Olsun sen yine umutla bekle her zaman olacak diye düşün ne kadar kaldı adeteİnşallah canım ya hiç umudum yok böyle oldukça umutlanmak yerine şaşırıyorum
Normalde 1 hafta ama bu ay tam ne zaman yumurtladım bilemiyorum ovülasyon testi bu hafta hep koyu çıktıOlsun sen yine umutla bekle her zaman olacak diye düşün ne kadar kaldı adete
başka bir topilte arkadaşlr almıştı ama bundan bununla hamileliğini öğrendilr kuzumHayır marka duyulmuş değil çakma hatta isme baksana
Canım yaptırdığın şey hsg den farklı biieymi. Hsg de tıkalı tüpü açabiliyorlar cünkü ya. İnşallah bu ay olurda çok fazla uzamaz açık taraftan yumurta gelişmiş bence şans varAllahım kaç gündür kafam bir milyon haftasonu yatıya misafir kaç sayfa olmuş kuzum, cevaplayamadım da.
Tüp kontrolüm oldu malesef sağ tüpüm tıkalıymış. Soldan yumurtlama var ama doğal yoldan gebelik olabilir dedi. Ama tabi ben takıldım acaba bu tıkanıklık açılır mı, doktora mail atacağım. 3. klomen tedavim devam yarın iğnemi vurulacağım. şayet bu ay da olmasa eşim tüp diye tutturdu. bakalım dr ne diyecek. İnş gerek kalmaz
Sen nasılsın canım herşey yolunda mı????
Evet canım diğer topikte de çok kullanan olduBen kullandım gayet güvenilir bence .
Nasıl bir kür olucak bu canım. Ama burada o ilaçlarla hamile kalan bir çok kadın var. Bende bir doktorun yazısında 'klomenle hamile kalmak doğal yoldan hamile kalmakla aynı şey' diye okumuştum. Ben bunu şöyle yorumladım;Bu ay bende ınstagramdan bir sayfa takip ediyorum ona kür yaptırıcam hormon testi ve sperm testi sonuçlarını paylaştım yarın sabah arayıp konuşucam.Yalnız kadın yumurta geliştirici ilaçlarla ilgili çok iyi şeyler söylemedi hormon onlar içi boş embriyo oluyor tutunmaz gibi şeyler söyledi
Çok teşekkür ederimTebrik ederim,saglıkla gelsin bebeğiniz :)))
Koyu çıkıyorsa da vardır bir şey. Ben geçen sene martta kaldığımda 1 hafta öncesinde öğrendim kanla öğrendim hatta sonra buradaki arkadaşlar ovulasyon yap nasıl çıkıyor diye merak etti yaptım kıpkırmızıydıNormalde 1 hafta ama bu ay tam ne zaman yumurtladım bilemiyorum ovülasyon testi bu hafta hep koyu çıktı
Hayır hayatım olur mu hiç öyle birşey. Ozaman tüp bebeklerde tutmaz . Kendi ürünleri ni yada para kanmak için tıptakı tedavileri red etmek de etik değil. Bir kere doktora en son muaynemde bana dediki yumurta kaliten çok önemli aylardır takipteyim kalitesiz yumurta olunca o ay degerlendirmiyoruz dedi düşük vs olmaması adına .Bu ay bende ınstagramdan bir sayfa takip ediyorum ona kür yaptırıcam hormon testi ve sperm testi sonuçlarını paylaştım yarın sabah arayıp konuşucam.Yalnız kadın yumurta geliştirici ilaçlarla ilgili çok iyi şeyler söylemedi hormon onlar içi boş embriyo oluyor tutunmaz gibi şeyler söyledi
Tabiki canım . Bana çok mantıklı gelmedi. Bizim zaten hormonlar bozuk .Nasıl bir kür olucak bu canım. Ama burada o ilaçlarla hamile kalan bir çok kadın var. Bende bir doktorun yazısında 'klomenle hamile kalmak doğal yoldan hamile kalmakla aynı şey' diye okumuştum. Ben bunu şöyle yorumladım;
yani ben pkoyum. Kilo almadan önce pkonun etkileri yoktu vücudumda hormon dengesi çalışıyorduki zamanında yumurtlamam gerçekleşip saati saatine reglim şaşmazdı. Ama sonra kilo aldım. Pkoyu en iyi besleyen şey. Ve vücudum yumurtayı yeterli geliştirecek hormonu üretmemeye başladı. Ki yumurtlayamadım ve reglilerim kesildi. Geçen sene haziran ayından aralık ayına kadar kendi başıma regli olamadım malesef.
