• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarım bitti artık :( bebegimiz olmayacakmış

merhaba canım yazılarını takip ediyorum bende, Rabbim yardımcınız olsun, bizimde pek sorun olmamasına rağmen kavuşamadık henüz bebeğimize...
akşam forumda gezinirken senin durumunla ilgili bir yazı gördüm. linkini veriyorum belki okumuşsundur.umut olsun sana inşallah :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-mucizemidir-sonunda-bende-hamileyimmm.html

okudum baştan sonuna kdr.. inş bizde o bayan gibi mutlu sonuc alırız... bu haberler beniiiiii iyicene umutlandırıyor.... heycanlanıyorum iki ay sonunu bekleyemiycem sanki

kuzummmm okuyuncaaaa şok oldummm hıc beklemıyordum boyle bırseyı sızdennnn ama uzullmeee RAABIM kımseye cozemedıgı dert vermezzz tıp ılerledııı bılıyorsunnn moralını bozmaaa Insalllah olucak mınıgınızz sızınle... esınee lutfenn detske ol o emın ol senden daha kotu bır durumdaa cozulmuycek dert yoktur vardır bundada bır hayır elbet ınsallah olucak bebegınızzz lutfen olumlu dusun

canım başlığını görünce hemen açtım bi solukta okudum yazdıklarını.. ama inan imkansız değil.. ALLAHIM yeter ki ol desin.. ve inanır mısın o kadar çok şey okuduk ki böyle imkansız denen olaylar hakkında.. ben de Allahıma bin şükür tüp bebek ile hamile kaldım. bi sürü test rahim filmi derken tek tüpün kapalı olduğu söylendi. o an kendimi o kadar suçlu hissetmiştim ki eşime ayrılalım sen başkasıyla evlen çocuk sevgisini tat dedim. çok kızmıştı bana. insan o an ne yapacağını ne düşüneceğini bilmiyor. ama sonra araştırdık çok şükür tüp bebek tedavisine başladık. ordaki doktorlarım rahim filminni yanlış çekildiğini, tüpmü kapalı olmadığını, sebepsiz infertilite olduğumuzu söyledi. yani ne eşimden kaynaklı ne benden kaynaklıydı sorunumuz. velev ki öyle olsun.. kim istemez yavrusu olsun. eminim eşin sendne çok daha fazla üzülmüştür.. şu an en önemli şey benim eşimin de bana dediği gibi birbirinize destek olmanız.. tüp bebek doktorlarımızda hep öyle dediler. önce topicleri araştır cnm sperm sayısını ve kalitesini artırıcı yiyecekler kürler var. onları deneyin bence. sonra da tüp bebek merkezine başvurun. arkadaşlar da bahsetmiş tese denilen bir ameliyat var eşinden sperm ararlar. ve inşallah çıkacak en az 1 sperm bile çocuğunuzun olması için yeterli.. takip edicem seni cnm. dualarımdasın. yardım edebileceğim birşey olursa mutlaka yaz.. ama ne olur imkansız deme..
allahım bagısların evladınızı ..rabbim bizede naisp eder beklemeye razıyım yeterki kucagıma alayım..kürler uygulamaya başladık keçiboynuzu pekmezi arısütü polen bal karışımı kulanıyoruz.. inşşş işe yarar çok korkuyorum amlyt günü gelince..

canım rabbim 'ol' deyince olmayacak hiçbirşey yoktur.benim annem de kadın hastalığından ameliyat olmuş ve doktor bu ameliyattan sonra senin asla çocuğun olmaz,boşuna doktor doktor dolaşıp tedevi görme,senin çocuğunun olması imkansız demiş,bu sözlerden sadece bir kaç ay sonra hem de hiç bir tedavi görmeden annemin çocuğu olmuş.hamile kalınca annem o doktora gitmiş tahlil sonuçlarını göstermiş adam şok olmuş...yani canım rabbim isteyince her şey olur,sen kalbini allah a bağla,bol bol dua et.rabbim yar ve yardımcın olsun canım...
inş cnm inşş rabbim bu üzüntünün sonunda mükafatlandırır bizi..
bebeğim konuyu görünce hemen açtım.
inanamadım belki yazdıklarına..
her ay yeni umuttu bizimkii..
çok şaşırdım ama unutmakii ALLAH çok büyük..
ve o ol derse olmayacak bişey yok...
bol boll dua et meleğim...
ALLAH dualarımızı elbet kabul edecektir.
bende dua ediyorumm bitanem ve inanıyorum bizde ANNE olacağız.....
cnmm bak şükret haline sakın üzülme eninde sonunda olcak keşke bizde sorun olmasada düşük yapsaydım bile diyorum inan.. düşün halimi.. dua et bana inş 2 ays onunda mutluluk haberiyle gelirim
şimdi geldim ve yeni gördüm canım arkadaşım, her zaman yanındayız bol bol dua ediyorum sana...

