Aa gerçekten miiBen 2 kere hamile kaldım ve 2 sinde de ayak yanmadan anladım hamile olduğumu normalde ayaklarım hep buz gibi olur böyle bir yanma yoktu bende çok beyazımdır demek ki doğru
Ben sana dedim arı sütü al diyeePropolisi arısütğ falan onları dedide. Bende clife alcamoda şifacılığa kalkıştı
Regli üstünden gecince ğstüne düşmedim balım ya hiçbişeyşn bu regle başlıcam herşeyeAa gerçekten miinormalde benimde böyle olmazdı şimdi biraz azaldı gece ve sabahları çok şiddetli hissediyorum çok teşekkür ederim paylaştığın için
Ben sana dedim arı sütü al diyee
Akşamları çok oluyordu benimde gündüz değilde inşallah hamilensindirAa gerçekten miinormalde benimde böyle olmazdı şimdi biraz azaldı gece ve sabahları çok şiddetli hissediyorum çok teşekkür ederim paylaştığın için
Ben sana dedim arı sütü al diyee
Yaa inşallah aynenn dediğin gibi gündüz geçti hafifledi gece örtülerin içinde duramamışım soğuk sular fayda etmedi o dereceAkşamları çok oluyordu benimde gündüz değilde inşallah hamilensindir
Canim erken gebelik testimi bu ?
Enişte beyimiz büyük konuşmuş tıp tarihine geçecek olursa bu işAhhaa dur alsın bakayım hepsini atcam size çok büyük vaadlerde bulundu
Yok canım değil normal kaset testCanim erken gebelik testimi bu ?
Hoşgeldin bitanem, nasılsın
Ahahaah büyük attı bakalım olmazsa ona napcağımı düşüneyimEnişte beyimiz büyük konuşmuş tıp tarihine geçecek olursa bu iş
Seninde bekliyoz testini canım ne zaman yapmayı düşünüyorsunYaa inşallah aynenn dediğin gibi gündüz geçti hafifledi gece örtülerin içinde duramamışım soğuk sular fayda etmedi o derece
İyiyim kuzum çok şükür dün iğne günüydü benim duruar aynı yani sen ne yapıyorsun nasilsinYok canım değil normal kaset test
Ahahaah büyük attı bakalım olmazsa ona napcağımı düşüneyim
Hoşbulduk canimcim hep birlikte güzel haberler alalım insHoşgeldin bebeğim hayırlı haberler alırsın inşallah bu ayy
İki-üç hafta adet olmazsam o zaman bebeğim
İnşallah canım ya bu ay hepinizi hamilelerin topiğine yollucamHoşbulduk canimcim hep birlikte güzel haberler alalım ins
Bekleme sürecindesin yani kuzum. 3. Ayın dimi inşallau son ayın olucakİyiyim kuzum çok şükür dün iğne günüydü benim duruar aynı yani sen ne yapıyorsun nasilsin
Evet cnm 3 . Bakalım çok umudum yok ama hayırlısı artık bu ay doktor farklı bı takviye verdi birde eşim için verdi tek farkı bu birde kasık ağrım olmazdı şuan çok var gobegimde ağrı var hayırlısı bakalım senden ins güzel haber alırız bebeğim kg durumu nasilBekleme sürecindesin yani kuzum. 3. Ayın dimi inşallau son ayın olucak
bende bildiğin gibi canım 1 hafta var tahminen regle bugün iyice göğüs kasık ağrılarım başladı. Test yaptım pür pak temizlikte
Canim daha cok erken bir haftan varmiş bat’a cıkmaz ki dahaYok canım değil normal kaset test
Ahahaah büyük attı bakalım olmazsa ona napcağımı düşüneyim
Nasıl takviyeler kuzum vitamintarzımı. Hepimizin kullanacağı tarzdamıEvet cnm 3 . Bakalım çok umudum yok ama hayırlısı artık bu ay doktor farklı bı takviye verdi birde eşim için verdi tek farkı bu birde kasık ağrım olmazdı şuan çok var gobegimde ağrı var hayırlısı bakalım senden ins güzel haber alırız bebeğim kg durumu nasil
Kuzu folik asit değiştirdi esimede promotil men verdi verilir verilirNasıl takviyeler kuzum vitamintarzımı. Hepimizin kullanacağı tarzdamıUmudunu kaybetme canım bence olucak
bu ay olmayacaktır benim canım. Adetle bende clife falann başlıcam. Kg yavaş gidiyor ya şuan 87ye indim şu 2 ayda 7si daha gitse nasip olursa hamilelik olursa da 3 ay diyete devam edicem ilk 3 ay bence verilir dhaa
Ben aldım testler bozuk çıktı malesefTrendyol'da 20 Adet laboquick ovulasyon testi + 6 tane de gebelik testi 50 TL canım, ben sipariş verdim dün akşam.
Evet canımm erkende benim böyle bağımlılığım var yaklaştımı yapasım geliyo sürekli bir türlü bırakamadımCanim daha cok erken bir haftan varmiş bat’a cıkmaz ki daha