Hepimiz kAvuşalım canım mayısta güzel haberler senden gelsin hadiRabbim sabrını veriyor kuzum Allah hayırlı eylesin inşallah tüm bu tedaviler hayaline kavuştursun
Yok kız kandan nasıl anlaşılsın9+2 kuzum
Ne kadar sürede belli oluyo ki canım kandan anlaşılıyormuş cinsiyet ama bilmiyorum
Başka birşey o canım. Bebeğin bir sıkıntısı hastalığı carmı diye detaylı bir kanmı ne alıyorlar onu isteyen yaptırıyor galiba.Evet kuzum 3üncü ayda kanda öğrenebiliyomuşsun artık nasıl bakıyorlarsa. Ultrasonda geç görünüyor çünkü.
Bi kaç tanıdığım kanda öğrendi daha erken
12.haftada ikili tarama testi yapılıyor orda kan veriliyor betayla alakalı Bi değer değil canım sanırım bundan bahsediyorsun unuttum tam değeri ama 50.binin altında kız üstü erkek gibiydi bende tuttu doğruydubu arada gözün aydın sağlıkla al kucağına
Evet kızlar öyle bişeymiş hastalığına veya bi sıkıntı varmı diye bakılıyor bi taraftan cinsiyete bakılıyormuşBaşka birşey o canım. Bebeğin bir sıkıntısı hastalığı carmı diye detaylı bir kanmı ne alıyorlar onu isteyen yaptırıyor galiba.
Olursa adını mucize felan koymak lazımHepimiz kAvuşalım canım mayısta güzel haberler senden gelsin hadi
Erkek olursa muciz kız olursa mucizeOlursa adını mucize felan koymak lazım
Selam bebeğim aynı ben değişiklik yok 66.45 kgmım şuanKızlar nerelerdesiniz yaa
sev9 kocan gidince bizide unuttun
Fated naptın canım nasılsın
@Baede sen napıyorsun canım yeni hayatın nasıl bebek denemelerine başlAdınmı
Ay tenli anne güzel anne oğlun büyümüştür bAya nasılsın
@imtisall hesabı açılmayacak galiba
A Asenaasena96 canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Diyet yapıyorsun dimi canım yoksa ameliyattanmı bu kadar hıZlı gidiyorSelam bebeğim aynı ben değişiklik yok 66.45 kgmım şuan
Eskisi gibi yiyemiyorum kuzumDiyet yapıyorsun dimi canım yoksa ameliyattanmı bu kadar hıZlı gidiyor
Aramızda 2 buçuk kilo kalmış ama sen daha verirsin ben 64te sabitSelam bebeğim aynı ben değişiklik yok 66.45 kgmım şuan
Nasıl besleniyorsun ne kadar yiyorsun meselaEskisi gibi yiyemiyorum kuzumOndan dolayı
Bakalım bu sıra gitmiyor malesefAramızda 2 buçuk kilo kalmış ama sen daha verirsin ben 64te sabit
herşey ama çok çok azNasıl besleniyorsun ne kadar yiyorsun mesela
Hadi bakalım canım 60yakın. Sonra gelsin bebişBakalım bu sıra gitmiyor malesef
herşey ama çok çok az
Ay inşallahHadi bakalım canım 60yakın. Sonra gelsin bebiş
İyiyim canım valla ben bayram düğün telaşı bir haftadır pek bakamadım buraları sen nasılsınNapıyorsunuz kızlar
Bende iyiyim kuzum aynı işteİyiyim canım valla ben bayram düğün telaşı bir haftadır pek bakamadım buraları sen nasılsın
Evdemisin canım işi bırakmıştın dimiBende iyiyim kuzum aynı işte