Umutlar Başka Bahara....

MELEKiim

MiS KoKuLuM GeLDiM DE....
Pro Üye
23 Aralık 2011
14.371
18.310

Merhaba Bebeğim..
Bilmiyorum birgün benim olup,büyüyüp bu satırları okuyabilecek misin?
Sana kavuşmak için her gün dua ediyorum Meleğim,,,İlk başta senin hemen aramıza
katılacağını sanıyorduk..Bilmiyorduk senin bu kadar uzak yollardan geleceğini ama inanki sana
olan özlemim hiç azalmıyor bebeğim.Sen gelmedikçe , gelmekte inat ettikçe daha da artıyor sana olan özlemim...
Sana kavuşmak için nelere katlandığımı bilseydin bu kadar geç kalmazdın heralde Bebeğim...
Senin için ne hayaller ne umutlar büyüttük yüreğimizde evlenir evlenmez hemen anne olacağım diye sana ilk aydan başladım
patikler kazaklar örmeye,, SeNİ pamuklara saracaktım oysaki, kimselerin ağlatmasına,üzmesine
izin vermeyecektim gelseydin eğer,,sana en güzel beşikleri, en güzel kıyafetleri alacaktım..Beraber parklara gidip
oyunlar oynayacaktık...Sen benim için dünyanın en güzel Bebeği Olacaktın,,biz de dünyanın en güzel bebeğine sahip anne baba
olacaktık....
Biliyor musun Bebeğim, etrafımda öyle kötü insanlar varki sen gelmedikçe beni üzmek için Senin niye gelmediğini soruyorlar inatla
kendi bebeklerini seviyorlar yanımızda...Onlar öyle yaptıkça inanki çok üzülüyorum ama kimseye bir şey diyemiyorum
gözyaşlarımı hep içime akıtıyorum...Her ay belki gelirsin Umuduyla bekliyorum,,,yalvarıyorum Allahıma,,,
Sonra yine olmadığını anlayınca ağlıyorum hıçkıra hıçkıra....Bazen niye ben diyorum,,,,sonra yine içimi bir umut kaplıyor
ama göz yaşlarımı asla babana göstermiyorum,onu da üzmek istemiyorum...Biliyor musun Bebeğim banan da seni hasretlee bekliyor
hani erkekler ağlamaz derler ya o yüzden o gözyaşlarını hep içinde tutuyor....Bebeğim baban da öyle fedakar bir insan ki o da
sana kavuşabilmek için her şeyden vazgeçti..Bir bilsen ne kilometrlr kattettik beraber , belki o yolların sonunda Sen varsındır diye hep
Her tedavi sonunda tahlil sonucunu o aldı hastaneden,,alıştırarak söyledi bana yine olmadığını kavuşamayacağımızı..
O yıkıldı benden önce hep.
ilk tedavide çok olumlu konuştu doktorlar.Kendimizi sana öyle hazırladıkki baban hemşirem oldu ve iğnelerimi o
vurdu.Babanla ikimiz geleceğinden çok emindik.senin embriyo halini gördük verdikleri fotoğrafda...
VE seni o fotoğraflarda sevdik.O fotoğraf bizi dünyanın en mutlu insanı yaptı.....15 gün sonra baban sonucu
getirdi çok yıkıldım ,günlerce ağladım tutunamamıştın...
Sonra 2. deneme 3 ay zor bekledik yeni bir tedaviye başlamak için ve yine aynı umutlar ve aynı kötü son:2:
VE bu sefer aradan 1 yıl geçti merkezimizi değiştirdik.YİNE aynı umutlarla çıktık yola ..
Günlerce gittik geldik tedavi için .O uzun yollar bize kısa geliyordu sonunda Sen vardın çünkü Bebeğim,
Her şey çok güzel gidiyor dediler hep....Bu sefer geleceksin, bizim olacaksın diye çok emindim..Ve yine tedavimiz
bitti ve aynı kötü sonu yine yaşadık Bebeğim..
Neden gelmiyordun , bizi neden bu kadar üzüyordun ? Benim hep bir yanım eksik mi kalacaktı Allahım
Olmayacaktı,iki kişilik ailemizi 3 kişiye çıkartamayacaktık,,evimiz yine sessiz kalacaktı .Oysaki sana
ne umutlar beslemiştim yüreğimde biliyor musun Bebeğim...
Ben aradan 3. negatif sonucu almıştın ve aradan 20 gün geçti geçmedi halan 2. bebeğini kucağına aldı..
Kıskanmadım ama çok üzüldüm....Aradan bir kaç ay geçti ve artık teyzen de ilk bebeğine hamileydi.
Ama teyzen hamile olduğuna sevinemedi bile ,belkide sevindide belli edemedi sadece ben üzülmeyeyim diye ...
Ama ben o nun hamile olduğunu duyunca o kadar üzüldümki MELEĞİM evimize geldim saatlerce gözyaşı
döktüm senin için. Onun bebeği büyüdükçe benim de sana olan hasretim büyüyordu.
Biliyormusun MELEĞİM teyzenin güzel bir kızı oldu sen onun büyüğü olacakken O senin ablan olacak gelirsen eğer.
Niye bebeğim niye bu kadar inat ettin bizimle...
VE daha fazla dayanamadık ..Biz de anne baba olmalıydık..2010 yılının sonlarında yine düştük yollara
Bu sefer her şey daha güzel olacak dedi doktorlarımız...Ama yine olmadı , yine tutanamamıştın bana..
Biliyor musun Bebeğim; baban beni mutlu etmek,senin yokluğunu unuturmak için elinden geleni yapıyor inanki,
ama hep bir yanım eksik kalıyor sen yoksun diye...
Herkez doğum hikayelerini , bebeklerinin yaramazlıklarını anlatırken ben sadece susuyorum..Ne senden ne de
yaptıklarından bahsedemiyorum....
Seni sadece rüyalarımdan tanıyorum...Bazen ruyalarıma girdiğinde öyle seviniyorumki o an hiç bitmesin,
hiç uyanmıyayım istiyorum...Ama sonra ruya olduğunu anlıyorum...
6 yıldır ne bayramlar geçti sensiz, her bayram gelirsin de sana bayramlık alırım diye bekliyorum...
Çocuklarını elinden tutup okula götüren anneleri gördükçe iç geçiriyorum..Bir gün ben de onlar gibi senin
doğum hikayeni anlatırmıyım bilmiyorum ama sen geç olsa da yine de gel Bebeğim..Gelki seninle ertelediğimiz
her şeyi yaşayalım...Gel gel de geceleri beni uykumdan uyandır..Sabahları babanı işe beraber gönderelim,
seninle beraber parklara gidelim...
Senin için ne adaklar adadık...
Biliyor musun bebeğim sensiz biz hep kışı yaşıyoruz, gel artık kışımızı bahara döndür,, ağlayan gözlerimizi güldür
bu hasreti bitir.............