canım benimmm Rabbim dert verip derman arattırmasın size inş.

dualarımız, sabır taşımız bizim... sen de dualarımdasın canımmm hayırlı haberler alırsınız inş. :5:
ş buraya her derdin dermanı var diye seinç haberiyle geliriimi..
inş cnm bn inşş rabbim nasip eder.. in

Canım yeis yani ümitsizlik haramdır,sakın ümitsizliğe kapılma Rabb'im ol der ve olur,O değil midir yoktan var eden.
Hem artık bu konuda tedavi yöntemleri o kadar çeşitlendi ki insan hayrette kalıyor,inşallah Allah'ım o yöntemlerden birini vesile kılar ve nimetinden mahrum bırakmaz sizi.
ümitle,sabırla tedavi ol ve dua et Rabb'im hayırlı kapılar açsın...
ilk iki gün çok kötüydüm yine kötüyüm ama daha iyiyim olayın şokunu atlattım.. bunu verende rabbim demek boyle sınanacakmış diyorum..inş sonunda evlat nasip eder rabbim isteyen herkese.. banada..

cnm benim hiç üzülmeyin ağlamayında inan bana bebeğiniz olur tüp bebek merkezleri sperm olmasada bulabilen merkezler adıı üstünde tüp bebek üzlmeyin...ayrıca dr nuz da demiş yüzde 50 şans var diye dememişki size yüzde 1 felan diyee .... benim bir arkadaşımında eşinde sperm yoktu olmamasna ragmen hamile kaldı tüp bebekle cnm mevlam büyük karalarıı bağlamayın size dua edicem sıkmayın canınıızı :42:
bulundugum yerde 1 tane merkez var mecbur ona görüncez olmassa ankaraya kaan aydosa gitcez inş gerek kkalmaz inş..
canım kaç gündür forma giremedim. ve haberini yeni okudum. ama umutsuzluğa kapılma. elbet bir tanede olsa sperm hücresi bulunacaktır. bol bol dua et. Allahtan ümit kesilmez canım.
inş cnm bnm inş sperm hücresi bulunsun ilk tüp bebek tutmasada üzülmem yeterki olsun sperm
canımsın canım arkadaşım...
yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.inan ki bir bu yolda beraber yürüdük..yürüyeceğiz ve Allahın izniyle gelicek bebişlerimiz..
herşeyden önce umudumuzu hiç yitirmeyeceğiz her gün yepyeni umutlar yeşerecek içimizde
ve bol bol dua edeceğiz canımmm...

Allahın izniyle herşeyin çaresi var artık ..iyi bir merkezde tedaviyle bebeğiniz olacak inşallah...
duacınım dualarımdasın iyi temiz kalpli arkadaşım..
allah razı olsun cnmmmm insanoglu gün olmadan neler görüyor.. artık hiç bşyi planlamadan yapcam ona karar verdim.. herşeyimi bebek üzerine endekslemiştimmm ama bak olmuycak belkide..onun için rabbime şükredip ona layık bi kul olmaya çalışcam inş oda bizi bu dünyada en güzel duygu olan anneligi tattırır..
tatlım benim yeni haberim oldu durumdan.sabret kuzum inş sabrin sonunda mucize haberler alıcaz.tedavi sonucunda allahın izniyle sperm çıkacak ve o gün yumurtana enjekte edecekler o spermi ve mercimeğin seninle olacak tatlım.ilk seferde tutunacak bebişin sana böyle düşün.sakın ümitsizliğe kapılma.hepimiz en zor durumda hemen ümitsizliğe kapılıyoruz ama ümitsizlik şeytandan cnm.şeytana mağlup olma.allaha sığın.eşine destek ver.erkekler böyle durumları gurur meselesi yapıyolar.kendilerini toplumdan soyutluyolar.yardımcı ol eşine.bu bizim imtihanımız de.elele bu imtihanı geçeceksiniz inş.sonunda selamete ereceksiniz dualarımız seninle.