Bu sürectede mecbur yumurta gelişimini sağlamak için dışarıdan hormon desteği almam gerekti. Tabi bunu sorunun kökten çözümü kilo vererek sağlamaktı ama gebeliği hızlandırmak için hızlı bir yol seçmek istedim. Tabi bende başarılı olmadı bu yol. Belkide dediğin gibi boş yumurtalar geliştirdi.
ama burada hiç azımsanmayacak kadarda bu ilaçlarla hamile kalabilmiş kesim var.
Ooooo bade hanım bade hanım kız mı erkek miPortakallı cikolat bende senin gazına geldim gittim ovulasyon testi yaptım yarın bat günüm anlayanlar yorumlasınlar bakalım
Eki Görüntüle 2802559
Ooooo bade hanım bade hanım kız mı erkek mihayırlı ugurlu olsun yahu
Benim yengemde bu yöntemleri denedi o da hiç doktorundan böyle bişi duymamış klomen ile olmadı ama aşılma yoluyla oldu onların üçüzleri var şimdi.Bayanı daha aramadım arayınca detaylarını konuşucam tahlil sonuçlarına göre yorum yaptı.Mesela estradoil(e2) benim 40 larda tahlilde düşük dedi bu değer düşük olursa yumurtaların gelişmez büyümeden söner dedi.Macun gibi bişiler hazırlıyor sanırım arayınca detayını yazarımNasıl bir kür olucak bu canım. Ama burada o ilaçlarla hamile kalan bir çok kadın var. Bende bir doktorun yazısında 'klomenle hamile kalmak doğal yoldan hamile kalmakla aynı şey' diye okumuştum. Ben bunu şöyle yorumladım;
yani ben pkoyum. Kilo almadan önce pkonun etkileri yoktu vücudumda hormon dengesi çalışıyorduki zamanında yumurtlamam gerçekleşip saati saatine reglim şaşmazdı. Ama sonra kilo aldım. Pkoyu en iyi besleyen şey. Ve vücudum yumurtayı yeterli geliştirecek hormonu üretmemeye başladı. Ki yumurtlayamadım ve reglilerim kesildi. Geçen sene haziran ayından aralık ayına kadar kendi başıma regli olamadım malesef.
Bu sürectede mecbur yumurta gelişimini sağlamak için dışarıdan hormon desteği almam gerekti. Tabi bunu sorunun kökten çözümü kilo vererek sağlamaktı ama gebeliği hızlandırmak için hızlı bir yol seçmek istedim. Tabi bende başarılı olmadı bu yol. Belkide dediğin gibi boş yumurtalar geliştirdi.
ama burada hiç azımsanmayacak kadarda bu ilaçlarla hamile kalabilmiş kesim var.
Valla bilemedim dediğim gibi yengem aşılama ile hamile kaldı eğer öyle olda üçüz sahibi olmazdıHayır hayatım olur mu hiç öyle birşey. Ozaman tüp bebeklerde tutmaz . Kendi ürünleri ni yada para kanmak için tıptakı tedavileri red etmek de etik değil. Bir kere doktora en son muaynemde bana dediki yumurta kaliten çok önemli aylardır takipteyim kalitesiz yumurta olunca o ay degerlendirmiyoruz dedi düşük vs olmaması adına .
Tabiki canım . Bana çok mantıklı gelmedi. Bizim zaten hormonlar boz .
Bence güzel değerin canım 1 2 güne gitsen görebilirsin keseyiArkadaşlar bugün kan testi yaptırdım. 1194 çıktı Beta Hcg değerim. Son adet tarim 10 şubat, ymurtlama 25 şubat. Değer iyi mi sizce? Yarın doktora göndereceğim ama sizlerin tecrübeleri de önemli benim için. bu haftalarda kaç olmalı?
Ben hiç anlamıyorum bu lh lardanPortakallı cikolat bende senin gazına geldim gittim ovulasyon testi yaptım yarın bat günüm anlayanlar yorumlasınlar bakalım
Eki Görüntüle 2802559
Aynen öyleee. Peki senin doktorun neye göre kalitesine bakıyodu canım. Geçen ay çatlatma olcağım zaman doktora sormuştum kalitemi değilmi diye onu göremiyoruz dedi. E2 tahlili falan varmış dedim o tüp bebekte bakılır dediHayır hayatım olur mu hiç öyle birşey. Ozaman tüp bebeklerde tutmaz . Kendi ürünleri ni yada para kanmak için tıptakı tedavileri red etmek de etik değil. Bir kere doktora en son muaynemde bana dediki yumurta kaliten çok önemli aylardır takipteyim kalitesiz yumurta olunca o ay degerlendirmiyoruz dedi düşük vs olmaması adına .
