Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var mı kızlar hiç değişiklik. Bende sadece regli ağrılarım devam ediyor ama henüz regli olmadım.

Benim de bugün iğneden sonra13. Günüm. Battan önce test yapmicam dedim ama dayanamadım. Yaptım ve negatif. Hakkımızda hayırlısı.

Yooo dogru bidaha ovulasyona erken gebelige inanmiycam daha dün bildigin kipkirmizi pikti bugun adet oldum biraz moralim bozuldu nasip ne diyeyim
Yani testlerin o şekilde pozitif gösterip adet olman ilginç. Belki de kimyasal oldu. Bilemiyoruz ki işte..

Simdi birsey sormak istiyorum benim ilk asilama tedevimdi daha oncede hic catlatma ignesi tedavisi olmamıştım
Bana bir yol gorsterirmisiniz hep devlete gittim bu zamana kadar simdi bize yakin camlica erdem var arkadasim oraya gitti yumurta tembelligi vardi hamile kaldi bendemi oyle yapsam ikinci asilamadan once

Canim
Simdi birsey sormak istiyorum benim ilk asilama tedevimdi daha oncede hic catlatma ignesi tedavisi olmamıştım
Bana bir yol gorsterirmisiniz hep devlete gittim bu zamana kadar simdi bize yakin camlica erdem var arkadasim oraya gitti yumurta tembelligi vardi hamile kaldi bendemi oyle yapsam ikinci asilamadan once
Canm benm bebde cakmaktaki erdeme gidiyorum umraniye cakmak.sen direk asilamami yaptirdin pko varmi sende de

Yumurta tembelligi polikistik over oluyo zaten yani pko
He bilmiyodum canim sen memnunmusun peki hastaneden doktorundan benim polipten dolayimi olmuyo acaba ultrasondada gözükmüyor ama var kesin nasil gorucekler alicaklar onu bi dahami hsg cektirmem gerekicek ya hic bisey bilmiyorum kafam cok karışık gercekten

He bilmiyodum canim sen memnunmusun peki hastaneden doktorundan benim polipten dolayimi olmuyo acaba ultrasondada gözükmüyor ama var kesin nasil gorucekler alicaklar onu bi dahami hsg cektirmem gerekicek ya hic bisey bilmiyorum kafam cok karışık gercekten
Ya doktorum diyalog olarak cok seviyorm guzel dinliyo guzel yaklasiyo tam anlamiyla ilk ayim olfugu icin bilemiyorm sen tedavi gormuyo musun ki suan bahsetmednmi doktoruna polipten?

X