Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 0,56 idi valla sanmıyorum artık olsun . kuzum sen ver hele biKac cikti senin degerin bugun da olmazsak d gerin cikar blki yavastan belli olmz
Seb test yaptinmi hic cizgi ciktimi ben ignenin 13 ve 14 gunleri erken gebelik yaptim silik cikti bugun 16. Gun hicbir adet velirtim yok gelirs pat die gelicekDün 0,56 idi valla sanmıyorum artık olsun . kuzum sen ver hele bi
Aynen canım az kaldı. Dün belim cok ağrıdı. Hala da ağrıyor. Acayip asabiyim bugn yarın olmam gerekiyor takvime göre. Benm merk ettiğim hamile olanlar öğrenmeden önce bu bel ağrılarını Hep aynı şiddette mi yaşadı yoksa regli günü yaklaşınca arttı mı? Onu merk ediyorum. Senin ne zamandı bat?BankacI26
naptin canim? Nasılsın? Az kaldı regli gününe nasıl hissediyorsun? Benim de senin gibi belim ağrımaya başladı. Birkaç gündür akşamları da midem sürekli bir garip. Regli ağrısı gibi dün gece uyurken de ağrım oldu sürekli uyandım.
Yaa ben de merak ediyorum onu. Kardeşime sordum ona da olmuştu ama her sorduğumda başka birsey diyor ona da inanamıyorum artık benim 13-14 Mart. Bu sabah arttı biraz regli ağrılarım. Sanki cumartesi regli olacak gibiyim. Hayırlısı bakalım. Olursam önümüzdeki 2 ayda da eşim 2şer hafta seyahatte. Ara vermemiz gerekecek gibi. Ama agresiflik bende de var. Ve ben her regliden önce böyle olurum. Biraz umutlarım azaldı gibi. Önümüzdeki aylara yapıyorum attık gene planları. Kardeşime dedim aman diyor bosver az kafa dinlersin. Zaten çalışmıyorum, eşim seyahat ediyor sürekli, bir uğraşım yok. Neyin kafasını dinleyeceksem. Neyse başına gelmeyen anlamıyor işte ne yapalım.Aynen canım az kaldı. Dün belim cok ağrıdı. Hala da ağrıyor. Acayip asabiyim bugn yarın olmam gerekiyor takvime göre. Benm merk ettiğim hamile olanlar öğrenmeden önce bu bel ağrılarını Hep aynı şiddette mi yaşadı yoksa regli günü yaklaşınca arttı mı? Onu merk ediyorum. Senin ne zamandı bat?
Pazar veya pazartesi beklerim canım erkenden yapmamYaa ben de merak ediyorum onu. Kardeşime sordum ona da olmuştu ama her sorduğumda başka birsey diyor ona da inanamıyorum artık benim 13-14 Mart. Bu sabah arttı biraz regli ağrılarım. Sanki cumartesi regli olacak gibiyim. Hayırlısı bakalım. Olursam önümüzdeki 2 ayda da eşim 2şer hafta seyahatte. Ara vermemiz gerekecek gibi. Ama agresiflik bende de var. Ve ben her regliden önce böyle olurum. Biraz umutlarım azaldı gibi. Önümüzdeki aylara yapıyorum attık gene planları. Kardeşime dedim aman diyor bosver az kafa dinlersin. Zaten çalışmıyorum, eşim seyahat ediyor sürekli, bir uğraşım yok. Neyin kafasını dinleyeceksem. Neyse başına gelmeyen anlamıyor işte ne yapalım.
Sen ne zaman bakacaksın kendin testle olmazsan regli?
Benmde çok umudum yok ama adet belirtilerinin aynısı diyolar o yüzden karışık kafam benmde. senin kardeşin ne diyor?Yaa ben de merak ediyorum onu. Kardeşime sordum ona da olmuştu ama her sorduğumda başka birsey diyor ona da inanamıyorum artık benim 13-14 Mart. Bu sabah arttı biraz regli ağrılarım. Sanki cumartesi regli olacak gibiyim. Hayırlısı bakalım. Olursam önümüzdeki 2 ayda da eşim 2şer hafta seyahatte. Ara vermemiz gerekecek gibi. Ama agresiflik bende de var. Ve ben her regliden önce böyle olurum. Biraz umutlarım azaldı gibi. Önümüzdeki aylara yapıyorum attık gene planları. Kardeşime dedim aman diyor bosver az kafa dinlersin. Zaten çalışmıyorum, eşim seyahat ediyor sürekli, bir uğraşım yok. Neyin kafasını dinleyeceksem. Neyse başına gelmeyen anlamıyor işte ne yapalım.
Sen ne zaman bakacaksın kendin testle olmazsan regli?
Ben ilk defa bugün agladim. Sanırım kendimi yalnız, çaresiz hissediyorum ve regli olmaktan korkuyorum. Agzim başka içim başka. Eşim Allahtan çok yardimci sagolsun sardi sarmaladi beni, sukurler olsun. Kardeşim regli ağrım vardı normalden bile fazla oldu hatta diyor. Bir kere belim de ağrımıştı dedi sonra yok agrimamisti dedi. O da belliki hatırlayamıyor. Benim baya normal regli ağrısı. Eğer hamileysem şaşırırım yani. Insallah beraber şaşırırız ne diyim. Olmazsa da sağlık olsun.Benmde çok umudum yok ama adet belirtilerinin aynısı diyolar o yüzden karışık kafam benmde. senin kardeşin ne diyor?
