canım siz kaç yıdırı bekliyorsunuz? tedavi oldunuz mu bu süreçte...
doğru söylüyosun canım umudumuzu kesmiyoruz hiçbir zaman
rabbim bigün bizide sevindirecek inş
bebişlerimizi kucağımıza alınca tüm yaşadıklarımızı unutucaz inş:13:
İnş canım özelden bir arkadaşa msj atmıştım sana atmam için 10 dk beklemem lazımmış bekleyemedim burdan yazayım dedim.İyiyim çok şükür canım yatarak geçiriyorum zamanı işte :) sen naslsın canımcım
Ben 2 yıllık evliyim canım aşılamaya karar vermiştik hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi herhangi bir tedaviye başlamadık daha canım
sizin sorun ne canım?
3 denemedede hiç gebelik olmadımı
Hidrosalpenks var iki tüpümde yapışıklıklar varhiçbirinde gebelik olmadı malesef. sadece 2. denemede 8. çamur şekilde lekenemelerim oldu progesteron ile duruduruldu ama sonuç yine negatif oldu..
sizde sorun neydi cnm??
anladım canım şuan hamilemisin? Rabbim hepimize yardım etsin inşlhh
iyiyim canım tşkr ederim
canım ben meryem suresine başladım okumaya
daha öncede okumştum 41 gün boyunca hergün bir tane
sen duymuşsun dur belki daha önceden meryem suresinin faziletlerini
Duydum bitanem hatta ilk hamileliğimde okumuştum şimdi de dua topiğindeki arkadaşlarla meryem suresine başladık sende katıl istersen beraber okuyalım canım başka dualarda var
katılmak isterim canım ama olurda okuyamadığım yetişemediğim olur o zaman başkasının hakkını yemek,
söz verdiğim şeyi yerine getirmemek istemem
bizim sorun erkek infertilitesi canım ve bizim embriyoların pgtye girmesi gerek eşimde y kromozomu fazlalılığı var xyy kromozom yapısına sahip
Hayır canım hamile değilim şu an.Temmuz ayında erken doğumda kaybettim kızımı Yüce Mevlam en yakın zamanda nasip etsin inş hepimize
Arkadaslar aranıza yenı katıldım bende 14 aralıkta ılk tup bebek transferımı yaptırdım. 26 aralık test gunum ama benım suan adet sancılarına benzer sancılarım var adet sıvılcem cıktı ve her adetten once böyle cınsellık gıbı rüyalar gorurdum yıne oldu yanı uykuda oluyor.... dun gece oldu ve esım yatıyordu kalktım gece yarısı 1 saat ağladım olmadığını kabullendim.. adet sancılarına cok takılmamıştım cunku hamılelık sancılarıda aynı olabılıyormus dıye. ama sıvılcem ve bu olay moralımı sıfıra ındırdı . pazartesı gunu 10.gunum test yaptırmayı düşünüyorum olmadıysada bılıyım artık.. allah hepımızın yardımcısı olsun
Arkadaslar aranıza yenı katıldım bende 14 aralıkta ılk tup bebek transferımı yaptırdım. 26 aralık test gunum ama benım suan adet sancılarına benzer sancılarım var adet sıvılcem cıktı ve her adetten once böyle cınsellık gıbı rüyalar gorurdum yıne oldu yanı uykuda oluyor.... dun gece oldu ve esım yatıyordu kalktım gece yarısı 1 saat ağladım olmadığını kabullendim.. adet sancılarına cok takılmamıştım cunku hamılelık sancılarıda aynı olabılıyormus dıye. ama sıvılcem ve bu olay moralımı sıfıra ındırdı . pazartesı gunu 10.gunum test yaptırmayı düşünüyorum olmadıysada bılıyım artık.. allah hepımızın yardımcısı olsun
Aaaa olur mu hiç öyle şey.Sen hiç düşünmeden katılıyosun yetiştiremediğin her zaman ben varım unutma.Hem kızlar o kadar iyi ki yardımlaşarak okuyorlar nüffennn gellll :) başkasının hakkını yemezsin merak etme ben yardım edecem söz ve en ufak bir hakkım geçerse sonuna kadar helal olsun canım ne olurrrr
Neden kotu düşünüyorsun ki? Olmadıysa da öyrendiyinde üzülürsün.
Benim 3 kere transferim oldu, hep ağrılarımın olmasını istedim, amma asla ağrı filan olmadı, tabii bebişler de tutunmadı.
Ayrıca sivilceye, rüyaya da takılma. Daha bedenin hamile olduğunu kendisi de bilmiyordur, adete hazırlanıyordur.
İnşeAllah tutar, kendini kasma. Kötü düşünce hormonları direk etkiler. Allah bu yola giren her kesin yardımcısı olsun. Zor bir süreç, en zoru da cevabı beklemek, ızdırap gibi, elhamduLillah.
katılmak istiyorum canım