- 22 Mart 2019
- 230
- 101
- 28
Benim belirli bir doktorum yoktuki bunca zaman hatayida orda yaptim zatenYa doktorum diyalog olarak cok seviyorm guzel dinliyo guzel yaklasiyo tam anlamiyla ilk ayim olfugu icin bilemiyorm sen tedavi gormuyo musun ki suan bahsetmednmi doktoruna polipten?
Sor tabi kafani bosalt adet olunca git gorus herseyini anlat polip engel olabilir aslinda amh dusuklugune clife macun var ben basliycam ona ama ben amh icin degil amh degerim bnm 6.20. pko oldugu icin bende lh degerim azcik dusurmem lazm instan varsa bi gir bak cok amh si dusuk olanlarda fayda etmis gebe kalmislar hepBenim belirli bir doktorum yoktuki bunca zaman hatayida orda yaptim zaten
Zeynep kamilde infertiliteye gidiyorum her zaman farkli insanlar var iste bende bu ay arkadasin doktoruna gidim diyorum herseyi anlatayim tek tek ama polip olayi cok kafama takiliyo belkide ondan olmuyor bilemiyorumki gerci amh ımda biraz düşük 1.37
Aa bilmiyodum canim bakarim mutlaka cok saolSor tabi kafani bosalt adet olunca git gorus herseyini anlat polip engel olabilir aslinda amh dusuklugune clife macun var ben basliycam ona ama ben amh icin degil amh degerim bnm 6.20. pko oldugu icin bende lh degerim azcik dusurmem lazm instan varsa bi gir bak cok amh si dusuk olanlarda fayda etmis gebe kalmislar hep
Camlica erdemde mi bu doktor bi git konus herseyi tedavini gor insaAllah yeni doktor umut olur sanada canmAa bilmiyodum canim bakarim mutlaka cok saol
Benim arkadasim lale arslan a gitmis simdi baktim baya iyi bir doktora benziyor bu ay ona gitmeyi dusunuyorum insallah işlerimiz rast gitsin Doktorumuz teşhisimiz tedavimiz
Üzüldüm canım. Hayırlısı olsun.Ben reglinolfum kizlar
Bence hala erken. Belki degisir. Beni. 15. Gün hala yapmadım test. 19 unda dedi doktor bekliyorum. Ama regli olacagim gibi dünden beri ağrılarım sadece göğüslerimin hiç hassaslasmamasi komik. Herzaman hatta önce göğüslerim başlardı ağrımaya.Benim de bugün iğneden sonra13. Günüm. Battan önce test yapmicam dedim ama dayanamadım. Yaptım ve negatif. Hakkımızda hayırlısı.
Aynı şekilde ben de bekliyorum.Ben de regli bekliyorum hala olmadım
Saol canm aminÜzüldüm canım. Hayırlısı olsun.
Benim de polip vardı herseyden önce onu almamız lazım dedi doktor ocak ayında aldı. İlk gün bile ağrım olmadı. Direk aldır gitsin. Gebeliğe engel olur dedi benim doktorum hatta hamile kalırsan dusuge bile sebep olabilir demişti.He bilmiyodum canim sen memnunmusun peki hastaneden doktorundan benim polipten dolayimi olmuyo acaba ultrasondada gözükmüyor ama var kesin nasil gorucekler alicaklar onu bi dahami hsg cektirmem gerekicek ya hic bisey bilmiyorum kafam cok karışık gercekten
O neymis ya oyle effffBen halen olmadım tarlusal kullanacağım kızlar doktor kendi dedi
Kkacinci gunun cnmBen test yapmaya korkuyorum ya adet belirtim hiç yok
Tedavi gördüm kuzum takip etti doktor femara verdi , yumurta tam boyuta geldi 20 ml oldu çatlatma iğnesi verdi öyle yani bende anlamadım inanO neymis ya oyle effffcanm tedavi gormus muydun sen bu ay yumurtan catladysa nie olmadin
Doktor kendisi normal karşıladı olmaması . Ne bileyim göğüslerim şiş hepO neymis ya oyle effffcanm tedavi gormus muydun sen bu ay yumurtan catladysa nie olmadin
İğnenin soruyosan 16. günü reglim de bugün olmam lazmKkacinci gunun cnm
Canm bence yapma benim adet gunum gecti ertesi gun yine gecti ve sonraki gun regl oldum sabredebiliyosan yarini bekle derim sen bilirsinİğnenin soruyosan 16. günü reglim de bugün olmam lazm
Ben de öyle. Test yapmam için gerçi daha var doktorun verdiği güne ama regli olacak da gibiyim. Baya kararlıyım erken yapmayacağım. Regli olmak o negatifi görmekten daha iyi geliyor bana.Ben test yapmaya korkuyorum ya adet belirtim hiç yok
Yok yapmayı düşünmüyorum canım. Pazar veya pazartesi bakalım olmazsam.Canm bence yapma benim adet gunum gecti ertesi gun yine gecti ve sonraki gun regl oldum sabredebiliyosan yarini bekle derim sen bilirsin
Aynen bana da öyle geliyor. Negatif görünce daha etkileniyorumBen de öyle. Test yapmam için gerçi daha var doktorun verdiği güne ama regli olacak da gibiyim. Baya kararlıyım erken yapmayacağım. Regli olmak o negatifi görmekten daha iyi geliyor bana.
Benimde iğne gününü sayarsam 14. Gün oluyor. Saymazsam 13. Gün. Kasık ağrımda yok şimdilik. Ara sıra oluyordu ama şuan yok. Yarın öbürgün tekrar yaparım bakalım. Değişmezse zaten regli beklicem. Doktor bana adetin 4 5 gün gecikince yap demişti. O da ayın 19una tekabül ediyor. Kızımı 5 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim. Olsaydı çıkardı heralde diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. InsaAllah senin pozitif çıkarBence hala erken. Belki degisir. Beni. 15. Gün hala yapmadım test. 19 unda dedi doktor bekliyorum. Ama regli olacagim gibi dünden beri ağrılarım sadece göğüslerimin hiç hassaslasmamasi komik. Herzaman hatta önce göğüslerim başlardı ağrımaya.