- 25 Ekim 2020
- 1.851
- 3.466
- 32
Test yapınca söyle bizedeKizcelerim owulasyonum halen pik dua edin banada nolur belim muthis agiriyo sanki yük tasimisim sirtimda oyle bi agri heyecan sardi beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapınca söyle bizedeKizcelerim owulasyonum halen pik dua edin banada nolur belim muthis agiriyo sanki yük tasimisim sirtimda oyle bi agri heyecan sardi beni
Tabikide canm ilk buraya yazicamTest yapınca söyle bizede
Canım senin pozitif çıkıyordu sanki testler. Yanlış mı hatırlıyorumBen reglinolfum kizlar
Benim göğüsler hassas baya ama test yaptım negatif çıktı.Var mı kızlar hiç değişiklik. Bende sadece regli ağrılarım devam ediyor ama henüz regli olmadım.
Yooo dogru bidaha ovulasyona erken gebelige inanmiycam daha dün bildigin kipkirmizi pikti bugun adet oldum biraz moralim bozuldu nasip ne diyeyimCanım senin pozitif çıkıyordu sanki testler. Yanlış mı hatırlıyorum
Yani testlerin o şekilde pozitif gösterip adet olman ilginç. Belki de kimyasal oldu. Bilemiyoruz ki işte..Yooo dogru bidaha ovulasyona erken gebelige inanmiycam daha dün bildigin kipkirmizi pikti bugun adet oldum biraz moralim bozuldu nasip ne diyeyim
Adetin mi gecikti de kan testi yaptın?Benimde kan testim negatif kizlar
Yok 15.gunumdu doktor kan icin o zaman cagirmistiAdetin mi gecikti de kan testi yaptın?
Anladım canım. Önümüzdeki ay güzel haberler alırsın inşallahYok 15.gunumdu doktor kan icin o zaman cagirmisti
Canm benm bebde cakmaktaki erdeme gidiyorum umraniye cakmak.sen direk asilamami yaptirdin pko varmi sende deSimdi birsey sormak istiyorum benim ilk asilama tedevimdi daha oncede hic catlatma ignesi tedavisi olmamıştım
Bana bir yol gorsterirmisiniz hep devlete gittim bu zamana kadar simdi bize yakin camlica erdem var arkadasim oraya gitti yumurta tembelligi vardi hamile kaldi bendemi oyle yapsam ikinci asilamadan once
Yumurta tembelligi polikistik over oluyo zaten yani pkoCanim
Canm benm bebde cakmaktaki erdeme gidiyorum umraniye cakmak.sen direk asilamami yaptirdin pko varmi sende de
He bilmiyodum canim sen memnunmusun peki hastaneden doktorundan benim polipten dolayimi olmuyo acaba ultrasondada gözükmüyor ama var kesin nasil gorucekler alicaklar onu bi dahami hsg cektirmem gerekicek ya hic bisey bilmiyorum kafam cok karışık gercektenYumurta tembelligi polikistik over oluyo zaten yani pko
Ya doktorum diyalog olarak cok seviyorm guzel dinliyo guzel yaklasiyo tam anlamiyla ilk ayim olfugu icin bilemiyorm sen tedavi gormuyo musun ki suan bahsetmednmi doktoruna polipten?He bilmiyodum canim sen memnunmusun peki hastaneden doktorundan benim polipten dolayimi olmuyo acaba ultrasondada gözükmüyor ama var kesin nasil gorucekler alicaklar onu bi dahami hsg cektirmem gerekicek ya hic bisey bilmiyorum kafam cok karışık gercekten