- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
Ben halen olmadım hsg ye gidiyorum kendine çok iyi bak Allah'a emanet olasınGünaydın kızlar iğnenin 15. Günü regl oldum. 12. Günde testim silik çizgi çıkmıştı. Demekki test için acele etmiyoruz. Sağlıkla kalın bi süre buralarda olmayabilirim.
Hayırlısı olsun canım. ÜzüldümGünaydın kızlar iğnenin 15. Günü regl oldum. 12. Günde testim silik çizgi çıkmıştı. Demekki test için acele etmiyoruz. Sağlıkla kalın bi süre buralarda olmayabilirim.
Naptin kuzum hsg yiBen halen olmadım hsg ye gidiyorum kendine çok iyi bak Allah'a emanet olasın
Canımın içi çekildim ama anestesiz idi gerçekten zormuş yalandan kolay demiycem benim canım çok acıdı ama gözünüz korkmasın olur ki isterler ise yaptırın emin olmak için , yaptırdım şükürler olsun her iki tupumde açık ve rahim güzel çıktı ,hatta şimdi çıktım hastaneden sabah 8den bu vakte dek hastanedeyim. Allah hepinizden razı olsun . Bu ay ki adetimle inşallah aşılama için basliycaz tedaviye aşılama yaptırıcaz . Ağladım da doktorumla konuşurken hani dedim daha adet bile olmadım içimde az da olsa belki hamileyimdir filan diye düşünmüştüm o da üzüldü ve telkin etti Allah ondan razı olsunNaptin kuzum hsg yi
Gecmis olsun kuzumCanımın içi çekildim ama anestesiz idi gerçekten zormuş yalandan kolay demiycem benim canım çok acıdı ama gözünüz korkmasın olur ki isterler ise yaptırın emin olmak için , yaptırdım şükürler olsun her iki tupumde açık ve rahim güzel çıktı ,hatta şimdi çıktım hastaneden sabah 8den bu vakte dek hastanedeyim. Allah hepinizden razı olsun . Bu ay ki adetimle inşallah aşılama için basliycaz tedaviye aşılama yaptırıcaz . Ağladım da doktorumla konuşurken hani dedim daha adet bile olmadım içimde az da olsa belki hamileyimdir filan diye düşünmüştüm o da üzüldü ve telkin etti Allah ondan razı olsun
Benm geçen ay çok ağrımıştı canım bu ayda kullandm göğüs ağrım hiç yok. İştah açtı mı dikkat etmedim.Bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum ve duphaston kullanıyorum göğüs ağrım öyle böyle değil ilaç yapıyor değil mi korkmaya başladım.bir de kullananlar bu ilaç size iştah açıklığı yaptı mı
Çok teşekkür ederim kuzum çok sagoalsin . Senin adet halen olmadı demi benimde olmadı henüz . Birkere özelde yaptırdım şimdi de devlette doktorum cidden düzgün ve empati duygusu yüksek biri bugün bana olan hallerini bu yolda yürüdüğümüz zorluklarda hiç görmemiştim özelde bile çok çok mutlu oldum . İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz içinGecmis olsun kuzumohhh cok sevndim temiz olmasina rahatla biraz artik ilk kez mi asilama yapicaksin askim valla hamile olursun nerden bilelim adet olmadığın surece umut vardir benimde bugundu normlde gunum daha olmadm yarinida atlatirsam bakalim
Amin kuzucum ama tuplerinin acik olmasina cidden cok sevindimÇok teşekkür ederim kuzum çok sagoalsin . Senin adet halen olmadı demi benimde olmadı henüz . Birkere özelde yaptırdım şimdi de devlette doktorum cidden düzgün ve empati duygusu yüksek biri bugün bana olan hallerini bu yolda yürüdüğümüz zorluklarda hiç görmemiştim özelde bile çok çok mutlu oldum . İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için
Bide hsg den sonra hemn hamile kalan cokmus bu seferki tedavin daha guzel olucak inan banaAmin kuzucum ama tuplerinin acik olmasina cidden cok sevindimsenn kacinci gunun igneden sonra bugun ? Benim 15 bugundu yarin 16 benm
Kasık ağrın olmuşmuydu peki canımBenm geçen ay çok ağrımıştı canım bu ayda kullandm göğüs ağrım hiç yok. İştah açtı mı dikkat etmedim.
Amin LarişHayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
15 .gündü kuzumAmin kuzucum ama tuplerinin acik olmasina cidden cok sevindimsenn kacinci gunun igneden sonra bugun ? Benim 15 bugundu yarin 16 benm
Hayırlı kandiller rabbim evlatlarına en güzel şekilde kavuşmayi nasip etsin inşallahHayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
İnşallah inşallah güzel kardeşim Rabbim bizlere en güzel şekilde nasip etsin inşallah . Bugün hastanede beklerken de duygusallastim ama inanıyorum herşey çok çok güzel olacakBide hsg den sonra hemn hamile kalan cokmus bu seferki tedavin daha guzel olucak inan bana
İnsaAllah canim benm bol duaİnşallah inşallah güzel kardeşim Rabbim bizlere en güzel şekilde nasip etsin inşallah . Bugün hastanede beklerken de duygusallastim ama inanıyorum herşey çok çok güzel olacak
Kac cikti senin degerin bugun da olmazsak d gerin cikar blki yavastan belli olmz15 .gündü kuzumolmadım adet ama hastanede de bthcg aldılar orda da daha düşük çıktı bugün inşallah senin gebeliktendir senin