hikayeni okudum o kadar etkilendimki seninle kaderimiz aynı ve buradaki çoğu insanla olduğu gibi.Allah'ım inşallah bizimde yüzümüzü güldürücek inancını umudunu yitirme sakın lütfen..

Canım msjni okurken gercekten için sızladı.Ne diyeceğimi bilmiyorum ama bende buyolda seninle kader arkadasiyimaslinda.Bizde t 3yildan beri bekliyoruz bebeklerimizi.Ve hergece kendime ve benim gibi evlat hasretiyle yanan kadınlara dualar ediyorum.İsallah Rabbim sesimizi duyar ve yüzümüzü guldurur.

hikayeni okudum o kadar etkilendimki seninle kaderimiz aynı ve buradaki çoğu insanla olduğu gibi.Allah'ım inşallah bizimde yüzümüzü güldürücek inancını umudunu yitirme sakın lütfen..

aynı kader aynı acılar hangimzin acısını tarifi varki tek umudumuz yarınlar ve ettiğimiz dualar

bende canım hepimiz için dua ediyorum herzaman inşaallah allah birgün tüm yaşadıklarımızı unutturur bize

hamile kalıp kaybetmi zor yoksa hiç hamile kalamamkmı
anladımki ortak olan acı aynı acı evlat hasreti ((
rabbim dindir bu acımzı..............

ah ah ah ne diyeyim beni anlatmışsın resmen tüm duygularımı yazmışsın kader arkadaşım ..daha temmuzda 3.negatifi almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum hergeçen gün özlem artıyor dayanılmaz oluyor ..anne olmamaya alışamıyor insan hep bir yanımız eksik kalıyor ve biliyorum ki bebeğim gelmedikçe bu hasret bu gözyaşı dinmeyecek ..allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah nerde el açıp yalvaran gözyaşı döken kadın varsa güzel rabbim mucizlerini göndersin inşallah ..bu acı çok başka çünkü ....

haklısın canım bi burada yanıp tutuşurken kimileri de kıymetini bilmiyor o meleklerin,,,değersiz bir eşya gibi alıp çöpe atıyorlar..