inş cnmm inşşş eşim üzülüyor tabiiii ama biz bebek için evlenmedikki sevdigimi için evlendik.. haaa bebek dahada bi tatlandıracaktı yuvammızı ama kısmet olmuycak belkide.. rabbim saglıklarımızla sınamasın nediyim:(

kuzummmm okuyuncaaaa şok oldummm hıc beklemıyordum boyle bırseyı sızdennnn ama uzullmeee RAABIM kımseye cozemedıgı dert vermezzz tıp ılerledııı bılıyorsunnn moralını bozmaaa Insalllah olucak mınıgınızz sızınle... esınee lutfenn detske ol o emın ol senden daha kotu bır durumdaa cozulmuycek dert yoktur vardır bundada bır hayır elbet ınsallah olucak bebegınızzz lutfen olumlu dusun

bizde şok olduk bacım.. ilk doktor söylediginde anlamadım bile nededigini ne anlama geldigini.. bön bön baktım.. doktorda acıyarak baktı bana... nebilim tuhaf bi andı..
inş rabbim büyükkkkk bu dünyada neler oluyor ne mucizelere tanık oluyoruz inş bizede bi mucize nasip eder..
eger bigün bebegim olursa resim çekinip bi konu açacam size sevincimi paylaşcammm minik yaramazımı göstercegim inş.. rabbim nasip eder..

canım benim gerçekten okuduklarıma çok üzüldüm keşke şimdi yanında olabilsem seni okadar iyi anlıyorum ki
seni hiç tanımasamda kucak dolusu sarılamak isterdim bazen duygudaşlık insanı en yakınından bile yakın yapar
nekadar üzülme desemde boş biliyorum
bende senin anlattıklarını birebir yaşadım her hamile gördüğümde ağlıyordum hemde saatlerce
bir keresinde okulumuzdan bi hocanın eşinin hamile olduğunu duymuştuk koşarak kendimi lavaboya atmıştım kimse görmesin gözyaşlamı diye anca eve kadar dayanmıştım eve geldiğimde inancın olsun gözlerim kan çanağına dönene kadar ağlamıştım
okadar odaklıyoruzki kendimizi herşeyi bebekle ilgili düşünüyoruz
aynen bende senin gibi çok doktora gittim herşeyim gayet normaldi ama eşim sperm tahlili verince çok az sperm olduğunu gördük zaten olanda döllenmeye yetecek kadar hareketli değildi aylarca denedik olmadı
artık tek düşündüğüm şey aşılama oda olmassa tüp bebekti
bu arada eşim çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu doktor bir yıla kadar bekleyin yine de olmazsa başka şeyler deneriz diyordu ama dayanacak gücüm kalmamıştı ameliyattan 3 ay geçmiştiki doktora o ay gelip aşılamayı deneyecem demiştim
ve kurban olduğum rabbim yine en karanlık anda gösterdi mucizesini aşılama olmaya gittiğim gün aaaaaaaaaaaa hamilesin sennnnnn dedi doktor sonrasını sen getir artık gözünün önüne.
ben okadar çok inanıyorumki seninde bunu yaşayacağına umudunu kaybetme ve neolursun eşine çok destek ol o senin iki katın üzülüyor inanki erkekler bizim gibi değil nekadar üzülsede içine atarlar ona yardımcı ol
seni canı gönülden sevgiyle kucaklıyorum

kızlar herkese tek tek cvp vermeye çalıştım inş gözümden kaçan olmamıştır.. ilk günler çok yazamadım hastahane hastahane koşuşturduk diye.. alah hepinizden razı olsun.. böyle güzel hikayeler anlattıkca umutlanıyorum çok garip bi duygu biliyormusunuz.. bi kaç yazı okuyorum bizim gibi olup hiç sperm bulunamayanları inan kendimi onlaırn yerine koyuyorum dünya başıma yıkılıyor.. rabbim dermansız dert vermesin.. çok garippp arkadaşımın eşi kontrol oslun diye yaptırdı çocukları var.. 100 milyon sperm çıktıı.. ne garip demi bizde 1 tane bile yokk .. rabbim nasip etcekki olsun onu anladım..

