Anladım kuzum hayırlısı olsun bakalım. belki aynı okuldan mezundur doktorlarBenimkide son gittiğimde sadece sıkışık gel demişti. Ben istanbuldayım canım2 ay oldum tedavi bi sonuç alamadım ara verdim bende 2 3 ay sonra tekrar başlıcam
Olcak olcak senin bence
Olabilir canımmAnladım kuzum hayırlısı olsun bakalım. belki aynı okuldan mezundur doktorlar
Kızlar benim tahminen regle 1 hafta kaldı. Test krizlerim başladıbu akşam yapcam bitane negatifi alıp oturcam aşağı yine
Valla tatlım bende öyleydim ayfa en az 10 tane yapıyordum ama bu ay yapmicam zaten galiba yumurtlama günümü değerlendiremedik benimde 2 günüm kaldıİlçemdeki eczaneler zengin olduysa büyük payım var
Bende yapmıcam diyordum burda konuştukca alevlendim yaaValla tatlım bende öyleydim ayfa en az 10 tane yapıyordum ama bu ay yapmicam zaten galiba yumurtlama günümü değerlendiremedik benimde 2 günüm kaldı
Hadi yapta at bize o zamanBende yapmıcam diyordum burda konuştukca alevlendim yaa
Regl olana kadar bi umut vardır kuzum inşallah bebiş haberi alırız
Kuzum bu ay boş yere para harcama
Hayırlısı neyse o olsun kuzum bu aydan zaten beklentim yoktuda gelecek ay clife flan başlıcamRegl olana kadar bi umut vardır kuzum inşallah bebiş haberi alırız
Ooo bize de at isimlerini hep birlikte 5 iz doğururuzKızlar benim bey olaya el attıdoktoruymuş ilacıymış hepsini boşvercekmişim öyle şeyler alcakmışki bu ay 5iz bile doğurabilirmişim
Seni dinliyorum bu ay boşum dediğğn gibi canımKuzum bu ay boş yere para harcama
Ahhaa dur alsın bakayım hepsini atcam size çok büyük vaadlerde bulunduOoo bize de at isimlerini hep birlikte 5 iz doğururuz
Ne ki acaba çok merak ettimAhhaa dur alsın bakayım hepsini atcam size çok büyük vaadlerde bulundu
Ben 2 kere hamile kaldım ve 2 sinde de ayak yanmadan anladım hamile olduğumu normalde ayaklarım hep buz gibi olur böyle bir yanma yoktu bende çok beyazımdır demek ki doğruOnu da şurdan öğrendim
Bir şeyi 40 defa söylersen olur cümlesinden mi yürüyosunuz kızçelerim saolun devam böyle 40 oldu mu acaba
Propolisi arısütğ falan onları dedide. Bende clife alcamNe ki acaba çok merak ettimenişte artık test almaktan yıldııı
Ne ki acaba çok merak ettimenişte artık test almaktan yıldııı
Sorma valla bi öncekilerde ciddi isyanlar ediyodu artık eczaneye girer girmez bana test uzatcaklar diyoduPropolisi arısütğ falan onları dedide. Bende clife alcamoda şifacılığa kalkıştı