Çok fena ağlattın beni ama...

Rabbim meleklerimizi bir an önce göndersinn benimde tek duam bu..

yüreğimizde yaşadığımız hasret özlem aynı içimizde kanayan sızlayan yara aynııı
ve dualarımız bu hasret bitsin diye Rabbimden Duam son negatif haberin olsun melekciğim eşin bu sefer sana müjdelerle gelsin
ve aldığınız bu müjde kucağınızda gülücükler atsın... Biz Rabbimizden yüz çevirmedikçe dualarımız karşılığını bulacak evlatlarımız bize gelecek inşaalllah...

Canım benim o kadar etkileyici yazmışsınki yaşadıklarını çok üzüldüm ,,çok ağladım,,
Ne kadar içten anlatmışsın hikayeni ,, bebişine duyduğun özlemi........
Herkez bebeğini severken sen belki kahrolup ağlamışsındır ama Rabbim in sevgili kuluymuşsunki sana hz.zekeriiya peygambere nasip ettiği
sınavı nasip etmiş...
üzülme asla dua etmeye devam et etki Allah seni duysun ve sonunda sizi mutlu edecek hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin...Amin...
İnşllh bir gün herkez tadar bu duyguyu,anne olmayı........

hani diyorsunya kızkardeşim hamıle kaldı ben çok üzüldüm.benevlendıkten tam 4 yıl sonra kardeşim evlendı ve 8 aylık hamıle bana hamıle haberını zorla söyledıler ve ben saatlerce ağladım.daha yenı alısıyorum henuz sesını duymamısken!eşimin kardeşi evlendi ilk haftada hamıle kaldı ben EBE olduğum için testi birlikte baktık.görmek istediğim yıllarca rüyalarımda gördüğüm çift çizgiyi onda gördüm.günlerce ağladım neden ben değilde o diye ama yapacak birşey yok dua etmekden başka dedım.alt katımda oturuyor.henuz 5aylık hamıle yatak odalarımız altlı üstlü 4 ay sonra başka bir sınav baslayacak herkes bebek görmeye gelecek mevlütü olacak enkötüsü hergece yattıgımda bebek sesımı odamda duyacağım.bu arada konu komşununda özellikle hamılelıgını hep benım yanımda tebrık etmeleri cabası...........ACIMIZ AYNI EVLAT HASRETİ VE BİNLERCE DOĞUMU YAPTIRIRKEN SENDE OLMAMASI

canım yazdıklarını okurken tam yüreğimde hissettim içim acıdı çok ağladım.rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallah. isyan etmeyelim sadece sabredelim canım.

ne desem boş canım çok üzücü hem de çok
benim kardeşim de benden 2 yıl sonra evlendi ama 1,5 yıl çocuk yapmadılar sırf ben ve eşim üzülmesin diye ama sonra o hamile kaldı ve ben yıkıldım
şimdi iki yaşına girdi kızı ama benim daha hala bebeğim yok..
2 görümcem var ikisinin de ben evlendikten sonra 2 ay arayla çocukları oldu...Sen benden daha da zor durumdasın her gün eline bebeğin doğması
ne kadar zor...Annem şu an yanımda ve ağlayarak okudu inan...İlk kez birine bu kadar üzüldüm diyor...
Allah seni de bizi de sevndirsin canım inşlh..

canım yazdıklarını okurken tam yüreğimde hissettim içim acıdı çok ağladım.rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallah. isyan etmeyelim sadece sabredelim canım.

Elimiz boş,yüreğimiz boş bir yanımız eksik
Allahım ne olur sevindir bizi ne olur.......

yaşadıklarının tarifi yok canım.çok zor en yakınının gün gün büyüyen bebeğini görmek ve senin üzüntün....

Burda bu yazdıklarınız bile kendimi iyi hissetmeye yardımcı oluyor..Bizi sadece bizim gibi olanlar anlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…