Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cookiie Cookiie ne yaptın canım nasılsın sanki Mayıs ayında başlayacaktınız diye hatırlıyorum🥰
İyiiyim canım sağolasın henüz başlamadım regl olmadım daha bu aralar gösteriyor takvimim ama düzensizlikte olduğuna tabi bilmiyorum ne zaman gelir. Gelsede bu ay başlayamam daha doktorun istediği testleride yaptırmadım 😬🤣

İyiiyim canım sağolasın henüz başlamadım regl olmadım daha bu aralar gösteriyor takvimim ama düzensizlikte olduğuna tabi bilmiyorum ne zaman gelir. Gelsede bu ay başlayamam daha doktorun istediği testleride yaptırmadım 😬🤣
Olsun canım bu ay testleri yaptırır önümüzdeki ay başlarsınız inşallah sağlıkla ilerleyen bir hamilelik olur🥰

İnşallah canım benim senin nasul gidiyor 10 haftalık olmuş bile maşaklah😍😍
Benim şimdilik iyi gidiyor canım bulantı filan yok sadece yorgunluk var o kadar🥰 ben ilerleyen haftalardan çok korkuyorum yine erken doğum olur diye ama inşallah olmaz bu sefer 🤲🏻

Benim şimdilik iyi gidiyor canım bulantı filan yok sadece yorgunluk var o kadar🥰 ben ilerleyen haftalardan çok korkuyorum yine erken doğum olur diye ama inşallah olmaz bu sefer 🤲🏻
Önlem falan almadınızmu canım bunun için

X