- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 34
Kontrol nasıl geçti neler dediler kuzum?İlaçlara devam ediyorum canım yarın kontrolüm var belli olcak bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrol nasıl geçti neler dediler kuzum?İlaçlara devam ediyorum canım yarın kontrolüm var belli olcak bakalım
Canım pazartesi yumurta toplamam oldu. Bugüm 11 adet yola devam eden 2. Gün embriyom varmış beklemedeyiz artıkKontrol nasıl geçti neler dediler kuzum?
İyiyim canım ben ev hastane düğünler ora bura uğraşıp duruyorum sen napıyorsunNapıyorsunuz kızlarrrr
Bende aynı kuzum vitaminlerim düşük çıktı her cuma b12 iğnesi vurulup duruyorumİyiyim canım ben ev hastane düğünler ora bura uğraşıp duruyorum sen napıyorsun
Hastane işleri nasıl gidiyor canım başladınız herhalde tedaviyeİyiyim canım ben ev hastane düğünler ora bura uğraşıp duruyorum sen napıyorsun
Düzelir canım bende bir ara vuruldum iui geliyor o iğnelerBende aynı kuzum vitaminlerim düşük çıktı her cuma b12 iğnesi vurulup duruyorum
Başladık canım embriyoları dondurduk pgt sonucu bekliyoruzHastane işleri nasıl gidiyor canım başladınız herhalde tedaviye
İnşallah bu ay biraz bebek denemiş olabilirim vitamin düşüklükleri engel diyorlar korkuyorumDüzelir canım bende bir ara vuruldum iui geliyor o iğneler
Ya güzel haberler alırsın inşallah kuzum rabbim kucağımızı bu ş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eylesinBaşladık canım embriyoları dondurduk pgt sonucu bekliyoruz
İnşallah güzel haberler alırsın canım ne zaman belli olacak biliyor musunBaşladık canım embriyoları dondurduk pgt sonucu bekliyoruz
Benim d vitamini çok düşüktü b12 sınırdaydı ama sıkıntı yaratmadı canım folik asit kullanıyorsan içinde b ve d vitamini olanlar var onlardan tercih edebilirsinİnşallah bu ay biraz bebek denemiş olabilirim vitamin düşüklükleri engel diyorlar korkuyorum
Olsun canım korkmana gerek yok sonuçta iğneleri kullanıyorsun. Değerin düzelir bu ay olmazsa öbür ay olur daha yeni başlamışsın denemeyeİnşallah bu ay biraz bebek denemiş olabilirim vitamin düşüklükleri engel diyorlar korkuyorum
2 haftaya cıkıcKmış cAnım. Yarında rahim filmi çekilcem bAkalım nasipİnşallah güzel haberler alırsın canım ne zaman belli olacak biliyor musun
Senin tedavi nasıl gidiyor kuzum ?İyiyim canım ben ev hastane düğünler ora bura uğraşıp duruyorum sen napıyorsun
Ya bugün dağlık ocağına gittim aile hekimimde öyle dedi folikasit içiyorum ama bilmiyorum bakalımİnşallah güzel haberler alırsın canım ne zaman belli olacak biliyor musun
bakalım kuzum inşallah sorunsuz olurOlsun canım korkmana gerek yok sonuçta iğneleri kullanıyorsun. Değerin düzelir bu ay olmazsa öbür ay olur daha yeni başlamışsın denemeye
Ben şuan embriyolardan haber bekliyorum pgtdeler canım haer gelsin histereskopi olucam bakalım sonra transfere hazırlwnıcazSenin tedavi nasıl gidiyor kuzum ?
Olur olur canım sen kafana takmaYa bugün dağlık ocağına gittim aile hekimimde öyle dedi folikasit içiyorum ama bilmiyorum bakalım
bakalım kuzum inşallah sorunsuz olur