bizde şok olduk bacım.. ilk doktor söylediginde anlamadım bile nededigini ne anlama geldigini.. bön bön baktım.. doktorda acıyarak baktı bana... nebilim tuhaf bi andı..
inş rabbim büyükkkkk bu dünyada neler oluyor ne mucizelere tanık oluyoruz inş bizede bi mucize nasip eder..
eger bigün bebegim olursa resim çekinip bi konu açacam size sevincimi paylaşcammm minik yaramazımı göstercegim inş.. rabbim nasip eder..

ınsallahh mınıkk yaramazını nasıp edıcek sanaaa senn yeterkı allahaa olan umıdını kesme

canım benim gerçekten okuduklarıma çok üzüldüm keşke şimdi yanında olabilsem seni okadar iyi anlıyorum ki
seni hiç tanımasamda kucak dolusu sarılamak isterdim bazen duygudaşlık insanı en yakınından bile yakın yapar
nekadar üzülme desemde boş biliyorum
bende senin anlattıklarını birebir yaşadım her hamile gördüğümde ağlıyordum hemde saatlerce
bir keresinde okulumuzdan bi hocanın eşinin hamile olduğunu duymuştuk koşarak kendimi lavaboya atmıştım kimse görmesin gözyaşlamı diye anca eve kadar dayanmıştım eve geldiğimde inancın olsun gözlerim kan çanağına dönene kadar ağlamıştım
okadar odaklıyoruzki kendimizi herşeyi bebekle ilgili düşünüyoruz
aynen bende senin gibi çok doktora gittim herşeyim gayet normaldi ama eşim sperm tahlili verince çok az sperm olduğunu gördük zaten olanda döllenmeye yetecek kadar hareketli değildi aylarca denedik olmadı
artık tek düşündüğüm şey aşılama oda olmassa tüp bebekti
bu arada eşim çift taraflı varikosel ameliyatı olmuştu doktor bir yıla kadar bekleyin yine de olmazsa başka şeyler deneriz diyordu ama dayanacak gücüm kalmamıştı ameliyattan 3 ay geçmiştiki doktora o ay gelip aşılamayı deneyecem demiştim
ve kurban olduğum rabbim yine en karanlık anda gösterdi mucizesini aşılama olmaya gittiğim gün aaaaaaaaaaaa hamilesin sennnnnn dedi doktor sonrasını sen getir artık gözünün önüne.
ben okadar çok inanıyorumki seninde bunu yaşayacağına umudunu kaybetme ve neolursun eşine çok destek ol o senin iki katın üzülüyor inanki erkekler bizim gibi değil nekadar üzülsede içine atarlar ona yardımcı ol
seni canı gönülden sevgiyle kucaklıyorum

bak yine agladımmm böyle hikayelerin sonunda mutluluk haberi çok duygulandırıyor benii..yinede şasnlı olanlardansın bana sperm testinde deselerdiki 2-3 tane anca sperm bulduk inan onda bile çok sevinirdim.rabbim büyük çok okudum bilmem kaç milyon tane spermi varken sonradan 0 sperm çıkanları yada tam tersini .. rabbimme sıgındım inş dualarımız boş çevirmez..seninde dogumuna az kalmış alahım saglıkla kucagına alıp bi ömür mutlu huzurlu saglıklı büyütürsün inş bebegini

ınsallahh mınıkk yaramazını nasıp edıcek sanaaa senn yeterkı allahaa olan umıdını kesme

inş cnm benimmm şu 5 gün içinde yaşlandım inan resmen çökmüş durumdayım. ne gezesim ne oturasım hiç bşy yapasım yok yarın işe başlıycam...herkes kaç gündür gelmedigimi sorcak falan.. kimse konuşmasa keşke görünmez olsam..

