O promotili bende çok burda görüyorum canım. İyi olabilir oda. Ben folik asiti bu ay bıraktım içmiyorum folat depom dolu çıkınca önümüzdeki ay yine başlarım ona belki yada diğer ayKuzu folik asit değiştirdi esimede promotil men verdi verilir verilir
Ooo hadi inşallah o zaman canımYaa inşallah aynenn dediğin gibi gündüz geçti hafifledi gece örtülerin içinde duramamışım soğuk sular fayda etmedi o derece
İnşallah canım ya hiç umudum yok böyle oldukça umutlanmak yerine şaşırıyorumOoo hadi inşallah o zaman canım
Gebelik ve adet belirtileri aynı zaten kuzum ona aldırış etme bat günü tekrarla bat’dan önce cıkmaz zatenEvet canımm erkende benim böyle bağımlılığım var yaklaştımı yapasım geliyo sürekli bir türlü bırakamadım
Bide bu sabah ciddi koltukaltıma vuran göğüs ağrım oldu. Kasıklarımda karnımda şuan iğnebatmaları var. Ondan aklıma düştü ama regli yaklaştığının belirtisi
Bende hiç 1 tane bile bozuk çıkmadı.Ben aldım testler bozuk çıktı malesef
Bakalım kuzu etkisi güzel.olur insO promotili bende çok burda görüyorum canım. İyi olabilir oda. Ben folik asiti bu ay bıraktım içmiyorum folat depom dolu çıkınca önümüzdeki ay yine başlarım ona belki yada diğer ay
Tamam kuzum zaten artık geçerse yaparımGebelik ve adet belirtileri aynı zaten kuzum ona aldırış etme bat günü tekrarla bat’dan önce cıkmaz zatenumudunu yitirme
Olur canım rabbim nasip etsin yeterki kullandıklarımız hep bir vesileBakalım kuzu etkisi güzel.olur ins
Benim malesef bozuk geldi hepsini denedim sırayla ama malesef sonra yine kadınlar kulübünde başka bi konunun altında instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından alanları gördüm ordan aldım.Bende hiç 1 tane bile bozuk çıkmadı.
Sol tarafta da var dedi doktor ama sağ taraftaki daha sağlıklı yeterli büyüklükte dedi Çarşamba tekrar çağırdı catlamismi diye bakacakOlur canım rabbim nasip etsin yeterki kullandıklarımız hep bir vesile
Bu ay ne kadar yumurtan gelişmişti cankm
Hadi güzelce çatlasınlar içleri dolu dolu olsun sonra döllensinler inşallahSol tarafta da var dedi doktor ama sağ taraftaki daha sağlıklı yeterli büyüklükte dedi Çarşamba tekrar çağırdı catlamismi diye bakacak
Aman diyim erken gebelik testi yapma aldanmaBen reglim geçerse şunu sipariş vereyim diyorum kızlarEki Görüntüle 2802472
İns canimcim insHadi güzelce çatlasınlar içleri dolu dolu olsun sonra döllensinler inşallah
Çok yalnış çıkarıyolar dimiAman diyim erken gebelik testi yapma aldanma
Hayır marka duyulmuş değil çakma hatta isme baksanaÇok yalnış çıkarıyolar dimi
Ama 5 tane kaset test fiyatında çok uygun değilmi
Allahım kaç gündür kafam bir milyon haftasonu yatıya misafir kaç sayfa olmuş kuzum, cevaplayamadım da.Heee aaa ilk defa böyle bişey duydum canım ondan anlayamamışımHadi bununla beraber gelsin bebiişş
Tebrik ederim,saglıkla gelsin bebeğiniz :)))
Ben kullandım gayet güvenilir bence .Ben reglim geçerse şunu sipariş vereyim diyorum kızlarEki Görüntüle 2802472