Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Naptin kuzum hsg yi
Canımın içi çekildim ama anestesiz idi gerçekten zormuş yalandan kolay demiycem benim canım çok acıdı ama gözünüz korkmasın olur ki isterler ise yaptırın emin olmak için , yaptırdım şükürler olsun her iki tupumde açık ve rahim güzel çıktı ,hatta şimdi çıktım hastaneden sabah 8den bu vakte dek hastanedeyim. Allah hepinizden razı olsun . Bu ay ki adetimle inşallah aşılama için basliycaz tedaviye aşılama yaptırıcaz . Ağladım da doktorumla konuşurken hani dedim daha adet bile olmadım içimde az da olsa belki hamileyimdir filan diye düşünmüştüm o da üzüldü ve telkin etti Allah ondan razı olsun

Gecmis olsun kuzum ohhh cok sevndim temiz olmasina rahatla biraz artik ilk kez mi asilama yapicaksin askim valla hamile olursun nerden bilelim adet olmadığın surece umut vardir benimde bugundu normlde gunum daha olmadm yarinida atlatirsam bakalim

Bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum ve duphaston kullanıyorum göğüs ağrım öyle böyle değil ilaç yapıyor değil mi korkmaya başladım.bir de kullananlar bu ilaç size iştah açıklığı yaptı mı

Benm geçen ay çok ağrımıştı canım bu ayda kullandm göğüs ağrım hiç yok. İştah açtı mı dikkat etmedim.

Çok teşekkür ederim kuzum çok sagoalsin . Senin adet halen olmadı demi benimde olmadı henüz . Birkere özelde yaptırdım şimdi de devlette doktorum cidden düzgün ve empati duygusu yüksek biri bugün bana olan hallerini bu yolda yürüdüğümüz zorluklarda hiç görmemiştim özelde bile çok çok mutlu oldum . İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için

Amin kuzucum ama tuplerinin acik olmasina cidden cok sevindim senn kacinci gunun igneden sonra bugun ? Benim 15 bugundu yarin 16 benm

İğneden sonra oldu canım sonrasında batma şeklinde oldu hep. Şimdide bel ağrım var çok fazla. Sen de ne gibi şeyler oldu ki endişelendin ?

Hayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Hayırlı kandiller rabbim evlatlarına en güzel şekilde kavuşmayi nasip etsin inşallah darısı da biz bekleyenlere müjdelesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…