Umutlar Başka Bahara....

bende senii çoook sevdim ablamm..benim ablam yook sende benim ablam oldun artık :) sende iyi ki varsın :) bir insanı görmezsin ama nasıl biri olduğunu hayal edersin yaa gözümde senii huzur sokağı dizisinde ki şükran gibi hayal ettim uzun boylu zayıf türbanlııı acaba doğru mu ettim affına sığınarak yazıyorum :)

Bayıldım sana :) uzun boylu türbanlı ama balık etli arka sıradakiler dizisindeki edaya benzetir çoğu kişi

Bayıldım sana :) uzun boylu türbanlı ama balık etli arka sıradakiler dizisindeki edaya benzetir çoğu kişi

hehehehe bendee balıkkk etliyiiiim :) hatun dediğin ascık balık etli olcak ama dimii :)) ablacım facebook kullanıyor musun ? Sorun olmazsa bana özelden yollayabilir misin facebook adresini ekliyim seni :)

hehehehe bendee balıkkk etliyiiiim :) hatun dediğin ascık balık etli olcak ama dimii :)) ablacım facebook kullanıyor musun ? Sorun olmazsa bana özelden yollayabilir misin facebook adresini ekliyim seni :)

Özelden yazdım sana canım

Özelden yazdım sana canım

okudum ablamda özelden cvp veremiyorum msj sayısı 100 olması gerekiyormuş... son 3 msj kaldı heheh :)) msn falanda mı kullanmıyorsun :) bende seni çok görmek istiyodum neyse hayırlısı olsun artık ne diyelim :)

okudum ablamda özelden cvp veremiyorum msj sayısı 100 olması gerekiyormuş... son 3 msj kaldı heheh :)) msn falanda mı kullanmıyorsun :) bende seni çok görmek istiyodum neyse hayırlısı olsun artık ne diyelim :)

Mesaj sayın dolsun özelden konuşalım canım :) ben yine özelden yazıyorum sana bekle kuzu

ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
hakkımda olanı gönlüme razı eyle..............
AMİİİİNNNNNN:KK5::KK5::KK5:

Amin canım Rabbim gönlüne göre versin inş

inşallah canım birgün hepimiz anne olucaz buna inanıyorum ve bu yaşadıklarımızı unutucaz
belki kızımız belki oğlumuz olucak ve onlara tüm yaşadıklarımızı masal olarak anlatıcaz
buna inanıyorum :13::13::KK1:

ağlattın beni arkadaşım hemde çook :KK43::KK43: 4 yıldır hasretle bekliyoruz inşlhh Rabbim duamızı kabul eder ve hergün rüyalarımızda gördüğümüz meleğimizi bizlere gerçeğini nasip eder...

ağlattın beni arkadaşım hemde çook :KK43::KK43: 4 yıldır hasretle bekliyoruz inşlhh Rabbim duamızı kabul eder ve hergün rüyalarımızda gördüğümüz meleğimizi bizlere gerçeğini nasip eder...

amin canım hepimizi rabbim sevindirir bigün inşallah
4 yıldır bekliyoruz demişsin bu 4 yılda tedavilerden geçtinmi:KK43::KK43:

İnş canım Yüce Rabbimden umudumuzu kesmedik hiçbir zaman.Bizim için en hayırlı zamanı bekliyor Rabbim inş o hayırlı zaman yakındır hepimiz için

doğru söylüyosun canım umudumuzu kesmiyoruz hiçbir zaman
rabbim bigün bizide sevindirecek inş
bebişlerimizi kucağımıza alınca tüm yaşadıklarımızı unutucaz inş:KK49::KK49::KK49::13:

X