Evdeyim kuzu bıraktımEvdemisin canım işi bırakmıştın dimi
Ay iyi bari dinleniyorsunncanımEvdeyim kuzu bıraktım
Baba oldu odaAy iyi bari dinleniyorsunncanımsenin kedi napıyor
Oo maşallah kızz bu hayvanlar ne cabuk anne baba oluyor ya dün bebek bugün o evreye gelmiş oluyorBaba oldu oda5 tane torunum var
Evet çok çabuk oluyorOo maşallah kızz bu hayvanlar ne cabuk anne baba oluyor ya dün bebek bugün o evreye gelmiş oluyor
İyiiyim canım sağolasın henüz başlamadım regl olmadım daha bu aralar gösteriyor takvimim ama düzensizlikte olduğuna tabi bilmiyorum ne zaman gelir. Gelsede bu ay başlayamam daha doktorun istediği testleride yaptırmadım
Olsun canım bu ay testleri yaptırır önümüzdeki ay başlarsınız inşallah sağlıkla ilerleyen bir hamilelik olurİyiiyim canım sağolasın henüz başlamadım regl olmadım daha bu aralar gösteriyor takvimim ama düzensizlikte olduğuna tabi bilmiyorum ne zaman gelir. Gelsede bu ay başlayamam daha doktorun istediği testleride yaptırmadım
İnşallah canım benim senin nasul gidiyor 10 haftalık olmuş bile maşaklahOlsun canım bu ay testleri yaptırır önümüzdeki ay başlarsınız inşallah sağlıkla ilerleyen bir hamilelik olur
Benim şimdilik iyi gidiyor canım bulantı filan yok sadece yorgunluk var o kadarİnşallah canım benim senin nasul gidiyor 10 haftalık olmuş bile maşaklah
Önlem falan almadınızmu canım bunun içinBenim şimdilik iyi gidiyor canım bulantı filan yok sadece yorgunluk var o kadarben ilerleyen haftalardan çok korkuyorum yine erken doğum olur diye ama inşallah olmaz bu sefer
12. Haftadan sonra dikiş atılacak rahim ağzına canım ondan sonrada doğuma kadar sürekli yatacağımÖnlem falan almadınızmu canım bunun için
Çok iyi canım inşallah hızla geçsin o sürec sağ sağlim kavuş yavruna12. Haftadan sonra dikiş atılacak rahim ağzına canım ondan sonrada doğuma kadar sürekli yatacağım
İyidir canım senden naberNaber kızlar?
İyidir canım benden deİyidir canım senden naber
SelamSlm kızlar
SelamSlm kızlar