Tabiki canım . Bana çok mantıklı gelmedi. Bizim zaten hormonlar bozuk .
E2 büyümüş yumurtanın kalitesi diye hep burda okudum kuzum. Yumurta büyütmek içindemi bakılırmışşBenim yengemde bu yöntemleri denedi o da hiç doktorundan böyle bişi duymamış klomen ile olmadı ama aşılma yoluyla oldu onların üçüzleri var şimdi.Bayanı daha aramadım arayınca detaylarını konuşucam tahlil sonuçlarına göre yorum yaptı.Mesela estradoil(e2) benim 40 larda tahlilde düşük dedi bu değer düşük olursa yumurtaların gelişmez büyümeden söner dedi.Macun gibi bişiler hazırlıyor sanırım arayınca detayını yazarım
Canım ben bat gününe kadar pik gördüm. Aldırış etme ovulasyon testine yanıltıyor olabilirPortakallı cikolat bende senin gazına geldim gittim ovulasyon testi yaptım yarın bat günüm anlayanlar yorumlasınlar bakalım
Eki Görüntüle 2802559
Aynen biliyorum canım zaten daha önce çok yaşadım bu ay beklemiyorum ben zatenCanım ben bat gününe kadar pik gördüm. Aldırış etme ovulasyon testine yanıltıyor olabilir
Benim de ya pik ya da koyu çıkıyo bu ay hiçbi şey anlamadım testlerdenAynen biliyorum canım zaten daha önce çok yaşadım bu ay beklemiyorum ben zaten
Off gece yine yandım ama sabah çok üşüdüm titredim hatta geçti sanırım birden üşüme başladıKoyu çıkıyorsa da vardır bir şey. Ben geçen sene martta kaldığımda 1 hafta öncesinde öğrendim kanla öğrendim hatta sonra buradaki arkadaşlar ovulasyon yap nasıl çıkıyor diye merak etti yaptım kıpkırmızıydıhadi hayırlısı inşallah
Hiç bir belirti olmuyorsa hamileyiz. Nasılsa her ay belirti yaşayıp hamile kalamadık tersi olması lazım. Benım ofisimde arkadasım yeni gebe kaldı burda görüğüm duyduğum belirtilerin hepsinii 5. Hafta itibari ille yaşıyor .biz erkenden bişler arıyoruz.tatlım yoktur yaaa benim hormonlar beni yanıltır yarin kirmizilari görmezsen test alıp yapcam ama hiç bir belirtim yok ayrıca yumurtlama gününden iki gün önce ilişki olmuştu zannetmiyorum olacağını
Canım yani aşılama yaptın mı hiç bilmiyorum ama ben yapan biri olarak söylüyorum o klomen famera vs ilaçların aşılama öncesinde yapılan iğnenin bence yanından geçemez. Belki her ay kaliteli yumurta olmaz ama klomen ile 1 yumurtam oldu iğne ile 6 yani hormonu basmış oluyoruz. Ama dediğin kişinin eğer tedavisi saglık bakanlıgı tarafından kabul edilseydi bir ofis açar paraya para demez di. Oda doktorlar gibi takılırdı. Evet alternatif tıp diye bişy var . Ama nerden biliceksin ki o macunun sana alerji yapmadıgını? Macun dediğin safi şeker , piko lu isen şeker zaten yasak . Ben 15 yaşımdan beri bu lanet piko hastalıgın içinden geçmiş biri olarak söylüyorum. Biraz akışına bırakmalı ve yıllarca kafa patlatanlara biraz kendimizi bırakmalıyız. Bu vaadlerle çok kişi cocuk sahibi olmuş ta olabilir ama ben korkarım başka bir yerime zararı olur mu diye. Dikkat et canım . Ben sadece fikrimi söylüyorum denemekten bişy çıkmaz zaten . :) umarım güzel sonuçlar alırsın.Benim yengemde bu yöntemleri denedi o da hiç doktorundan böyle bişi duymamış klomen ile olmadı ama aşılma yoluyla oldu onların üçüzleri var şimdi.Bayanı daha aramadım arayınca detaylarını konuşucam tahlil sonuçlarına göre yorum yaptı.Mesela estradoil(e2) benim 40 larda tahlilde düşük dedi bu değer düşük olursa yumurtaların gelişmez büyümeden söner dedi.Macun gibi bişiler hazırlıyor sanırım arayınca detayını yazarım
Merhaba bat dediğiniz şey ne acaba ?Merhaba herkese
benim de bat:20 mart
Kullandığım ilaç: femara ve folbiol
Kullandığım kür yok.
2 aydır deniyoruz
Herhangi bir sağlık problemimiz yok
Şimdiden herkese uğurlu bir ay diliyorum