inş cnm benimmm şu 5 gün içinde yaşlandım inan resmen çökmüş durumdayım. ne gezesim ne oturasım hiç bşy yapasım yok yarın işe başlıycam...herkes kaç gündür gelmedigimi sorcak falan.. kimse konuşmasa keşke görünmez olsam..

bak senı anlayabılıyorummmm cok uzgunsunn amaa lutfenn kendını toparlaaa senın ıcınnn bır sorun yok unutma asıl sorun esındeee o nu bır dusunseneee ne haldeee senden bın kat kotu durumdaaa o yuzdenn sen guclu ol kı esıne destek olasınn bırınızdenn bırı saglam durmalı kı evlılıgınız bu yuzden catırdamasınnn...

Üzme kendini hiç. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok sakına öyle düşünme olsun düşse de olur falanda demeyin bizimde şüpheliydi olma konusu düşük yapanlara en azından çocukları oluyor diyordum sonra ilaç bile kullanmadan hamile kaldım. 5 gün önce aldılar bebeğimi kalbi durmuş 8 haftalıktı doktorlar ne kadar çocuktan kaynaklanıyor desede kendimi suçlamaktan alamıyorum kendimi herşeyin hayırlısını dileyin. şu hayatta hiçbirşeyin kontrolü elimizde değil.

Canım benim yaa bugün öğrendim olanları inan o kadar çok üzüldüm ki 8 aydır bu mücadelenin içinde hepberaberdik...Ama neye üzüldüm biliyor musun sadece yaşadıklarına çünkü ben bebeğin olmayacağına asla inanmıyorum...sadece biraz müdehale gerekecek... inan o kadar çok okudum ki ben hiç spermi olmayıp da bebek sahibi olan biliyorsun ben de 16.ayımda hamile kaldım o güne kadar o kadar şey okudum ve şahit oldum ki....hatta arkadaşımın yengesinin doğumu var önümüzdeki ay...onun da eşinde 1 sperm bile yoktu...Tüp bebekle oldu...Allah nazarlardan saklasın...Yaşın da küçük daha senin minikgelinimiz....Sakın umutsuz olma rabbimin gücüne gitmesin...Bundan sonra hep umutlu olacaksın dua edeceksin....tedavi olacaksınız...inan olacak o haberi biz buradan alacaz...Ama sadece sabırrr..İnan sabrın sonu selamettt...Bunu rabbim verecek ...biz de milyonlarca sperm vardı da pat diye hamile mi kaldık...işte rabbimin sınavı...Sebepsiz yere 8 sene olmayan var...ama benim bahsettiğim o hiç spermi olmayan tanıdıklarımız 2 sene içinde hamile kaldı...moralini yüksek tut...canım benim dualarımdasın unutma...

canım ablamm kıyamam sana ben yaaa şimdi okuyup ögrendim.cok üzüldüm.Allahım yar ve yardımcın olsun inş. gönlüne göre olur da bebeğin olurr.inş. aksilik cıkmaz.cok istiyosun aylardır hep bunu söyylüüosun inş. Rabbim nasip eder ama eşine de cok üzüldüm.onun için de hiç kolay değildir.kadın bi şekilde güçlü durmayı beceriyor ama erkekler cocuk gibi oluyorlar ne kadar güçlü görünselerde inş. hep birbirinizin yanında olun destek olun Rabbim verir.