Sen ne yaptın canım? Var mı bir gelişme?Gecmis olsun kuzum ohhh cok sevndim temiz olmasina rahatla biraz artik ilk kez mi asilama yapicaksin askim valla hamile olursun nerden bilelim adet olmadığın surece umut vardir benimde bugundu normlde gunum daha olmadm yarinida atlatirsam bakalim
Öyle kötü düşünme. Bekliycez ve sabretcez sıkma canını benm belim çok ağrıyodu şimdi hiçbişey yok nerdeyse. Göğüs hassasiyeti yok ne olck cok merk ediyrmBen ilk defa bugün agladim. Sanırım kendimi yalnız, çaresiz hissediyorum ve regli olmaktan korkuyorum. Agzim başka içim başka. Eşim Allahtan çok yardimci sagolsun sardi sarmaladi beni, sukurler olsun. Kardeşim regli ağrım vardı normalden bile fazla oldu hatta diyor. Bir kere belim de ağrımıştı dedi sonra yok agrimamisti dedi. O da belliki hatırlayamıyor. Benim baya normal regli ağrısı. Eğer hamileysem şaşırırım yani. Insallah beraber şaşırırız ne diyim. Olmazsa da sağlık olsun.
Henuz olmadim doktor persembede olmazsan test yap dedi bugunu atlatiyim yarin oglene kadar olmazsam belki yaparim yarin.iki erken gebelik testim pozitif cikti ovulasyonum da baya kipkirmizi ama ne niyetse ben bi garibim butun isaretler gebelikten ama yarin adet olurum gibi bi hissiyat var ama hicbir belirtim yok adetle ilgili gogus agrim bile cok hafifSen ne yaptın canım? Var mı bir gelişme?
Göğüs hassasiyeti bende de her regli öncesi olurdu şimdi hiç birsey yok. Sadece regli sancısı gibi ağrı. Bakalım biraz daha iyiyim şimdi. Bu süreçte sanırım normal, bir iyi bir kötü.Öyle kötü düşünme. Bekliycez ve sabretcez sıkma canını benm belim çok ağrıyodu şimdi hiçbişey yok nerdeyse. Göğüs hassasiyeti yok ne olck cok merk ediyrm
Testlerinin pozitif çıkmasına sevindim. Hadi inşallah hayırlısıyla olmayız hiç birimiz regli ve kan tahlilinde de pozitif görürüz canım.Henuz olmadim doktor persembede olmazsan test yap dedi bugunu atlatiyim yarin oglene kadar olmazsam belki yaparim yarin.iki erken gebelik testim pozitif cikti ovulasyonum da baya kipkirmizi ama ne niyetse ben bi garibim butun isaretler gebelikten ama yarin adet olurum gibi bi hissiyat var ama hicbir belirtim yok adetle ilgili gogus agrim bile cok hafif
Kizcelerim owulasyonum halen pik dua edin banada nolur belim muthis agiriyo sanki yük tasimisim sirtimda oyle bi agri heyecan sardi beni
Hadi inşallah hayırlısıyla istediklerin olur canım. Dua edeceğim şimdi hem sana hem kendime. sen de bana et ne olur. Benim moralim baya kötü. Daha regli olmadım ama ağrıdı bile yetti moralimi bozmaya.Kizcelerim owulasyonum halen pik dua edin banada nolur belim muthis agiriyo sanki yük tasimisim sirtimda oyle bi agri heyecan sardi beni
Moralini nie bozuyosun adet agrisinada cok benziyomus diyolar ya sonucta oyledir belki regli bugunmu olman lazimdiHadi inşallah hayırlısıyla istediklerin olur canım. Dua edeceğim şimdi hem sana hem kendime. sen de bana et ne olur. Benim moralim baya kötü. Daha regli olmadım ama ağrıdı bile yetti moralimi bozmaya.
Ay ne bilim çok duygusalım bugün. Sürekli gözlerim dolu dolu. Bugün iğneyi yapilali 14. gün 2 güne bekliyorum gelmesini.Moralini nie bozuyosun adet agrisinada cok benziyomus diyolar ya sonucta oyledir belki regli bugunmu olman lazimdi
Ne gelirse basimizin ustune yapacak hicbirseyimiz yok bu kimsenin elinde degil sadace Rabbim ol derse oluyo oyle düşünelim vermiyosa o vermiyo bizim sabrimizida siniyo olabilir vazgecmeyelim dua etmekten ozmn hosnut olacaktir insaAllahAy ne bilim çok duygusalım bugün. Sürekli gözlerim dolu dolu. Bugün iğneyi yapilali 14. gün 2 güne bekliyorum gelmesini.
Doğru diyorsun canım. Ben de hep sadece hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum. Olmazsa da hayırlısı ama işte insan her gün aynı değil. Genellikle şimdiye kadar iyiydi bu sabah sadece biraz moralim bozuldu ama şimdi çok şükür gene iyiyim. Hala ümidimi de yitirmedim ama olmazsa da ne yapalım kısmet. sağol bu içten desteğin için!Ne gelirse basimizin ustune yapacak hicbirseyimiz yok bu kimsenin elinde degil sadace Rabbim ol derse oluyo oyle düşünelim vermiyosa o vermiyo bizim sabrimizida siniyo olabilir vazgecmeyelim dua etmekten ozmn hosnut olacaktir insaAllah