- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 378
hani diyorsunya kızkardeşim hamıle kaldı ben çok üzüldüm.benevlendıkten tam 4 yıl sonra kardeşim evlendı ve 8 aylık hamıle bana hamıle haberını zorla söyledıler ve ben saatlerce ağladım.daha yenı alısıyorum henuz sesını duymamısken!eşimin kardeşi evlendi ilk haftada hamıle kaldı ben EBE olduğum için testi birlikte baktık.görmek istediğim yıllarca rüyalarımda gördüğüm çift çizgiyi onda gördüm.günlerce ağladım neden ben değilde o diye ama yapacak birşey yok dua etmekden başka dedım.alt katımda oturuyor.henuz 5aylık hamıle yatak odalarımız altlı üstlü 4 ay sonra başka bir sınav baslayacak herkes bebek görmeye gelecek mevlütü olacak enkötüsü hergece yattıgımda bebek sesımı odamda duyacağım.bu arada konu komşununda özellikle hamılelıgını hep benım yanımda tebrık etmeleri cabası...........ACIMIZ AYNI EVLAT HASRETİ VE BİNLERCE DOĞUMU YAPTIRIRKEN SENDE OLMAMASI
Rabbim herkeze farklı sınav nasip etmiş,herkezin ayrı.....ama üzülme arkadaşım kardeşine söyle sana bol bol dua etsin
çünkü o şimdi karnında bir melek taşıyor onun yüzü suyu hürmetine ettiği dualar kabul olur...