dünya başımıza yıkıldı sanki herşey anlamsız gelmeye başladı hiçbişeyin tadı kalmadı yaklaşık bir ay oldu test yaptıralı bu forma girdim tesadüf ve yazılan hikayeleri okudum biraz olsun içimde umut doğdu testi bikaç yerde daha yaptırmayı düşünüyoruz ama eşim yine sonuç aynı çıkacak diye korkuyo bende faydası olur diye keçiboynuzu kürüne bşaladım her akşam onu yapıp içiriyorum birde çakşır otu diye bi ot duyduk onuda deniyeceğiz onlar sperm sayısı az olanlarda sperm artırmak için kullanılıyomuş ama bir umut işte şifa niyetine şimdi onları kullanıyoruz seni çok iyi anlıyorum eşime bişey belli edip onu üzmek istemiyorum ama içim kan ağlıyor Rabbim bizede evlat sevgisi tattırır inşallah Allahım büyük bizi evlatsız başkalarına özenerek bırakmaz bizede nasip eder inşallah..
bende 8. denemenin sonucunda baktım olmuyor doktora gidelim dedim. ço kötü olduk inan.. senin gibi doktorla konuştum sonra buraya baktım hamile kalanları görmek mutlu ettii....eşime keçiboynuzu pekmezi,arısütü polen bal karışımı birde alınterim diye bir toz.. onları aldım içiyor bakalım inş işe yarar... ben tüp bebek için ignelere başladıgımda eşimde bidaha test yapar yine sıfır çıkar büyük ihtimalle ama ben zatennnnn testislerde olması umuduyla içiriyorum.. bakalım hayırlısı.bi çakşır otunu almadım çok karışacak diye.. 3 şey kulanıyor yeter onu düzenli içsin:)şuanda ovulasyın zamnalrındayım deli gibi yumurtlama akıntım var.. önceki aylarda bu günler 4 gözle beklerdim.. şimdi üzülüyorum elimizden bşy gelmedigi için..
ilk ögrendigim güne göre çok iyiyim.. çok şükrediyorum.. saglıklıyım sevdiklerim saglıklı huzurlu mutluyumm.. işim var maddi zorluk çekmiyorum.. inan okdr çok şükretmem gerekkii anlatamam. tek eksigim şu dünyada bir evlat sahibi olmak onun dışında herşeyim fazlasıyla var inan...
dedigin gibi başka insanlara özenerek bakmak istemiyorum.. bugun eşimle otobüse bindik.. tamda ön koltuga karı koca bide bebek vardı kucaklarında.. aynı yaşlardayız belli onlarda genç. bi adam öpüyo oglunu bi kadın.. eşim bi iç çekti o sıra bende anlamamazlıktan geldim dışarıya bakıyorum falan..
önceden yani 1 ay öncesinde olsa hiç dikatimi bile çekmezdi ama şimdii çok üzüyor beni..

Back