Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün bir arkadaşım şuursuzca yazdı " ben hamileyim ,senin bebek yok mu ?" Bilmiyor çünkü hiç zorlanmamis bu konuda hiç sınavı olmamış . Dua ediyorum,iyi insan olmaya çalışıyorum rabbim daha iyi insan olucam diyorum olmuyor ,olmadıkça mahcuplugum kat kat artıyor.
Ah o şuursuzca yazanlar. Cahillik diyorum ben. Aklı selim insanlar hemen hamile de kalsalar böyle konusmazlar. Ben tedavi gördüğümü bir anneme bir de yakın bir kuzenim var ona soyledim. Çünkü etrafımda güvenebileceğim o ikisi var. Beni güzel telkin ediyorlar. Rahatlatiyorlar. Bide tabiiiii sizler varsınız 💓

Denemedim hiç .eşimde önce sıkıntı vardı belki de devam ediyor bilmiyorum sıkıntısı ama en son gittiğimiz üroloji Dr . Sende bişey yok deyince bukez ihale bana kaldı , yani artık bende sorun var diye olmuyo bile ve ben bunun yükünü taşıyorum çünkü geçmiş zamanlarda onda olduğunu bilmeden daha yeni evliyken çok kalbimi kırdı vs ..şimdi içten içe diyorum o kadar sene bekledik evlenmek için zor süreçlerden geçtik vs , belki de diyodur çocuğu bile olmuyor. Çünkü bana son gittiğimiz üroloji uzmanından sonra dedi ki normal bir kadınla olsam çocuğum olabilir yani duzelmis demi durumum diye aslında kötü mana da değil ama yanlış şekilde örnek verdi . Ne bileyim ya benim gözümde 2 ,3 evlat yok . Birtane hayırlı şekilde olsun başka da ne çabalarım ne bişey
Anladim keske oyle demeseymis esin her ne olursa olsun ya 🙁 bence bi oraylada gorus hsg temiz cikarsa hsg nin sonucu nezmn cikiyor peki aksam aksam uzdun beni😢

Ah o şuursuzca yazanlar. Cahillik diyorum ben. Aklı selim insanlar hemen hamile de kalsalar böyle konusmazlar. Ben tedavi gördüğümü bir anneme bir de yakın bir kuzenim var ona soyledim. Çünkü etrafımda güvenebileceğim o ikisi var. Beni güzel telkin ediyorlar. Rahatlatiyorlar. Bide tabiiiii sizler varsınız 💓
Benim hiç kimsen yok . Ben telkin ,teselli beklerken . Ben ediyorum . Zoruma giden de bu . çünkü anlıyorum

Anladim keske oyle demeseymis esin her ne olursa olsun ya 🙁 bence bi oraylada gorus hsg temiz cikarsa hsg nin sonucu nezmn cikiyor peki aksam aksam uzdun beni😢
Bilmiyorum ki . Yarın gidince yaptırınca sorarım oradaki görevlilere . Tek gideyim mi yoksa biri gelsin mi sizce yanımda kızlar hepinize soruyorum

Bilmiyorum ki . Yarın gidince yaptırınca sorarım oradaki görevlilere . Tek gideyim mi yoksa biri gelsin mi sizce yanımda kızlar hepinize soruyorum
Canim ben esimle gitmistim ama bence tekte gidebilirsin cunku bisey yok yani normal yürüyebiliyorsun gayet ben bide cok yürümüştum yani

Askim okudugum yorumlarda yanina ped gotur kanama olabiliyo deniliyo yani birnin gelme sansi varsa gelsin nolur nolmaz hem stresini azaltir biraz birinin olmasi

Kan testi verdim , yarın hsg filmine gün vermişlerdi ya bana zaten bugün de beklenen regl günüm . Yükselmez eminim bosuna hsg gitmesin , eşimi aradım haber verdim . Bana diyo bu ne isti arkadas , ben ondan teselli beklerken , ben onu teselli edip kapadım ..işte böyle böyle tukeniyorum çünkü beni teselli edecek bir eşim yok
Yarın sabah ilk idrarla sen yine de erken gebelik testi yap bence.
Öyle düşünme bu süreçte iki tarafta yıpranıyor, kendini o psikolojiye sokma

Askim okudugum yorumlarda yanina ped gotur kanama olabiliyo deniliyo yani birnin gelme sansi varsa gelsin nolur nolmaz hem stresini azaltir biraz birinin olmasi
Bir arkadaşım var herşeyimi bilen o gelecekti o da karantinadaymis . Ped alayım . Dua edin bana çok kötüyüm çünkü

Yarın sabah ilk idrarla sen yine de erken gebelik testi yap bence.
Öyle düşünme bu süreçte iki tarafta yıpranıyor, kendini o psikolojiye sokma
Sabah 8 de orda olmam lazım . Kesinlikle kardeşim.
Hiç sperm testi yorumlayabilecek biri var mı aranızda arkadaşlar yollasam bakabilir misiniz ?

Bakabilir misiniz ,yorumlayacak var mı
IMG_20210307_175655.jpg

Kızlar ben gittim acilde kan verdim . Sonucum çıkmış 1.27 yani hamile degilim çok üzülmedim diyip kendimi kandirayim en iyisi . Sadece eşime üzülüyorum o çok kafaya takıyor diye birde ne bileyim
Hayırlısı olsun canım. Insallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın. 💕 üzüldüm 😔

Süreç zor ve biz de yoruluyoruz. Yarın hsg filmim var dua edin bana emi . Şuan annemle bile konuşmak istemezken buraya yazdım çünkü beni sizden başka hiç kimse anlamaz .
Aynen ben de bugün kardeşime yazdım sonra pişman oldum. Böyle şeyleri yaşamayan insanın anlaması zor. Geçirdiğimiz kolay bir süreç değil. Burada(almanya) uzun süre bu tedavilere devam edenlere psikolojik destek öneriyorlar ki bence çok mantıklı. Yıpraniyor insan. Konuşsa biriyle olmuyor konuşmasa kendine zarar. Valla burda yazıp da rahatlıyorum en azından.

Hayırlısı olsun canım. Ne kadar üzülmeyelim desek te üzülüyoruz. Şimdi yakın bir arkadaşım mesaj attı. Hamileyim dedi. Onun adına çook sevindim ama bizlerin adına üzüldüm. 5 sene spiralliydi. Spiral kayınca çıkarttırdı. Tekrar taktırmak için adetini beklerken hamile olduğunu öğrendi. Ve daha düşünmüyordu.Yanı demem o ki Rabbim "ol" derse olur. Spiral kaymasi yeni bir gebeliğe vesile olacakmış demek ki. Bu da bizlerin imtihanı. Bizde vesilelere sariliyoruz ama zamanı var demek ki. 💓
Ben de istiyoruz dedikten sonra böyle bizden sonra denemeye başlayan kaç kişinin haberini aldım. Hepsi sağlıkla büyütsün ama insanın bir için burulmuyor değil. Hayırlısı tabi ama inşallah bir gün bizim de dileklerimiz gerçek olur. Ne diyelim. 😞

X