Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtam gelişmiyor diyen varsa arı sütü bal polen müthiş bişeymiş. Markette bulup öylesine alayım dedim. 9.günde çatlama gördüm. Geçen ay iğneyle 14.gün çatlamıştı. Bizim eşimden kaynaklı olduğu için tutmamış olsa da yani bence tutmamıştır. Ama belki size vesile olur. Aktarlarda bulabilirsiniz karışımı :KK16:

Kızlar yumurtam gelişmiyor diyen varsa arı sütü bal polen müthiş bişeymiş. Markette bulup öylesine alayım dedim. 9.günde çatlama gördüm. Geçen ay iğneyle 14.gün çatlamıştı. Bizim eşimden kaynaklı olduğu için tutmamış olsa da yani bence tutmamıştır. Ama belki size vesile olur. Aktarlarda bulabilirsiniz karışımı :KK16:
Resmi varmı canım markası falan belli mi

Kızlar merhaba bugün doktora gittim. Yumurtanın büyümüş olduğunu çatlamaya hazır olduğunu söyledi(femara kullandım) şimdi ovitrile verdi alicam iğneyi on iki bir gibi vurucam. Bana dedi ki vurduktan 36 saat sonra ilişki dedi. En son salı günü ilişki oldu. Ve gün aşırı ilişki dedi. Ya benim aklıma takılan şey bu yumurta ya 36, saatten önce catlarsa ben bunu yakalayamazsam :KK43: sizlerin doktorları neler söyledi bı aydınlatın lütfen.
canım bana iğne günü ve ertesi günü değerlendir dedi....

Resmi varmı canım markası falan belli mi
Kız senin daha kaç tane gelişcek 😂 Ben a101den aldım canım aktüel üründü şubede satılmamış 17 tlye düşmüş. Deneyim dedim aldım çok etkili oldu. Bi de yanında pekmezli karışım denemiştim çok faydasını gördüm. A101de olmazsa aktarlara arı sütü bal polen karışımı derseniz bilir. İnternetten de bulunur ☺️

Aynen bendede oluyo o bende çok merak ediyorum herkeste öylemi oluyo ayağa kalkar kalkmaz 😁
Bende de oyle oluyor ama zaten giden gitmis fazlalik olan akiyor diye okudum. Yani hepsi sperm degil zaten prostattan gelen bir sivi var cogu o sperm kismi ilk basta gidiyor iceriye. Ha hareket hizi , kalitesi falan tabiki durumu etkiliyor. Pozisyonlar onemsiz mi ? Hayir .ozellikle erkek hep ustte oldugu pozisyonlar olmali . Yuzustu ya da sirt ustu 🙈 Ama endise etmeyin bence😁

Bende de oyle oluyor ama zaten giden gitmis fazlalik olan akiyor diye okudum. Yani hepsi sperm degil zaten prostattan gelen bir sivi var cogu o sperm kismi ilk basta gidiyor iceriye. Ha hareket hizi , kalitesi falan tabiki durumu etkiliyor. Pozisyonlar onemsiz mi ? Hayir .ozellikle erkek hep ustte oldugu pozisyonlar olmali . Yuzustu ya da sirt ustu 🙈 Ama endise etmeyin bence😁
Ay allah razı olsun bende diyorum acaba içimde niye durmuyo bu bebekte olmuyo ya kendimi suçluyorum içimde tutamıyorum diye 😁😁

Kız senin daha kaç tane gelişcek 😂 Ben a101den aldım canım aktüel üründü şubede satılmamış 17 tlye düşmüş. Deneyim dedim aldım çok etkili oldu. Bi de yanında pekmezli karışım denemiştim çok faydasını gördüm. A101de olmazsa aktarlara arı sütü bal polen karışımı derseniz bilir. İnternetten de bulunur ☺️
Ay bu ay olmazsa gelecek için diyorum ya ağzın bal yesin inşallah tutarda😊

Ay bu ay olmazsa gelecek için diyorum ya ağzın bal yesin inşallah tutarda😊
İnşallah bu ay hamile kalırsın gerek kalmaz bebeğim ❤️ ama cidden çok faydalı erkeklere de çok faydalıymış eşine de yedirip doping yapabilirsin ihtimal daha da tavan yapar 😂 Aktardan bakmak daha güvenilir gibi ☺️

İnşallah bu ay hamile kalırsın gerek kalmaz bebeğim ❤️ ama cidden çok faydalı erkeklere de çok faydalıymış eşine de yedirip doping yapabilirsin ihtimal daha da tavan yapar 😂 Aktardan bakmak daha güvenilir gibi ☺️
Bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı bu ayı böyle geçiricem artık gelecek aya alrım memlekete gidicem😊

Durumlar nasıl sevgili *ANNE* adayları 😊 ağrısı sızısı olan yada başka belirtisi olan var mııı😬😁
Benim bu ay ovülasyon çok erken başladı. 9.günde çatlama gördüm ve bel ağrım devam yani daha gelişen yumurtalarım var belli ki. Çok doğurası var vücudun ama yazık işte napsın elinden bu kadar geliyo 😂😅

Benim bu ay ovülasyon çok erken başladı. 9.günde çatlama gördüm ve bel ağrım devam yani daha gelişen yumurtalarım var belli ki. Çok doğurası var vücudun ama yazık işte napsın elinden bu kadar geliyo 😂😅
Bu ay benimde ağrılarım oluyo canım ya hadi bakalım inşallah.

İşte olmayınca olmuyo ya tedavi de olsan sorun varsa sorunu da çözsen olmayınca olmuyo. Olcağı varsa da tüm engelleri aşıyo
Bizimkiler çoook nazlı allahım hayırlı evlat nasip etsin. İnsanın çocuğu oluyo seni doğurmaz olaydım dedirtiyo allahım hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin her isteyene içindede bize

X