Canım benim yaa bugün öğrendim olanları inan o kadar çok üzüldüm ki 8 aydır bu mücadelenin içinde hepberaberdik...Ama neye üzüldüm biliyor musun sadece yaşadıklarına çünkü ben bebeğin olmayacağına asla inanmıyorum...sadece biraz müdehale gerekecek... inan o kadar çok okudum ki ben hiç spermi olmayıp da bebek sahibi olan biliyorsun ben de 16.ayımda hamile kaldım o güne kadar o kadar şey okudum ve şahit oldum ki....hatta arkadaşımın yengesinin doğumu var önümüzdeki ay...onun da eşinde 1 sperm bile yoktu...Tüp bebekle oldu...Allah nazarlardan saklasın...Yaşın da küçük daha senin minikgelinimiz....Sakın umutsuz olma rabbimin gücüne gitmesin...Bundan sonra hep umutlu olacaksın dua edeceksin....tedavi olacaksınız...inan olacak o haberi biz buradan alacaz...Ama sadece sabırrr..İnan sabrın sonu selamettt...Bunu rabbim verecek ...biz de milyonlarca sperm vardı da pat diye hamile mi kaldık...işte rabbimin sınavı...Sebepsiz yere 8 sene olmayan var...ama benim bahsettiğim o hiç spermi olmayan tanıdıklarımız 2 sene içinde hamile kaldı...moralini yüksek tut...canım benim dualarımdasın unutma...

çok güzel yazmıssın doğru diyosun Rabbimin inayetiyle hersey olur..

iyicene aglatma beni :(
ben bu forumda görmeden dost oldum birçok kişi ile sende onlardan birisin..
çok üzülüyorum ...hayallerim bi anda bittii.. hayat ne garip onu gördüm 1 cümle ile herşey deişti...
eşimle yalnız yaşlanacagız hep başkasının çocuklarına imrenerek bakıp üzülecegiz..keşke bukdr çok istemeseydik bebek..
off allahımmmm yardım etsin bize ve bizim gibi olanlara..
sanki bebegim vardıda onu kaybettim gibi üzülüyorum inan..
çok zor...

bu durumdan onemli olan hamdla çıkmak ve Rabbe dua etmek , moralinizi güzel tutun her gun oolacakmış gibi düşünün , İnşaallah en kısa zamanda bebek haberleri alırsınız, dualarımız seninle :)

Allah'ım bebek bebek diye ölenlere böyle zor veriyor işte istemeyene de pat diye...

Sen hiç üzülme canım benim Allah'a dua et. O sevdiği kullarını sınarmış sen bol bol dua et o da inşallah sana nasip edecektir bebeğini...

İnşallah güzel haberlerini alırız:3:

Esim cok kırdı beni bugün... Ben günlerdir internette araştırıyordum habire doktorun yanına gidiyorum aktar aktar dolanıyorum esim hiç bsy yapmıyor doktora onun için gidiyorum sormuyor ne yaptın diye cok sinirlendim kaynanam arıyor ağlıyor habire oğluma bı evlat nası etsin Rabbim diye .. Ben neyim ya kaynanam bana moral vermesi lazimken ben ona moral veriyorum ağlama cok şükür saglikliyiz diye... Cok gerildim kendi kendime çabalıyorum duaları falan aldım hergün okuyorum nebilim ise yarar yada yaramaz cok uğraşıyorum ama esim önemsemiyor bugün kalbini kırdım ama zorladı beni resmen..dedim annene söyle ağlamasın beni düşünen yok bana moral vermesi lazimken ben ona moral veriyorum dedim..eşimde annemin her yaptıgı batıyor sana dedi..
Bilmiyorum bende ınsanım cok üzülüyorum ama kimse anlamıyor beni...

Esim cok kırdı beni bugün... Ben günlerdir internette araştırıyordum habire doktorun yanına gidiyorum aktar aktar dolanıyorum esim hiç bsy yapmıyor doktora onun için gidiyorum sormuyor ne yaptın diye cok sinirlendim kaynanam arıyor ağlıyor habire oğluma bı evlat nası etsin Rabbim diye .. Ben neyim ya kaynanam bana moral vermesi lazimken ben ona moral veriyorum ağlama cok şükür saglikliyiz diye... Cok gerildim kendi kendime çabalıyorum duaları falan aldım hergün okuyorum nebilim ise yarar yada yaramaz cok uğraşıyorum ama esim önemsemiyor bugün kalbini kırdım ama zorladı beni resmen..dedim annene söyle ağlamasın beni düşünen yok bana moral vermesi lazimken ben ona moral veriyorum dedim..eşimde annemin her yaptıgı batıyor sana dedi..
Bilmiyorum bende ınsanım cok üzülüyorum ama kimse anlamıyor beni...

canım belki üzüntüsünden sormuyordur.
kötü düşünme hemen..
kaynanana gelince onunda evladı sonuçta ne yapsın.
ama tabi birbirinize destek olması lazım.
sonuçta bu durumdan en çok etkilenen sensin..
birlikte bir hayal kurmuşsunuz ve onun için uğraşıyorsunuz..
umarım her şey yoluna girer bitanem.
eşine keçiboynuzu falan yedir sen.

