Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 kere hamile kaldım ve 2 sinde de ayak yanmadan anladım hamile olduğumu normalde ayaklarım hep buz gibi olur böyle bir yanma yoktu bende çok beyazımdır demek ki doğru
Aa gerçekten mii normalde benimde böyle olmazdı şimdi biraz azaldı gece ve sabahları çok şiddetli hissediyorum çok teşekkür ederim paylaştığın için
Propolisi arısütğ falan onları dedide. Bende clife alcam oda şifacılığa kalkıştı
Ben sana dedim arı sütü al diyee

Aa gerçekten mii normalde benimde böyle olmazdı şimdi biraz azaldı gece ve sabahları çok şiddetli hissediyorum çok teşekkür ederim paylaştığın için

Regli üstünden gecince ğstüne düşmedim balım ya hiçbişeyşn bu regle başlıcam herşeye

Akşamları çok oluyordu benimde gündüz değilde inşallah hamilensindir

Canim erken gebelik testimi bu ?
Yok canım değil normal kaset test
Kızlar slm biraz yazdıklarınızı okuyabildim bayadir kendime gelemdim.kk girdiğimde durum yapıp çıktım sev9 Cookiie
Hoşgeldin bitanem, nasılsın
Enişte beyimiz büyük konuşmuş tıp tarihine geçecek olursa bu iş
Ahahaah büyük attı bakalım olmazsa ona napcağımı düşüneyim

Yaa inşallah aynenn dediğin gibi gündüz geçti hafifledi gece örtülerin içinde duramamışım soğuk sular fayda etmedi o derece
Seninde bekliyoz testini canım ne zaman yapmayı düşünüyorsun

İyiyim kuzum çok şükür dün iğne günüydü benim duruar aynı yani sen ne yapıyorsun nasilsin
Bekleme sürecindesin yani kuzum. 3. Ayın dimi inşallau son ayın olucak
bende bildiğin gibi canım 1 hafta var tahminen regle bugün iyice göğüs kasık ağrılarım başladı. Test yaptım pür pak temizlikte

Evet cnm 3 . Bakalım çok umudum yok ama hayırlısı artık bu ay doktor farklı bı takviye verdi birde eşim için verdi tek farkı bu birde kasık ağrım olmazdı şuan çok var gobegimde ağrı var hayırlısı bakalım senden ins güzel haber alırız bebeğim kg durumu nasil

Nasıl takviyeler kuzum vitamintarzımı. Hepimizin kullanacağı tarzdamı Umudunu kaybetme canım bence olucak
bu ay olmayacaktır benim canım. Adetle bende clife falann başlıcam. Kg yavaş gidiyor ya şuan 87ye indim şu 2 ayda 7si daha gitse nasip olursa hamilelik olursa da 3 ay diyete devam edicem ilk 3 ay bence verilir dhaa

Kuzu folik asit değiştirdi esimede promotil men verdi verilir verilir

Canim daha cok erken bir haftan varmiş bat’a cıkmaz ki daha
Evet canımm erkende benim böyle bağımlılığım var yaklaştımı yapasım geliyo sürekli bir türlü bırakamadım
Bide bu sabah ciddi koltukaltıma vuran göğüs ağrım oldu. Kasıklarımda karnımda şuan iğnebatmaları var. Ondan aklıma düştü ama regli yaklaştığının belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…