- 8 Mart 2020
- 1.799
- 786
Valla bendetakma diyenlern nasl takmadıgını hep düşnüp duruyorum istemsiz çock aklmda devamlı bendeistiyorum akışına bırakayım rahat takılayım olmuyo ama umarm tez zmanda olsun artık isyan etmek istemiyorum ama çöpe sağa sola çock atanları gördükçede içten içe çıldırıyorumAy ben iyice dertlendim..
Bu dünyaya sabırla sınanmaya gelmişim.
Ömrüm adet beklemekle geciyo..
Artık umutsuzluk filan oluyor ben anne olamicam diyip duruyorum ister istemez..
canıma yetti bu düzensiz adet her ay değerlendirmek varken şansıma 2-3 ayda bi değerlendirme şansım oluyor anca.
Olmayınca amaaaan artık bidakine diyip kestirip atmak eğlenmek kafamı dağıtmak mutlu olmak istiyorum.. ama yatiyorum kalkıyorum her anım çoçuk çoçuk.. bu nasıl bi psikoloji ya sabır
Eşime aldırıyorum bazen 2 tane al diyorum birini yap diğerini bırak adet olmazsan 1 hafta sonra yap diyor. Nerdeeeee ben onuda hallediyorummbide onun haberi yokken her dışarı cıkmamda aldıklarım
Canım sadece klomen kullandım. Yumurtalarımda iyiydi. 2 tane oluşmuş hatta bi tane de arkadan geliyo demişti dr. Bu ay çatlatma iğnesi vermedi.
Çok iyi canım boşa hormon yüklenmemişsin. İnşallah bebişin seninledir heyecanla bekliyorum
Senin ikizlerin olcak canım ikisinin cinsiyeti aynı olcak kız yada erkek onu bilemiyorum ama asilaman tutacak hayırlısıyla
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2801872 kızlar yarın kan vermeye gitcem akşam idrarıyla yaptım
Olur canımBunu ekran görüntüsü aldım adetim gelir gelmez clife macun ve bunları temin edicem
Dur dur gelmesin bebiş gelsin belkide hadi
kızlar ben baştaki listeyi siliyip sadece isimlerimiz kalsa hamile olanlarabunu koyarım.Cümkü cidden takip edemiyorum. Ne dersinizzz
Ay kız benimde cocuğum olucak mıı ??? HahahagSenin ikizlerin olcak canım ikisinin cinsiyeti aynı olcak kız yada erkek onu bilemiyorum ama asilaman tutacak hayırlısıyla
Takmadığın an oluyor diyorlar ya bide.Valla bendetakma diyenlern nasl takmadıgını hep düşnüp duruyorum istemsiz çock aklmda devamlı bendeistiyorum akışına bırakayım rahat takılayım olmuyo ama umarm tez zmanda olsun artık isyan etmek istemiyorum ama çöpe sağa sola çock atanları gördükçede içten içe çıldırıyorum
Canım biz senle biraz daha uğraşmaz 3 4 ay ama allahın izniyle olcak ay kendi mi bi anda değişik hissetim böyleAy kız benimde cocuğum olucak mıı ??? Hahahagbi hisset bakimmm
Kız çıkıyomu senin bu hislerCanım biz senle biraz daha uğraşmaz 3 4 ay ama allahın izniyle olcak ay kendi mi bi anda değişik hissetim böyle
Tatlım ben temmuzda 10 yılı devircem sen daha yeni sayılırsın ve 2017 den beri uğraşıyorum evlenince 55 kiloydum sidresden 80 kilo oldum tabi bunda pko nün etkisi de var allah bi şekilde sabir veriyo canım kendini pozitif tut nasıl olsa bi gün olacak diye hayal et biliyorum aklımızdan hiç çıkmıyo ama bu yıl bizim yilimiz bu yıl o bebisler bize müjdelerini verecekler allahın izniyle dualarım sizlerle canlarımKız çıkıyomu senin bu hisler2,5 yıldır evliyim daha fazla dayanacak gibi değilim ama tabii elden ne gelirde, olur konusunda çıksında ama şöyle 1-2 aya kadar olursa daha münasıp olcak yoksa cidden psikoloji yönünden hiç iyi şeyler olmicak
Ha bu arada 15 güne kalmaz cikiyo gerçekten nasıl oluyo bilmiyorum inşallah sizlerinki de çıkar canımKız çıkıyomu senin bu hisler2,5 yıldır evliyim daha fazla dayanacak gibi değilim ama tabii elden ne gelirde, olur konusunda çıksında ama şöyle 1-2 aya kadar olursa daha münasıp olcak yoksa cidden psikoloji yönünden hiç iyi şeyler olmicak
O takmama işi bu sıkıntılara girmediğinde oluyor kuZu. Mesela hiç çocuk için uğraşmadığın zamanlarda. Yada çok uğraşıp artık gerçekten yıldığın zamanlarda.Takmadığın an oluyor diyorlar ya bide.
Ben çok beklerim ozaman
Vay ben neyleyimmm
Senin ikizlerin olcak canım ikisinin cinsiyeti aynı olcak kız yada erkek onu bilemiyorum ama asilaman tutacak hayırlısıyla
Bade pes diyorum sanaKbradlk bak ben de merak ettim dr ne dedi doğru bilmismiyim söyle bakıyım
Inşallah canım olsun da sen bana dia et yeterBade pes diyorum sanadoktorum ikiz bekliyorum dedi. Bende zor olur nasıl bakarım dedim. allahım versinde saglıklı olsunda :)))
Haftaya gebe olup olmadıgım belli olcak . Adresini alıp hediye göndericem sana kız söz
Ayyy ben şoookkkBade pes diyorum sanadoktorum ikiz bekliyorum dedi. Bende zor olur nasıl bakarım dedim. allahım versinde saglıklı olsunda :)))
Haftaya gebe olup olmadıgım belli olcak . Adresini alıp hediye göndericem sana kız söz
Yaaaa inşlh içine doğdu badenın :)Ayyy ben şoookkkkız o zaman kızım olcakk önümüzdeki ay
Hadi sen bir kerede 2 taneyi alıp gitcen, biz bide ikinciler için burda savaşcazYaaaa inşlh içine doğdu badenın :)