Bugün aklımdan sen geçmiştin... Minikgelinim ne yapıyor acaba uzun zamandır forumda rastgelmedim açınca bakayım bir demiştim kendi kendime... Sonra forum takipte başlığı görünce bir okuyayım dedim. Konuyu açanın sen olduğunu görünce üzüntüm katlandı... Sana üzülme, sabret demem boş, bunları sen zaten çok iyi biliyorsun ama ben ümitsiz değilim, inşallah 1 ay sonra umutların yeniden yeşerecek canım, dualarım seninle...

merhaba kızlar beni forumdan bilen biliyor.. 8 aydır deli gibi çocuk istiyorduk..1 sene dolmadan doktora gitmeyelim dedi eşim bende kabul ettim elbet olur ozamana kdr dedim.. dün dayanamayıp 8. aydada olmayınca doktora adetimin 3 günü gidip alttan muayene kan testleri falan yaptırdık tertemiz çıktı...
eşimede sperm testi yaptırdık.. neyse ben sonucları almaya yalnız gittim çünküü kadın dogum doktoru baya olumlu konuşmuş içim rahattı eşime gelmene gerek yok sonucları doktora gösterip eve giderim dedim..
ama öyle olmadı.. sperm testi sonucunu almaya doktora gittim ve hiç sperm bulamadıgını söyledi.. ilk başta anlayamadım öyle boş boş baktım.. nedemek oluyor dedim hala kötü bşy düşünmek istemiyordum çünkü..doktor bu meni testinde en az 20 milyon sperm olması gerekirken eşinizde 1 tane bile bulamadık malesef tüp bebek merkezine gidin eşinizin testisinden sperm varmı ona bakcaklar %50 olma olasılıgı var dedii..
yıkıldımmmmmm aglamaktan şuanda gözlerimi açamıyorum şişlikten..kimse tanıyamıyor yaşlandım resmen..
ne umutlarla gitmiştim oysaki..eşim hastahaneye geldiginde yıkılmıştı öyle bir agladıki ilk kez onu o halde gördümmm ilk söyledigi cümle boşanalımmm dediii...bende güçlü görünmeye çalışıp saçmalama bende böyle bşy olsa sen beni bırakacakmıydın dedim...bebek için senle evlenmedim olmassada nasip deil dedim.. ama içim kan aglıyordu onu söylerken..ben doktorun yanından çıkarken aglıyordum o sıra bi kadın girdi test sonucunu sordu hamilesin dedi doktor ve kadın üzüldü istemiyordum dedii.. rabbbim deli gibi isteyen bana nasip etmedi o kadıncagızda istemedigi halde hamile kaldı.. kısmet deilde nedir bu:(
çok üzgünüm dün ögleden sonra resmen hayatım deişti..
bi ömür bebegimiz olmuycak yalnız yaşlancaz.. evimizi degiştircektik önümüzdeki ay başka yere taşıncaktık çünkü bu evimiz ısınmıyor bebek olunca hasta olur diye taşıncaktık ama vazgectik...herşeyimizi çocuga odaklamıştık.. iki lafımızdan biri bebektii..
şimdi neyapcam hiç bilmiyorum...tüp bebek merkezinde çeşitli tahliler var onu yaptırıyor eşim kromozom testi falan.. sonuclar 1 ay sonra çıkcak onları alıp tüp bebek doktoruna gitcez sonra tedavi olcaz.. inş eşimde sperm bulunur...
NOLUR DUA EDİN ALLAHIM EVLAT SEVGİSİNİ DUYGUSUNU TATTIRSIN BİZE..ÇOK İSTİYORUM ALLAHIM BİLİYOR..İNŞ 1 TANE SPERM BULUNURRRR:(

canım tüm kalbimle diliyorum ve dua ediyorum Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah

Back